Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:57
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент в Рак - Мъж

„Предпочитам да си остана у дома."

Мъжете с Асцендент в Рак направо недоумяват и се стъписват, когато другите мъже им кажат, че човек си стои вкъщи, когато няма къде другаде да отиде. Трябва доста да ги увещавате да излязат навън, но сторят ли го, озоват ли се в света на предприемачеството, те са сред най-големите майстори в печеленето на пари и подобно на падащи звезди проблясват в небосклона на конкуренцията, за да я затъмнят. В тези твърдения за дома и работата всъщност няма противоречие, просто хората с Асцендент в Рак се привързват към средата, с която са свикнали.
Техните корени - това са навиците, жилави като троскот. У дома мъжът с изгряващ знак в Рак за нищо на света няма да смени старото си кресло - най-много да го претапицира. В службата ще употребява думички от рода на „разширявам”, а не „премествам”. Мъжът Рак направо си се вкопчва във всичко – за него нещата имат твърде голямо значение. Те са част от самия него. Според мъжа с изгряващ знак в Рак обявите за разпродажби на вещи втора употреба трябва да предхождат във вестниците некролозите. Ще си имате доста главоболия и разногласия, ако във връзката си с този мъж подцените потребността му да е заобиколен от своите навици. По същия начин той се вкопчва и в хората. Дори и да се раздели по една или друга причина с някои любим човек, той пак ще си живее с чувствата към него, колкото и болезнени да са те. Ще ви даде отлични съвети, но трудно се вслушва в препоръките на другите, тъй като никога не се разделя с боклуците и вехториите около себе си.
Чувствителен е, можете да споделите с него и най-съкровените си мисли - този човек за нищо на света няма да ви нарани, като се възползва от слабостите ви или не оправдае вашето доверие. И все пак ще се инати като магаре на мост и ще отказва да промени и на йота начина на живот, който си е избрал. Вероятно ще настоява да живее на хвърлей от родния си дом и от мама, от нещо, свързано с миналото му. Освен това честичко ще изпада в мрачни настроения.
Тревожи се за края на света. Притеснява се за здравето си. Тревогите и притесненията са неразривна част от живота му, точно както при героите на Уди Алън. Така че, попита ли ви: „Дали днес да не си вечеряме вкъщи?", той всъщност не очаква от вас отговор или спор, а просто се бори за още малко време, което да прекара в стоте квадратни метра сигурност у дома, където може да изпълзи от защитната си черупка и да не се съобразява с изискванията на света. За него сигурността, домът, семейството са изключително важни, затова и няма да бъде запленен от жена, която си сменя жилището през няколко години и току решава колкото от любопитство да се потопи в друга култура. Мъжът с Асцендент в Рак ще се изнерви, ако през месец си сменяте цвета на косата а изнерви ли се, му е черен целият свят. А когато му е черен целият свят, ви препоръчвам и двамата да се завиете презглава, докато му мине. Такъв мъж не може да бъде утешен, успокоен, накаран да се отърси от мрачните си настроения.
Запомнете го, ако си въобразявате, че ще успеете да го пречупите и умилостивите само защото обикновено е толкова миличък и нежен. Той може да е променлив, но същността си не променя.

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 5845
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25