Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:26
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент в Лъв - Мъж

„Това най-доброто ли е?"

Мъжете с Асцендент в Лъв спадат към две основни категории: красавците, на които не им се налага да надават мощен рев, за да бъдат забелязани – достатъчно е да тръснат лъвска грива (или да впият във вас нетрепващи издължени очи), и не така хубавите, които не млъкват, вечно реват и ръмжат, за да бъдат център на вниманието. Представителите на втория тип не притежават животинското магнетично привличане и изтънчеността, с които красавците очароват околните, това обаче не ги спира в желанието да смаят всички наоколо. Така веднага ще ги познаете сред тълпата.
Друг начин да ги откриете е да ги попитате нещо. Те винаги разполагат с отговор, били са там или познават човека, за когото сте отворили дума. Звучи доста въздухарско, но е твърде възможно те да ви казват истината. Природата сякаш нарочно е дала Асцендент в Лъв на всички знаменитости и им е подшушнала всички светски клюки и новини. Ако искате цял живот да се греете на ярката светлина на мъжа с Асцендент в Лъв, внимавайте той да е центърът около, който кръжите. С други думи, никога не го измествайте, не заемайте мястото под прожекторите, и през ум да не ви минава да свирите първа цигулка. Това важи и за професионалното поприще.
Мъжът с изгряващ знак в Лъв може и да се възхищава на семейства, където и двамата съпрузи са утвърдени в професията, но лично той има нужда от жена, която да му се посвети изцяло и която се подчинява на безпрекословното му мнение по всички въпроси - от това как да се облича до начина на живот. Не че в това има нещо лошо. Мъжът с Асцендент в Лъв има по-изтънчен вкус и по-точно чувство за стил и от най-нашумялото модно списание. В един филм, пуснат наскоро по екраните, Бърт Ренолдс говори за своя съперник в любовта като за „Негова Гучинест" - тоест облича се само в дрехи марка „Гучи". Съперникът е самото въплъщение на Асцендента в Лъв. Този мъж неуморно се стреми към съвършенството и го търси дори у своята партньорка. Освен ако не е в кома, ще стигне дори дотам да почисти раните си, за да не се излага пред шофьора на линейката.
Непрекъснато усъвършенства своя образ. Навремето преди всеки боксов мач Мохамед Али (с изгряващ знак в Лъв) повтаряше до припадък: „Аз съм най-великият!" Какъв ли е такъв мъж в любовта? Ненадминат, стига да не се притеснявате от огледалата, наслагани по тавана. Божествен, ако наистина, най-чистосърдечно сте готова да го превърнете в център на своята вселена. Той непременно ще ви огледа от глава до пети - и през ум да не ви минава да си пропускате часа при педикюристката! Ще ви е предан. Само внимавайте да не споделяте на глас колко красиви са мъжете в календара на „Чипъндейл". И не рискувайте, не купувайте дрехи втора ръка нито за себе си, нито за него. За мъжа с Асцендент в Лъв това е недопустимо. Но той няма да прави на въпрос дребните недостатъци в характера ви. Такъв мъж е въплъщение на ярките, ослепителни лъчи, на всичко интригуващо и драматично, на страстта, вълнението и благата обич, озарили един-единствен човек, който за него значи много.

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 6048
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25