Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:23
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Нептун


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади и квадратури на Нептун

Нептун в съвпад с Нептун
Този аспект е отражение на убежденията и чувствата на цяло поколение. Двамата партньори са възприемчиви към едни и същи качества в живота. Съществува силна телепатична или психична връзка между хора, родени в рамките на близък период от време. Тъй като убежденията са твърде неясни, човек никога не знае със сигурност дали са достоверни. Въпреки това, този аспект позволява на индивида да утвърди или удостовери убежденията си пред другия.
Понякога убежденията и впечатленията на нашето поколение приемат духовна посока. Те може да отразяват тенденцията, която се явява и разтваря в една по-фиксирана рамка на цялата култура и това се преживява чрез аспекта.
Имате сходни интереси и живеете в, общо взето, еднакви условия, но когато сте влюбени или съпрузи, понякога сте склонни да изпадате в крайности. Нептун в съвпад с Нептун ви тласка взаимно да се идеализирате, да се вманиачавате, да се отдавате на празни мечти и така нататък. Но вие ще преодолеете тази склонност да бягате от действителността, ако другите ви аспекти са силни - например имате много планети в земни знаци или други благоприятни вибрации.

Нептун квадратура Нептун
Този аспект често се открива във връзки между наставници или учители и ученици, при които всеки се опитва да види своите идеали в другия. Съществува голяма разлика в годините, която създава напрежение във връзката и понякога затруднява комуникацията. По-младият индивид вижда мечтите за своето бъдеще чрез квадратурата на Нептун, докато по-възрастният индивид вижда младежа, реализиращ всички негови представи.
Тъй като този аспект е твърде неуловим, и на двамата партньори са необходими много години да осъзнаят това, което са научили един от друг. Това може да бъде едно много важно преживяване за по-младия индивид. По-възрастния може да възприеме начините, по които се е променил света, тъй като той изгражда своите впечатления от реалността.
Тук съществува едно безвремие. Двамата индивиди са в състояние да разберат качествата на въображението, които надрастват възрастта или промените на генерацията. Въпреки това, всеки трябва да премине през стереотипните възгледи, които е усвоил чрез своите събратя. Всъщност двамата индивиди се опитват да докажат обосноваността на своето място във времето, като всеки желае другият да приеме неговите идеали.

Нептун съвпад Плутон
И двамата сте поели по духовен път. Вероятно няма да го осъзнавате непрекъснато, понеже мястото, откъдето идва Нептун, носи белега на интуицията и чувствителността, докато Плутон действа почти през цялото време във връзката ви като атомна бомба. Но Нептун го тласка към по-голяма умереност. Плутон му се отблагодарява за този дар - уроците на по-спокойния, по-духовен живот, като му помага да се сдобие с повече лична мощ и сила. Плутон ще помогне на Нептун да подобри своя жребий. Имате обща съдба и взаимно внасяте огромни промени в житейския си път.

Нептун тригон Нептун.
Този аспект се пропуска, тъй като рядко се случва в една връзка.


Нептун опозиция Нептун.
Този аспект се пропуска, тъй като рядко се случва в една връзка.

Папка: Аспекти на Нептун | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 5801
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144