Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:00
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Сатурн


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Тригони на Сатурн


Сатурн тригон Сатурн
Този аспект носи взаимно допълване в кармата на връзката. Двамата индивиди изпитват нужда заедно да се устремят към целите. Прогресът може да е бавен, но непрекъснат. Лесната цел дава на двамата индивиди силно чувство за сигурност. Този аспект може да покаже хармония, която е толкова неуловима, че да се приеме за даденост. Важно е за двамата партньори да покажат, че уважават ценностите, които виждат един в друг. Ценността на постоянството, лесното постигане на цели и чувството на целенасоченост, определени от този аспект, не трябва да бъдат пренебрегвани.
Двама души с такъв аспект в партньорския си хороскоп обикновено имат обща цел и заедно я постигат. Отнасяте се еднакво към отговорностите и дълга, затова и мислите еднакво и си помагате, когато имате да вършите нещо заедно или поотделно. От вас ще излезе ненадминат екип, ако сте се заели с начинание, свързано със сигурността, охранителната и застрахователната дейност, финансите, недвижимите имоти или научната работа. Това е отлична вибрация за всякакво сътрудничество и съдружие, било то делово или брачно, а също и между родител и дете, наред с другото аспектът прави връзката и трайна. Подобно на Питър Пан и неговата сянка, вие двамата сте орисани да бъдете заедно, независимо дали това ви харесва или не. По всяка вероятност ви харесва.
Ако аспектът е не секстил, а тригон, който се пада във водните знаци (Риби, Рак или Скорпион), е възможно да се забъркате в някаква подмолна тайна дейност, свързана с десети дом (държавата). Но не се притеснявайте. Вибрацията, създавана между двете планети Сатурн, ви закриля и връзката ви не може да бъде подкопана сериозно. И псе пак не ви препоръчвам да дърпате дявола за опашката и да влизате в разправии с данъчните, макар че според Астрологията вие ще спечелите във всеки свой конфликт, свързан с държавата и властите. Лично аз обаче не съм чак толкова сигурна - де се е чуло и видяло някой да е излязъл на глава с данъчните? Вероятно тук нещата опират до семантиката.
И времето, и възрастта са илюзия, но докато всички прогледнат за тази велика истина, дори и да имате разлика във възрастта (както често се случва при този аспект) тя няма да създава напрежение и разногласия. Или няма да и обръщате внимание, или ще откриете колко полезно е да слеете невинността и липсата на опит с мъдростта и зрелостта. Какво по-идеално от мощната сплав между невинност и мъдрост! Когато сте заедно, ще имате чувството, че сте със свой връстник и между вас не съществува пропастта на годините. Това важи с особена сила, ако и двамата сте усвоили физическото безсмъртие и как да се подмладявате чрез обновление на клетките.

Сатурн тригон Уран
Каквито в да са отношенията ви, имате отлични възможности да осъществите мечтите си, които при Уран често са неконвенционални, причудливи и новаторски, а при Сатурн - дългосрочни и обгърнати в плътната пелена на сигурността. Най-прелестното на успеха, който сте в състояние да постигнете заедно, е, че колкото и необичайни да са въжделенията на Уран, те благодарение на Сатурн ще почиват на здравата, непоклатима основа на прагматичното. Симфонията на Уран е необуздана и се извисява към небесата, в нея се долавят гениални нотки. Концертът на Сатурн е в съпровод на барабаните на предпазливостта и устойчивостта, в него кънтят вдъхващите спокойствие отгласи на мъдростта и древния опит. Когато тези две планети създават хармония между вас, как изобщо е възможно да загубите? Точно както и Музиката на Сферите, вие двамата сте съвършена сплав между напредничавия ексцентрик и консерватора, на когото може да се разчита.

Сатурн (мъж) тригон Уран (жена)
Мъжът може да помогне на партньорката си да "закотви" своята ексцентрична и авантюристична природа. Той прибавя практичност към нейните уникални идеи и я учи как да достигне собствената си стойност чрез изобретателност и находчивост. Тя осигурява предпоставките за неговите правила.
Този аспект обикновено се случва във връзка, в която мъжът стои зад някакъв принцип или етична норма на кармично ниво и сега има нужда да деперсонализира и освободи себе си от своята мисия. Жената не е част от главната линия на неговото съществуване, но поради нейното безпристрастно и понякога привидно безсмислено поведение тя освобождава мъжа. Той има нужда да не е толкова ангажиран с принципите, на които държи, или с товарите, които носи. Тя може да му помогне да деперсонализира своята карма.

Сатурн (жена) тригон Уран (мъж)
Мъжът развлича прекалено натоварената жена. Идентифицирайки се с ролята на бащата, жената често привиква да носи отговорностите и да бъде тази, която трябва някак си да ги наложи на хората, пренебрегващи своите ангажименти. Колкото повече се опитва да прави това със своя партньор, толкова повече той се освобождава от нейното непроменливо чувство за ред. Той може да и помогне при освобождаването от концентрацията върху основните проблеми в нейния живот, давайки й възможност да се справи с тях по по-неангажиращ начин. Тя подсигурява рамка за неговите оригинални идеи - тя може да изгради, управлява и насочи неговата кариера. Съществува взаимно разбирателство относно бъдещите цели и начина, по който да бъдат постигнати. Този аспект дава материален, творчески и научен прогрес, тъй като комбинира практичност с оригинални идеи.
Жената плаща кармичен дълг, за да освободи себе си, и може да няма често такъв шанс. В същото време мъжът получава подкрепата, която кармично е заслужил.

