Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:08
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент във Водолей - Мъж

„Хайде да бъдем приятели!"

Яхнал своята машина на времето, мъжът с Асцендент във Водолей се осланя най-вече на своя ум, има склонност към науката и не разполага с много време, за да се занимава с такива неща като чувствата. Наясно е с връзката между време и емоция и благодарение на това не се вкопчва в момента, в настоящето, защото вижда сума си мигове в бъдещето, които са по-бляскави и му предоставят по-добри възможности. Още ли недоумявате защо е толкова безразличен, когато плачете, задето е забравил да дойде на вечеря? Мъжът с изгряващ знак във Водолей се отнася към всичко, включително към любовта, хладно и безпристрастно и от време на време хвърля в смут приятелите си, нещо, което всъщност и цели.
Този човек е във властта на планетата повелителка на неочакваното, и на моменти действията и постъпките му са толкова непредвидими, та всички си мислят, че нарочно се държи лошо. Въпреки объркването, което създава на лично равнище, в групата или сред колегите той има най-добри намерения. Колцина ли мъже могат да се похвалят с обаянието, което излъчва мъжът с Асцендент във Водолей? Той предлага отношения, които почиват на общуването и размяната на идеи.
Този човек е свободният духом пророк, принуден да работи като радиотехник, докато докаже теориите си за парниковия ефект, и направо замайва доста жени, изпаднали в криза на средната възраст. За отегчените той вещае примамлива промяна и интригуващо приключение. Стеснителните направо се заразяват от хипнотичната му дързост. Мъжът с изгряващ знак във Водолей се смята за независим и неповторим, за идеалист. Но колкото и нетрадиционно и непредсказуемо да е поведението му, като цяло той е много решителен и непоклатим. Понеже притежава невероятно силна воля, в спорове обикновено блокира емоционално.

Бъдете готови да загубите битката по остроумие с него не защото той е по-умен, а просто защото е непроницаем. Въпреки особнячествата си може така да ви омагьоса и да ви грабне ума, сякаш е дошъл от четвъртото измерение. От него ще научите що е въображение, съпричастност, любопитство, с какви невероятни възможности разполагате, въпреки че в света, ограничен в рамките на работното време от девет до пет, сме склонни да забравяме за тях. А когато мъжът с Асцендент във Водолеи ви каже: „Нека си останем приятели", и вие се върнете към делничното, спомняйте си от време на време как сте пътували с неговата въображаема машина на времето в света на неизвестното и как за миг сте зърнали селенията на идното. Не си ли е струвало дори само заради това да бъдете с него?

Папка: Асцендент | Добавил: Пим (01.01.2009)
Разгледан: 5704
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.93.74.25