Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:29
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент в Козирог - Мъж

„Ние с мама наистина сме си много близки."

Мъжът с Асцендент в Козирог няма как да избегне светлината на прожекторите, в центъра на която ще се окаже благодарение на постиженията си. Той е свенлив и се притеснява дори когато се кандидатира за кмет. Не се учудвайте, ако пусне някоя и друга шегичка за себе си и за своите недостатъци (психологически се чувства по-сигурен, ако изпревари майтапите на другите). Много чувствителен е към критиките и се притеснява, ако е център на вниманието. Защо тогава все се стреми към изяви? Защото се чувства длъжен да покаже на целия свят, че ще се справи с всичко. Той живее, за да се изявява, за да блести. Всичко според него се обезсмисля, ако не може да докаже, че ще изкачи и най-големите висини точно както козела, символ на изгряващия му знак. Каквото и да му струва това, той е готов да плати цената. Язва? Не е болка за умиране, за нея има лекарства. Съсипани лични отношения? Чудо голямо! Ще си кара на спомените.
При мъжа с Асцендент Козирог тази потребност да създава, да твори, да се утвърждава е доведена до крайност. Така той си доказва, че струва нещо като човек. За него не е достатъчно да живее. Защо да си губите времето с мъж, който направо е като обладан? Защото той има и незаменими качества. Притежава добри старовремски добродетели като честност и искреност, на него можете и да разчитате. Няма да ви е верен до гроб, но затова пък ще ви е предан, ако сте избраницата на неговото сърце. Странно съчетание, наистина! Какво означава то за вас ли? Че мъжът с изгряващ знак Козирог винаги ще бъде с вас духом, ако ви обича, но ако не сте заедно, няма да прави трагедия от това. Страхува се от тъмното и няма никакво намерение да прекарва сам-самичък дългите тягостни нощи. Ако сте решили да отидете заедно със своя гуру през лятото в Хималаите, можете да разчитате, че мъжът с Асцендент в Козирог ще пази за вас само едно - сърцето си. Той печели добре, обича майка си (да се надяваме, че приличате на нея), изпълнява задълженията си по-добре от повечето други мъже, умен е, обикновено е душата на компанията, на него може да се разчита. Ако е спокоен, има страхотно чувство за хумор. Ако е много спокоен, му се отваря огромен сексуален апетит.

Как да спечелите този мъж? Като му повтаряте непрекъснато, че цената на неговите акции се покачва, че е незаменим като брокер на недвижими имоти, че предстой да излезе новата му книга. Стига да се чувства сигурен, мъжът с Асцендент в Козирог ще напълни до пръсване килера за хранителни продукти, ще предплати осигуровките, направо ще се преобрази и ще се впусне в такава лудешка веселба, че ще има да го молите да се смили над вас. Дълбоко в себе си е своенравен и капризен, и вероятно в един момент ще съжалите за този рязък обрат. А когато разполага с достатъчно пари, ще се затвори вкъщи и ще се отдаде на чревоугодничество и разточителство. Дръжте го под око. Видите ли, че му е отпуснал края, ще са ви нужни доста усилия, докато отново го върнете на земята. Но той няма да миряса, докато поне веднъж не достигне висините. Тръгнете ли с него нагоре, вероятно ще изживеете най-големите вълнения в своя живот.
Той не е мъж като всички останали. Възходите и паденията му са главоломни, но мъжът с Асцендент в Козирог никога не забравя човека, дръзнал да поеме с него към върха. И ще се постарае да ви засвидетелства своята признателност, при това по начин, от който ще останете без дъх. Все пак не забравяйте какво ви е говорил за парите.

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 7277
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25