Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:38
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент в Стрелец - Мъж

„Мисля да тръгвам.”

Каквито и недостатъци да има мъжът с изгряващ знак в Стрелец, злобата и злонамереността не са сред тях. Вероятно ще ви се налага доста често да си повтаряте това изречение, докато се опитате да се съвземете от хапливите му забележки и безчувственото отношение към вас. Той е трудно разбираем точно както и другите двойствени изгряващи знаци - Близнаци, Дева и Риби. В тях наблюдаваме някаква раздвоеност и затова хората с такъв Асцендент са по-противоречиви и трудни за разбиране, отколкото хората с Асцендент в другите осем знака. Нека погледнем на нещата през очите на мъжа с изгряващ знак в Стрелец. Току-що се е запознал с нов човек или е срещнал стар познат или просто му се е приискало една седмица да иде на лов. И през ум не му е минавало, че що го понесете толкова тежко. Той не се смята за обвързан.
По природа е от мъжете, на които им е приятно да имат приятелки жени. Още в самото начало ви е казал, че иска да сте само приятели, че предпочита да не се обвързва и по принцип е на мнение, че човекът не е моногамен. Не че увърта и не иска да ви каже какво очаква от връзката с вас. Обяснил ви е какво представлява като човек, вие просто не сте слушали внимателно. Сърдете се на самата себе си! Какво е виновен той, че някакъв си половин месец, след като сте подали молба за нови документи за социална осигуровка с неговото фамилно име, той, моля ви се, ви оповестява, че смята да се премести в Айдахо - без вас? Той е не по-малко стъписай от вас, че сте се забъркали в такава каша.
Споделил е още в самото начало, че не си представя живота, без да пътува, и че открай време си мечтае да се махне от големия град и да се установи в някое тихо прикътано местенце в Айдахо. Вие обаче сте се надявали да го промените. Затова и той е толкова смутен. Какво повече е могъл да стори, за да ви покаже, че няма намерение да се задържа тук? „Божичко - вайка се мъжът с изгряващ знак в Стрелец и разперва едри ръце, - нали ти казах, че сме само приятели и някой ден ще се махна оттук? Но ти не слушаш!" Такива са си жените - никога не го слушат, и това го обърква неимоверно. Не чуват не защото са зле със слуха, а защото го възприемат със сърцето. А сърцето им подсказва, че той е добър и нежен. Че животът с него ще е цветя и рози. Че притежава хлапашки чар, по който леля Елвира направо ще се прехласне. Никой не е застрахован - абсолютно никой. Затова в Айдахо също го чакат. Но чакайте да ви кажа какво стана в Айдахо. Нашето приятелче прекоси Калифорния и тъкмо навлезе в щат Невада, когато срещна онази дребничка сладурана (мъжете с Асцендент в Стрелец си падат по миньончетата - по-удобно им е да ги сграбчват в огромните си лапища) и реши да прекара известно време с нея.

Не е кой знае колко трудно да му завъртиш главата и - временно - да го отклониш от пътя. Според мен единственият начин да получите най-доброто от него е да се вслушате в думите на онази песен: „Мила си ми и не ще те аз забравя, защото зная: вратата ти винаги е отворена за мен!” Не го подпитвайте, не задавайте излишни въпроси, ако сте решили, че това е мъжът на вашия живот. Дайте му простор. Не му поставяйте ултиматуми освен ако не смятате да ги изпълните. Не му давайте повод да си тръгне просто защото сте поканили братовчедите уж на спагети, а всъщност за да го огледат хубавичко - той само това и чака. Сигурно ще се спотаи в банята, ще изчака сгоден момент и ще се измъкне по чорапи. Ако не се чувства ограничен и спъван от любовта ви, ще ви води в своя дом, за да прекарвате заедно празниците. Търси си другарче, което да му прави компания. За него да се обвърже е все едно да се озове в черна дупка. Никога не се отказва от скиталчествата си - и в прекия, и в преносния смисъл на думата, но ако реши, че сте достойна, ще ви вземе със себе си. В този миг вие откривате, че всъщност ви е все едно кой кого води. А това е прекрасно.

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 7596
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25