Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:42
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Уран


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Тригони на Уран

Уран тригон Уран
Този аспект стимулира интелектуалното любопитство. Двамата партньори заедно чувстват нуждата да търсят, да откриват и да използват новаторската сила на своите умове. Всеки се възхищава на оригиналността и уникалността на другия; всеки е склонен да вижда връзката като вид специална свобода. Колкото по-дълго всеки от тях се чувства по-близо до другия, толкова по-силно се изживява свободата на Аза. Независимо че това е един обвързващ аспект, той се превръща в хармоничен източник на интереси и идеали, които взаимно се допълват, създавайки по-значими, макар и неосезаеми връзки. Всеки партньор помага за просветлението на другия, тъй като и двамата откриват, че най-големият им интерес се основава на общата нужда да споделят еволюцията на човечеството.

Уран (мъж) тригон Нептун (жена)
Мъжкият интелект дава възможности на нейното въображение; той й помага да освободи мечтите си, като захвърли оковите на подсъзнателните задръжки. В същото време тя добавя колорит. Дълбочина и нюанс към всичко, което той е способен да разбере. Голям духовен растеж може да се осъществи чрез разширеното състояние на съзнанието, защото всеки партньор стимулира другия. Мъжът е свободен и независим; неговата партньорка е романтична и с богато въображение.
Израстването, което се осъществява, благодарение на получените уроци, е естествено и лесно.

Уран (жена) тригон Нептун (мъж)
Жената стимулира мечтите на своя партньор. Колкото повече той вдъхновява нейния интелект, толкова повече тя открива нови идеи, които придават колорит на неговото въображение. Интуитивната и интелектуална лекота позволява на двамата партньори да имат свободен поток на съзнание. Връзката насърчава неподозирано творчество, което издига спираловидно двамата индивиди до високите нива на съзнание. Всички дейности, осветени от вдъхновението на творческото въображение, могат да се превърнат в източник на очарование за тях.

Уран (мъж) тригон Плутон (жена)
Изобретателността и оригиналността на мъжа се смесват с регенериращите сили на жената, за да създадат промени, трансформации и еволюционен растеж. Мъжът осигурява интелектуално любопитство, а жената търси отговорите на житейските загадки дълбоко в душата си. Заедно двамата партньори преживяват хармония в търсене на непознатото. Те се стремят посредством общите си интереси да открият съществуващия потенциал на човечеството.

Уран (жена) тригон Плутон (мъж)
Жената използва своя изследователски дух и любопитство, защото нейният партньор осигурява дълбочината, която дава светлина на търсенето. Тя добавя интерес, интелектуално стимулиране и търпимост, които придават на връзката широта и потенциал. Двамата партньори ще бъдат донякъде индивидуалистични, но може да споделят общ интерес в стремежа си да помогнат на човечеството да се трансформира.

Папка: Аспекти на Уран | Добавил: Пим (04.03.2009)
Разгледан: 2804
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144