Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:44
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Юпитер


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади на Юпитер

Юпитер съвпад Юпитер

Този аспект добавя оптимизъм, светлина и щастие към връзката. Въпреки че може да има крайности, те често се балансират от способността на двамата партньори да поддържат нещата на фино ниво. Наличието на една и съща житейска философия, обещава интересна, експанзивна и прогресивна връзка. Обикновено този аспект показва, че партньорите са близки по възраст и споделят възгледа на едно и също поколение.
Планетата Юпитер в рождената ви карта олицетворява клоуна, философа, вечния оптимист у вас. Тъй като в партньорския ви хороскоп двете планети Юпитер са в благоприятен аспект, често ще се смеете до сълзи и така ще забравяте житейските неприятности. Умеете да повдигате взаимно духа си, почти без усилия да се измъквате един друг и от най-черната тъга. Наподобявате щастливи чергари - в буквалния смисъл на думата. Доскучае ли ви, грабвате спалните чували, отправяте се към гората и спите под открито небе - направо под звездите.
Тази вибрация е известна в астрологията като много щастлива - тя носи големи парични печалби и късмет. Като екип ще пожънете успехи в издателската дейност й образованието, ако сте съдружници адвокати, във всяко духовно начинание. Не е изключено от време на време да обиждате другите с нетактични (затова пък откровени) забележки, но когато сте честни един към друг, вие не се сърдите, защото уважавате такава откритост и почтеност. Ако пътувате заедно в чужбина, ще си прекарате чудесно.
Няма да се учудя, ако единият или и двамата имате домашен любимец - един или няколко, - защото обичате еднакво животните. Да не гледате коне? Или може би сътрудничите на Организацията за добро отношение към животните? Не го изключвам. Възможно е и да сте вегетарианци. Сигурно мразите еднакво и зоологическите градини - ако зависеше от вас, щяхте да пуснете всички животни от клетките на свобода. Всъщност и двамата сте необичайно добри. Този аспект обикновено разсейва недоверието между вас, понеже откровеността и честността са ваша пътеводна звезда във всичко, особено във взаимоотношенията ви.
Сякаш всичко това не е достатъчно, вие вероятно се интересувате еднакво и от неидентифицирани летящи обекти и космически полети. Можем да кажем, че връзката ви е „близка среща" от най-щастлив вид. Трябва да имате цял куп неблагоприятни аспекти между другите планети в партньорския си хороскоп, за да се разсее изключително благотворното влияние на вибрацията. Тя просто си е непробиваема.

Юпитер съвпад Сатурн

Благоприятният аспект между тези планети се отразява изключително добре най-вече в деловите отношения, той обаче осигурява положителни вибрации и при други връзки - между приятели, роднини, влюбени и съпрузи.
Вместо да влиза в сблъсък, Сатурн с неговата предпазлива сдържана практичност се допълва хармонично с оптимистичния щедър нрав на Юпитер и с хазартния му дух. Като личности може и да сте твърде различни, но когато обедините усилията си под закрилата на този аспект, всяко ваше начинание, особено дългосрочните ви стремежи се увенчават с успех. Достатъчно е да бъдете заедно, и е твърде вероятно да се сбъднат и най-дръзките ви мечти.
Според астрологията и трите аспекта между тези планети вещаят (или поне обещават доста категорично) да натрупате значително богатство и да сте материално обезпечени. Както личи, успехът във вселенски план е сплав от консервативното и либералното, от предпазливост и дързост, от търпение и настъпателен устрем. Вие олицетворявате съвършеното равновесие между противоположните качества, тайната на слънчевия знак Везни, управляван от миротворната Венера, планета и на любовта, и на парите. Заслужава си да се замислите над това, понеже то съдържа семената на върховната мъдрост.
Ако аспектът между Юпитер и Сатурн в партньорския ви хороскоп е съвпад, а не секстил или тригон, вие ще бъдете благословени с всички изброени дарове, ала наред с вибрацията на разбирателството и хармонията съвпадът съдържа и едно малко предупреждение. Малко, но все пак го запомнете, защото не е маловажно: Сатурн трябва да се опита да потисне прекомерната си предпазливост и взискателност към Юпитер, понеже инак ще подреже крилете на неговия преливащ от жизненост вроден оптимизъм, а ние не искаме това, нали? Съвпадът носи и голяма вероятност с нетактичността, с която казва истината право в очите, Юпитер да подкопае сериозно самочувствието на Сатурн, заради което той периодично да изпада в потиснатост и мрачни настроения. Ала тези малки капани не са достатъчно сериозни, за да породят тежък конфликт между вас. Само от време на време ще създават спънки, но това е пикантна добавка към огромното разбирателство, което цари между вас.

