Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:10
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Уран


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Опозиции на Уран

Уран опозиция Уран
Това е рядък аспект при една връзка, тъй като съществуват четиридесет и две години разлика. Освен проблемите с хронологията и зрелостта идващи от тази възрастова разлика, самият аспект символизира противоположни идеали. Може да има несъгласие относно въпросите за свободната воля или посоката в която оригиналното мислене би трябвало да води връзката, както и несъответствие между предпочитанията на всеки партньор към дадена култура. Този аспект може да причини разстройство, непоносимост или погрешно разбиране, тъй като и мъжът, и жената се противопоставят на това, което другият мисли по отношение на техните социални роли. Спорът провокира растежа, тъй като разногласията могат да бъдат основа на учебния процес. А трудностите са истински каменни стъпала, върху които накрая се изгражда самата индивидуалност. Предизвикателствата в тази връзка могат да бъдат лакмуса на духовната еволюция за всеки партньор.

Уран (мъж) опозиция Нептун (жена)
Този аспект може да причини конфликт по отношение на целите. Мъжът се стреми да открие и да достигне целите и идеалите, които символизират неговото бъдеще. Неговата партньорка е склонна да витае и колкото повече фантазира, толкова по-трудно е за партньора й да контактува с нея. Той може да се разстрои, защото нейното привидно безцелно блуждаене пречи на чувството му за прогрес и потиска неговия ентусиазъм. Духовните реализации могат да бъдат монументални, но почти не съществува възможност да се претворят на практика при тази връзка.

Уран (жена) опозиция Нептун (мъж)
Жената се опитва да стимулира въображението на своя партньор, защото вижда живите възможности на неговите мечти. Когато обаче се опита да реализира тези фантазии, тя открива, че основният конфликт във връзката й пречи да го направи. Мъжът изпитва чувство на нежелание, подобно на пасивно то възприемане на живота като пейзаж, който управлява неговото съзнание. Тя се опитва да го просветли, но на него му е трудно да повярва или да възприеме осъзнаването, което тя му предлага. Той наблюдава нейният динамичен стремеж да реализира бъдещите цели пасивно, почти като зрител, който гледа сцена, без да участва в нея.

Уран (мъж) опозиция Плутон (жена)
Това е изключително труден аспект. И двамата партньори са прекалено индивидуалистични и волеви. И двамата притежават установени идеи, възгледи и становища. И двамата знаят как да постигнат своите цели, но гледат на живота от различни позиции. Мъжът предпочита внезапната промяна, докато неговата партньорка се опитва да предизвика по-бавни, по-постоянни промени, които завършват с пълна трансформация. Благодарение на поредицата от предизвикателства всеки партньор се стреми да отстоява своите убеждения. Заекът се състезава с костенурката, но никой не знае причината за състезанието или наградата за победителя.

Уран (жена) опозиция Плутон (мъж)
Жената се опитва да разбере дълбините на своя партньор. Нейната липса на търпение и толерантност я подтиква да търси незабавни отговори, вместо да отстъпи назад и да огледа цялата картина. Тя може да види части от трансформацията, която мъжът преживява благодарение на нея, но рядко вижда цялостната трансформация.
Двамата партньори се стремят към кармична промяна. Жената е нетърпелива и търси незабавни подобрения, които ще задоволят нейните безлични идеали за човечеството. Мъжът се стреми да трансформира онези дълбоки подводни течения в живота, които накрая ще променят съдбата на човечеството. Тъй като двамата партньори се насочват към различни еволюционни идеи, откриват нови начини на живот и намират някакво непознато качество, което представя реформата на човечеството, във връзката има динамичен конфликт, благодарение на който тя прогресира. Големи материални и духовни постижения могат да се осъществят ако всеки партньор е в състояние да види стойността или важността на това, което може да даде на човечеството.

Папка: Аспекти на Уран | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 2188
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.173.234.169