Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:01
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Уран


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади на Уран

Уран съвпад Уран
Този аспект създава голямо наелектризиране. Двамата индивиди споделят взаимен интерес към живота и са в състояние да се стимулират един-друг, интелектуално. Съществува поток от идеи, открития и познания, тъй като всеки партньор цени отвореното съзнание на другия. Връзката ще претърпи много неочаквани промени, но поради тях двамата индивиди ще преживеят голямо израстване и осъзнаване.
Доскоро повечето астролози не наблягаха върху значението на аспекта, когато Уран е в съвпад с Уран, понеже той се наблюдава при мнозина представители на едно и също поколение.
Но Уран е изключително важен в партньорския хороскоп, защото понякога причинява внезапно привличане или неочаквани раздели. Освен това от дома в рождената ни карта, в който е разположен Уран, се вижда доколко сме склонни да живеем в разрез с общоприетите норми. Ако Уран е в първи дом, дома на Асцендента, или в седми дом, вие привличате партньори, които са по-млади и ексцентрични. Представите ви за брака се разминават с общоприетите. Белите спретнати къщурки не са за вас.
Планетата Уран понякога създава неприятности вкъщи или в професионалното поприще, ако се намира в четвърти или десети дом, предизвиква и чести промени. Животът и на двамата ще бъде изпълнен с вълнения.
Не се притеснявайте за влиянието на Уран, когато той е разположен в другите домове на рождената ви карта, защото то не е така значимо. Най-често този аспект вещае само, че и на двамата ще се случват неочаквани неща горе-долу по едно и също време. По всяка вероятност сте се запознали в някоя организация или чрез приятели, после на часа сте се сприятелили и точно толкова неочаквано сте се влюбили.

Уран съвпад Нептун
Това съчетание е твърде необичайно и при него Уран е своеобразен проводник на Нептун. Уран насърчава склонния към мечти Нептун да направи нещо с изключителните си медиумни способности и белязани с дръзко въображение идеи, да предприеме религиозни реформи или да издаде стиховете си, които дотогава е крил. Когато сте заедно, си четете взаимно мислите, проявявате споделен интерес към окултното и обичате да се усамотявате.

Уран (мъж) съвпад Нептун (жена)
Жената вдъхновява интелекта на своя партньор. Тя прибавя интуиция и чувство към неговото разбиране. Той осветява нейното въображение, добавяйки енергичност и усет към прогреса в нейния живот. Тук може да има голямо духовно просветление, тъй като двамата партньори действат чрез своите обективни качества и осъзнават по-висшата реалност. Извън сетивните възприятия и психичните центрове се свързват, за да установят силни телепатични вълни. Като резултат наученото от опит е свързано с промяна на по-висше ниво от вербалната комуникация.

Уран (жена) съвпад Нептун (мъж)
Жената осветява мечтите на своя партньор. Тя подсилва неговата система от убеждения и го кара да осъзнае правилността на впечатленията си. В резултат тя може да му помогне да потвърди реалността, с която той е в неясна връзка. Чрез извън сетивни възприятия, двамата партньори преживяват по-висше състояние на съзнанието. Мъжът прибавя чувство и интуитивност към интелекта на жената. Важно и за двамата партньори е да стоят здраво на земята, защото всеки помага на другия да разшири съзнанието си и съществуват много мисли, идеи и впечатления, които трябва да бъдат проверени в контекста на реалността.

Уран съвпад Плутон
Изобщо не се съмнявайте, двамата сте орисани да извършите заедно реформи и коренни обществени промени. Когато сте заедно, си действате обновяващо, възстановявате взаимно здравето си, вдъхвате си сили и жизненост. И двамата сте очаровани от чудесата и тайнствата на Вселената. Като двойка изследвате вихрите, учите санскритски и сте неотразими. Кой ли може да ви устои?

Уран (мъж) съвпад Плутон (жена)
Този аспект дава динамично трансформиране във връзката. Висшето интелектуално съзнание на мъжа се комбинира със задълбочеността на жената, за да обезпечи нови и често изумителни реализации в живота. Съществува изобретателност, откривателство, прогрес и бърза еволюция. Но партньорството не е спокойно. Поради многото изменения в сексуалната нагласа, жената изхвърля отпадъците от своето минало, тъй като нейният партньор сочи пътя към бъдещето. Този процес внася смут, защото нейният кармичен мрак се бори с просветлението, което има нужда да получи. Накрая чувството на неотложност, заедно с разбирането как да се живее в настоящето, определят характера на тази връзка.

Уран (жена) съвпад Плутон (мъж)
Жената донася светлина, вдъхновение и футуристична представа на своя трансформиращ се партньор. Той излиза от мрака и благодарение на връзката си с нея, вижда реалността на света, изпълнена със свежест, новости и открития. В същото време тя получава неговите идеи относно трансформацията. Многото сексуални промени една след друга създават бурни трансформации и партньорството се издига нагоре по спиралата на съзнанието, тъй като двамата партньори осъзнават своя истински потенциал в настоящето. (Виж Кармична астрология, том II – „Кармата на Сега” от Мартин Шулман)

Папка: Аспекти на Уран | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 7957
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144