Сатурн тригон Нептун
Тълкуването на този аспект между планетите е кратичко и приятно! Нептун осигурява така нужните на Сатурн въображение и вдъхновение. А Сатурн му дава толкова необходимите му практическа мъдрост и стабилност. Чудесно съчетание! Вибрацията тук безспорно е хармонична, но в сравнение с другите не оказва съществено влияние. Все пак ви помага да се носите заедно по вълните на живота, и най-вече по време на буря, когато сте останали без компас!

Сатурн (мъж) тригон Нептун (жена)
Мъжът действа като буфер за чувствителността на своята партньорка. Той ефикасно приземява нейното въображение, давайки й реална основа, от която се нуждае нейната творческа фантазия. В същото време тя смекчава неговата съпротива, улеснявайки го по този начин да изрази своята цел. Този аспект може да предаде смисъл и дълбочина на връзката. Мъжът може да види идеала на своите очаквания в партньорката си, защото тя прехвърля границите, които той нормално усеща. Тя ще го научи как да стигне отвъд настоящата си реалност или как да достигне мечтите, които ще насочат бъдещето му. Той може да се научи да усеща цветовете, тоновете и нюансите, посредством които да твори.
Кармично е бил засегнат неговия личностен образ и жената му помага да възприеме себе си от друга гледна точка. Колкото повече мъжът се товари с прекалени отговорности, толкова повече жената го учи как да използва своето въображение, за да премахне тежестта на тези отговорности. Чрез хармонично смесване на усещането за това, с което трябва да се справи, и това, което трябва да избягва, тази връзка помага и на двамата да установят своята творческа цел.

Сатурн (жена) тригон Нептун (мъж)
Жената ръководи и управлява своя партньор, приемайки ролята на бащата. Той има богато въображение, което се нуждае от насочване, за да се прояви конструктивно. Тя е неговата котва и докато го защитава от грубостите на живота, му осигурява стабилен източник, посредством който той може да гради своите надежди и убеждения. Често тук има религиозен или духовен подтекст. Мъжът може да е във връзка с висши същности, може да има дълбоко интуитивно разбиране за музиката или изкуствата, но да не знае как да изрази това, което чувства, на едно практично ниво. Жената му показва неговия потенциал и колко значими са творческите му импулси. В замяна той подсъзнателно я идеализира, използвайки нейните очаквания към него като набор от критерии, с които трябва да се запознае.
Този аспект освобождава кармичен потенциал. Мъжът започва да разбира своята истинска стойност, докато осигурява творчески отдушник за женската чувствителност. Тя научава стойността на чувството на вдъхновение, което накрая засилва нейното чувство за духовна стойност.

Сатурн тригон Плутон
Макар че като цяло аспектът е благотворен, почти няма да го усетите в отношенията си, ако сте роднини, влюбени или съпрузи. Затова пък въздействието му ще е по-осезаемо, ако сте колеги или делови съдружници.
Плутон ще разработи стратегия за създаването на огромна империя или мощно предприятие или фирма, стига да е подкрепян от Сатурн с неговата мъдрост и опит. Когато обединявате хармоничните си качества и вродени заложби, сред които е стаената, ала гигантска мощ на Плутон и неотклонната, търпелива прагматичност на Сатурн, светът направо ще лежи в нозете ви. Почти няма нещо, което да не сте в състояние да постигнете заедно, със съвместни усилия. Но то, разбира се, няма да ви падне от небето. И няма да ви е никак лесно. Ще се наложи да поработите къртовски, което за щастие ви е в природата.

Сатурн (мъж) тригон Плутон (жена)
Този аспект създава посока. Мъжът дава разум и насока, докато неговата партньорка предлага дълбочина и проницателност. Големи постижения могат да се осъществят при тази връзка, тъй като двамата партньори изпитват нужда да се ангажират с нещо, което се простира отвъд личните им нужди. Мъжът учи жената как да насочва своите енергии, а тя може да му покаже големите възможности на всичко, което той е в състояние да достигне. В резултат всеки се облагодетелства от силите на другия.
Жената приключва една разрушителна карма. Тя се научава как да извади на повърхността и да елиминира тези мисли и импулси, които повече не са полезни, и благодарение на тази връзка започва да се възстановява за по-продуктивни цели. В минало въплъщение тя се е бунтувала срещу силата на ограничението и е избрала живот, който не е според очакванията на авторитетни личности. Сега тя с готовност приема авторитета и властта, така че да се върне към един продуктивен и отговорен път.

Сатурн (жена) тригон Плутон (мъж)
Жената учи своя партньор на отговорност, играейки ролята на бащата. Колкото повече трансформира своето съзнание, толкова повече той е способен да оправдае нейните очаквания за него. В същото време той й показва възможностите, които тя би достигнала, ако надхвърли ортодоксалното си мислене.
В минал живот мъжът е загубил своята посока. Благодарение на тази връзка сега той намира обратния път, тъй като приема нежните указания на своята партньорка. Тя му показва колко е важно да се пренасочи сексуалната енергия, както и това да застане зад нещо, което е по-голямо от неговия личен Аз. Тя се научава как да приведе в действие принципите, формата и структурата, които е съхранила. Благодарение на тази връзка тя приключва една карма в мисленето (където винаги е била ученик) и започва карма на действието (тъй като се научава как да предаде всичко, което е натрупала).

Папка: Аспекти на Сатурн | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 5593
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144