Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:17
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент в Овен - Мъж

„Пръв ли бях?"

„Аз ли съм първият, с когото се чувстваш така, с когото споделяш най-съкровените си тайни, когото представяш на родителите си, за когото обличаш това червено бюстие?"
Разбира се, че не. Този мъж се кълне, че най-важна за него е честността, но всъщност много по-съществено е да чуе, че няма предшественик, няма равен, че е пръв. Овен е първият знак в зодиака и мъжът с Асцендент в Овен е изтъкан от подтици, енергия (освен ако не е прикачен към вентилатора) и необуздана жажда за живот. Той е амбициозен и нетърпелив. Ако смятате да се мотаете безцелно и да миришете розите, намерете си мъж с друг Асцендент.
Ако обичате да се излежавате, ако си сушите косата със сешоара повече от десет минути и не започвате деня, докато не си изпиете кафето, няма да задържите дълго интереса му. А ви предстои да задържите не само неговия интерес. Макар Асцендентът му да спада към четирите изгряващи знака на мотивацията и той да е в състояние да ви вдъхнови за едва ли не всичко, понякога се случва моторчето му да заработи на по-бавни обороти. Тъй като непрекъснато дарява от енергията си на всеки срещнат, от време на време той остава без сили. Ето че в този момент на сцената излиза жената на неговия живот. Тя ще му бъде нещо като треньорка и ще му вдъхва смелост: „Ама разбира се, че ще продадеш почти всички акции, ще стигнеш до финалите на Мистър Вселена" и до края на седмицата ще започнеш собствен бизнес!" Мъжът с Асцендент в Овен си знае границите: безкрайността.
Проумеете ли, че той иска да е неповторим, ще разберете и с каква задача сте се нагърбили. От време на време този мъж ще има своите разочарования, когато действителността го шляпва по носа, сякаш е палаво кутре, подложено на дресура. Убедите ли го да свали мантията на развихреното си въображение, ще видите, че сте се свързали с човек, който умее да се грижи за семейството си, с новатор, готов отново и отново да започва от нулата, с доверчив партньор и сантиментален мечтател. Познавам един сърцат мъж с дръзки, безгранични мечти, който малко преди Коледа бе на косъм от разорението. Та той подарил на жена си една плоча – „Ти имаше нужда от мен" на Ан Мъри. Двамата си я пускали до припадък и плачели като малки деца. По едно време обаче жената се окопитила и се запътила с танцова стъпка към кухнята. Нищо чудно да паднете в капана заедно със своя мъж с Асцендент в Овен, но един добър треньор винаги знае как да повдигне духа на човека, доверил се на грижите му. Разковничето на успеха при този мъж е, че той винаги се стреми към върха на безкрайността. Бъдете готова да политнете заедно с него към висините. И не забравяйте да му повтаряте, че той е единственият, с когото сте го правили.

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 2521
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25