Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:30
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Уран


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Квадратури на Уран

Уран квадратура Уран
Това е изключително труден аспект за една връзка. Той създава нетърпимост, нетолерантност и повишено чувство на индивидуализъм при двамата партньори. В резултат, може да се получи твърде много разстройство и антагонизъм, тъй като всеки се опитва да отстоява своята свободна воля. И двамата има какво да научат един от друг, но всеки от тях ще се учи по-скоро чрез личния си опит, отколкото от съветите на другия. В резултат възниква раздразнение и предизвикателства, което може да причини разриви и раздяла. Затруднението може също да произлезе от твърде голямата активност в различни области. Двамата партньори виждат толкова много съществуващи възможности, които искат да преживеят, че става почти неестествено за тях да изпитват едно приятно чувство на установеност. Кибритената клечка запалва клечка, която запалва клечка, която запалва клечка...


Уран (мъж) квадратура Нептун (жена)
Този аспект дава лоша преценка. Впечатленията, мечтите и илюзиите на жената замъгляват интелекта на мъжа. В отговор той реагира бурно и често пропуска момента. Трудно му е да се довери на нейния интуитивен Аз, защото непредсказуемата му раздразнителност често нарушава потока на нейното съзнание. Така тази връзка създава напрежение и за двамата партньори. Мъжът, по-хладен от своята партньорка, е склонен да изпитва по-малко от болката, която всеки, без да иска, нанася на другия. Мечтите остават нереализирани. Бъдещите очаквания не се материализират. Двамата партньори са склонни подсъзнателно да се изолират в опита си да не обвинят другия. Чувство на незавършеност завладява връзката.

Уран (жена) квадратура Нептун (мъж)
Жената може да изпива много подозрения. Тя ще получи неправилни впечатления от своя партньор. Колкото повече се опитва да го разбере, толкова повече се обърква, тъй като неговите мъгляви и интуитивни модели като че ли убягват от дефинициите. Тя е неспокойна и желае да активира неговите мечти, но тъй като не разбира какви наистина са тези мечти, е склонна да попадне във водовъртежа на объркването. Мъжът се опитва да угоди на своята партньорка, макар че тя разбира погрешно дори неговите най-мили жестове.

Уран (мъж) квадратура Плутон (жена)
Това е един мощен и опасен аспект. Възникват подозрения поради неуместното и разрушително поведение. Мъжът се мъчи да открие това, което жената крие от него, тъй като той улавя едно прикрито отношение, което му се изплъзва. Той проучва и издирва, опитва се да хване своята партньорка от засада, надява се, че някак си ще намери ключа към потайностите на нейното подсъзнание. Двамата партньори са много индивидуалистични личности и поради това накрая връзката се превръща в борба за оцеляване. Може да има обсебване и мании в резултат на неудовлетворени страсти. Ако партньорството продължи, двамата индивиди трябва да признаят един на друг личната си индивидуалност, докато разберат, че житейските възгледи могат да бъдат различни, без непременно да са по-добри или по-лоши.

Уран (жена) квадратура Плутон (мъж)
Липсата на доверие е доминиращият тон във връзката. Жената се опитва да просветли своя партньор и да го предпази от катастрофа в подсъзнанието. Неговото негодувание предизвиква бунт в нея. Начините, по които той си отмъщава, са често под повърхността и са доста прикрити. Така всеки партньор може да бъде въвлечен в подозрителна борба за власт. В резултат този аспект предизвиква големи затруднения, дори за изключително опитни индивиди. Колкото е по-висока степента на еволюция, толкова по-експанзивна и неравностойна може да бъде борбата. Индивидуалните принципи взимат превес, когато единият с въвлечен в елементарна карма, но културните или универсални принципи все още съществуват, когато той е с по-еволюирала карма. В резултат двамата индивиди могат да преживеят голяма трудност в постигането на хармония.
Когато жената се опитва да се свърже с мъжа посредством своя безличен Аз (Уран), това често провокира нейния дух. Всъщност тя може да се бори за отваряне на неговите прикрити идеи, идващи от масовото съзнание, опитвайки се коренно да промени дремещия потенциал, който вижда у него. Фактически, тя иска да промени света, за да стигне до мъжа, който се крие зад него.

Папка: Аспекти на Уран | Добавил: Пим (05.03.2009)
Разгледан: 2551
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.173.234.169