Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:42
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент в Близнаци - Мъж

„Хайде довечера да идем и на двата купона!"

Мъжете с Асцендент в Близнаци са пътешественици по дух, дори и да не напускат очертанията на своя квартал. Те вечно са като на тръни, преливат от енергия и се отличават с някои прекрасни качества. Притежават рядкото достойнство да се хвърлят през глава в работата, после да забравят напълно за нея и да се заиграят така, сякаш не съществува нищо друго на света. Дори и да са купонясвали до сутринта, звънне ли будилникът, нямат никакви затруднения със ставането - взимат си душ, обръсват се и хукват на работа с обичайния плам. Това и обяснява защо сутрин понякога изглеждат някак странно. Държат се така и с жените. Но ако мъжът с Асцендент в Близнаци „не е до онази, която обича, той обича онази, която е близо”. Ако можете някак да го преглътнете или гледате по същия начин на живота, всичко ще върви по вода. Ако ли не, подгответе се за доста бурии и неприятни изживявания. И още нещо: за да прикрие следите си, мъжът с Асцендент в Близнаци ще ви разказва какви ли не небивалици. Например че козата му е изяла съдебното решение за развод. Затова никак не ви съветвам да му вярвате на едната честна дума.
И понеже стана въпрос за думи, този мъж ще ви залива до среднощ със словесни потоци. За него думите са задължителна прелюдия към любенето, после отново ще ви разказва какви ли не истории и колкото и да е странно, това понякога се превръща в страхотно изживяване. И да сте отишли на първата си среща с такъв мъж, без да сте го виждали никога, просто защото са ви помолили общи приятели, няма да съжалявате. Не е изключено той да се появи, облечен в официален костюм, но с бейзболна шапка и тромба на колана или пък в смокинг с пояс, върху който се мъдри реклама на фирмата му. Истинската причина за подобно разностилие е, че този мъж вечно идва или отива някъде другаде. И все пак, колкото и странно облечен да ви се вижда, той много държи на облеклото. Е, не е като изваден от кутийка, но въпреки това отдава голямо значение на външния си вид.
Колкото до момичето на неговите мечти, за предпочитане е то да е женствено и не така разпиляно като него. Прояви ли интерес към вас, сигурно ще ви купи бейзболна шапка като своята или нещо друго, което да се връзва с дрехите му. Може да ви заведе къде ли не - според настроението си. Дори и да не изгаряте от желание да се обвързвате с него, времето, което ще прекарате заедно, ще ви донесе много вълнения и вие няма да го забравите бързо. Връзките с този мъж са изпъстрени с моменти, когато той е потаен и се крие (защото още се среща с бившето си гадже) или направо изчезва сякаш вдън земя (среща се с ново момиче), или пък е разсеян (за довечера си е определил две срещи). Доста дълго успява да се измъкне сух от водата, защото е много забавен.
Повечето от нас растат, съзряват и забравят за детето, което навремето са били, докато мъжът с изгряващ знак в Близнаци си остава за радост на всички нас вечното палаво, весело хлапе. Дори и когато започне да остарява, той пак младее. В случай че не виждате нищо красиво в това този мъж да ви грабне за ръката и да хукне колкото му крака държат към лунапарка или, ако навън вали, да запали скарата насред всекидневната, хич не губете време, побързайте да отидете при онзи стар сухар, с Асцендент в Козирог, и освободете мястото за безбройните жени, които просто не могат да устоят на мъжа с изгряващ знак в Близнаци. Най-чудесното за него е, че се радва неописуемо на света. За него животът е нещо прелестно и неповторимо. Няма миг който той да не се е посветил на някаква кауза, начинание, приключение. А това действа заразително. Отпуснете си душата, полудувайте с него и дори когато вече всичко е приключило, ще запазите уроците по живот, които този мъж ви е дал. А какъв по-прекрасен подарък?

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 6699
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          44.211.239.1