Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:29
24.05.2024
Петък
3.215.16.238


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент Лъв

Асцендентът в Лъв предопределя творческото начало на живота. Притежавате едновременно волята и силата, за да изразите лъчистата красота, която чувствате вътре в себе си. Вие разбирате как да яхнете крилата на златните възможности, така че потенциалът във вътрешната ви същност да се разшири чрез слънчевата светлина на вашата личност. Имате повече надежда и оптимизъм от хората с други Асценденти. И в резултат на тези две качества вие сте в състояние успешно да постигнете каквото желаете.

Понякога силата на човека с този Асцендент става твърде непреодолима. И вместо да остане вътре в себе си той се пресяга за повече от това, което се излъчва от вътрешната му същност, и започва да се идентифицира с колективната карма. Ако имате Асцендент в Лъв, вие се привличате от блясъка, очарованието и глупостта на театралните, мелодраматични обстоятелства или събития, които накрая може да завладеят живота ви. Егото на Лъв е мощно. И когато се идентифицирате с обективното его във външния свят, то е склонно да се усилва и да излиза извън вашия контрол. В резултат човекът с този Асцендент може лесно да се изгуби във всичко, което засилва собственото му величаене. За съжаление, когато направите това, не вие изпъквате на преден план. Това са колективните мисли, чувства и действия, които наричате своя идентичност. Така независимо от това колко сте добре финансово или колко сте благородни, великодушни или експанзивни, винаги отвътре съществува едно чувство на неудовлетворение, което ви подсказва, че нещо липсва.

Повече отколкото при всеки друг Асцендент, при този е изключително важно да останете вътре в Аза. Слънцето символизира центъра на нещата и за да бъде ефективна, неговата мощ трябва да се излъчи от центъра към периферията. Когато се идентифицирате с колективната карма във външната среда, това не е възможно. Вместо да бъдете в центъра на кръга, вие се опитвате да застанете в центъра на кръга на другите хора и да бъдете за тях това, което би трябвало да сте за себе си. В резултат вие не можете да контролирате вниманието си. Търсите възхищение и се опитвате да дадете пример на другите какво да правят с живота си. Но тъй като колективната карма във външната среда се променя, същото се отнася и до примерите, които давате на другите. В резултат точката на вашето съзнание винаги се променя, за да зашити изгубеното его.

Индивидът с изгряващ Лъв може да се концентрира върху богатството, славата, известността или аплодисментите на тези, които са наблизо, поради тяхната по-нисша позиция. Но това е временно и наистина не дава възможност на човека с този Асцендент да се разгърне. Може да създадете много илюзии за Аза и света, защото когато живеете извън Аза, вие се превръщате в увеличителна леща на илюзиите на егото, които съществуват в колективната карма. Излишеството се превръща в нормален начин на живот, а гордостта е колесницата на великолепието, която яздите. Вие щедро раздавате съвети, тъй като това дава фалшиво усещане за власт. Ще правите неща за другите, за да им покажете колко малко правят те за себе си. Всъщност вие може лесно да се превърнете в пример за всичко, което желаят другите. И за да поддържате имиджа си, вие трябва да развиете също и мъченически комплекс. Колкото повече сте натоварени, носейки на гърба си другите, толкова повече оценявате защо го правите. В резултат, вашата личност се включва в едно ожесточено съревнование, в което създавате не само действията, но и противодействията на другите. Когато това стане, почти невъзможно е да погледнете в себе си, тъй като вашата светлина е твърде ярка, вашата сила твърде голяма и властта ви твърде силна, за да може вътрешната същност да отговори позитивно на всичко това. Така вие трябва да продължите да стимулирате по-скоро другите, отколкото себе си.

И колкото повече установявате, че сте способни да привличате тяхното внимание, създавайки драматични илюзии, толкова по-малко изпитвате нуждата да живеете в реалния свят. В резултат си представяте една вселена, в която сами владеете правилата, които ръководят всички други. Знанието и разбирането се издигат над проницателността в това Царство на подсъзнанието, в което вие сте някак си изолирани и над тези, от чиято любов наистина се нуждаете. Накрая може да видите себе си като източник на светлина за другите хора. Вие сте надеждата, спасението и единствената водеща сила, която може да ги изведе от техните ежедневни борби. Колкото повече създавате този тип имидж, толкова повече трябва да търсите онези неща, хора или обстоятелства във външната среда, които го поддържат. Вместо да владеете себе си, вие попадате във властта на вашата среда.

Предизвикателствата ви примамват. Перспективите за успех и постижение в различни области може да ви отклонят от вашата цел. Непочтителните потребности на другите лесно могат да разсеят вашите енергии, когато се опитате да докажете всичко, за което се съмнявате в себе си. Творческият принцип носи със себе си много специална благословия. Това е първата хексаграма в И Дзин (Китайската Книга па Промените). Да твориш означава да имитираш своя творец. Това е самото вдъхновение на живота. Така, каквото и да творите, е отражение на това как интерпретирате творческата сила на вашия Бог. В такъв случай творческият процес носи голяма отговорност със себе си.

Каквато и да е вашата интерпретация на божественото, изглежда че ние сме на тази Земя като проява на творението. Когато вашият Асцендент в Лъв се научи как да остава вътре в Аза, тогава всичко, което се създава, идва не само от потенциала във вътрешната ви същност, но също е насочено по пътя на вашия духовен прогрес. Така, вместо да бъдете обсебени от силата, която не знаете как да използвате, вие сте в състояние да излъчите всичко, което търси изява отвътре. Ако предизвикателствата са посрещнати, това не е благодарение на съревнованието с другите, а по-скоро поради присъщото ви желание да превъзмогвате всичко, което ви се противопоставя. Да упражнявате контрол не означава да контролирате другите, а по-скоро да разберете как да владеете вътрешната си същност.

Вместо гордостта и изгубеното его, което обикновено поражда гордост, се търси качеството в живота, което няма да направи преживяванията объркани във връзка с концепцията за подражанието на Бога. Така, оставайки във вратата на Асцендента, вие сте в хармония с величието и силата на творческата изява на вашия духовен потенциал. И в това величие има много място за скромност, тъй като вие не се състезавате с другите.

Може да видите примамките на егото в колективната карма, но разбирането на вашата творческа цел ви предпазва в рамките на собствената ви житейска пътека. Под господството на Слънцето този Асцендент символизира същността на просветлената личност. Когато идентичността е съхранена отвътре на Асцендента, качества като искреност, преданост и благоприличие, се превръщат във фокусни точки на съзнанието за цялата карта. В резултат може да почувствате качеството на добротата в живота, която съзидателно носи и проявява всички добри неща. Вместо да живеете чрез фалшива гордост, вие може да използвате силната си чувствителност, за да избегнете използването на другите. Така човекът с Асцендент в Лъв може да бъде възхитителен пример за човешкото величие в своя звезден миг.

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (04.01.2009)
Разгледан: 7232
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.215.16.238