Юпитер (мъж) съвпад Сатурн (жена)

Това е балансиращ аспект, в който крайният оптимизъм на мъжа е обуздаван от трезвия и отговорен начин на действие на жената. Той може да търси външни преживявания, за да просветли своя възглед. Тя се грижи за вътрешната същност, която го стабилизира и му дава сила. Ако мъжът се научи да преодолява скуката и ако жената се научи да не се дразни от неговите постоянни промени в посоката, този аспект може да създаде връзка с много мъдрост. Честността и истината могат да се присъединят към достойнството и целенасочеността. Жената, чрез подсъзнателна идентификация с бащата, ще се стреми да съхрани солидните качества, които я възхищават у нейния партньор. Тук съществува карма и жената трябва да положи много усилия, за да предпази мъжа от разпиляване или прахосване на неговата енергия, докато постепенно му покаже същинската цел и смисъл на неговия живот.

Юпитер (жена) съвпад Сатурн (мъж)

Мъжът уравновесява жената, тъй като й показва колко са важни търпението, дисциплината и отговорността. Той се стреми да я научи на ценностите, които ще й предадат същностно значение. Ако тя притежава търпението да изслушва неговите поучения, тази връзка може постепенно да се изгради върху принципите на истината, мъдростта и реалния смисъл на нещата. Има възможност да се постигне нещо, което да донесе много слава и почест.


Юпитер съвпад Уран

Когато сте заедно, пробуждате у другия цялата човечност, на която той е способен. Дори и заради някои други аспекти между планетите в партньорския ви хороскоп взаимно да си налагате ограничения и да проявявате чувство за собственост, тези недостатъци ще бъдат омекотени от аспекта, защото благодарение на въздействието му вие взаимно зачитате потребността на човека до себе си от свобода и лична изява. Като теглим чертата, ще видим, че вибрацията ви кара да се отнасяте с търпимост към различията във вашите личности. Тя ви вдъхва и подчертано желание взаимно да насърчавате заложбите, идеалите и алтруизма си. Вдъхновявате се по най-различни начини, което съвсем естествено прави възможно сбъдването на почти всички ваши мечти - обши и лични. Юпитер ще вдъхва тежест и размах на целите и съзидателното начало у Уран, а Уран ще добавя оригиналност и вълнение в плановете и намеренията на Юпитер.
Каквато и да е връзката ви, ако се сработите, ще постигнете чудеса, които ще ощастливят мнозина на Земята, а и самата Земя. Би могло да се каже, че заедно сте в състояние да се превърнете в ракета, поела към Луната, че и по-далеч. Когато силно изявената честност и широко мащабни стремления на Юпитер се съчетаят с неконвенционалния, невероятен гений на Уран, всички край вас изпадат в див възторг. Намират ви най-малкото за интересни. Вие също сте си интересни.
Но наред с предимствата и разбирателството съвпадът между двете планети в партньорския хороскоп ви налага и да се владеете, инак има опасност от време на време да сте прекалено самоуверени или да се отдадете на безразсъдството, което неизменно дреме дълбоко и в двамата. Но дори и тази едва доловима вибрация при съвпада може да бъде лесно преодоляна, стига да осъзнаете, че ви пречи. Е, вече сте предупредени, другото си зависи от вас!

Юпитер (мъж) съвпад Уран (жена)

Това е аспект на съзнанието. Той издига връзката на съзнателно ниво, като дава ново разбиране посредством просветления интелект на двамата партньори. Веднага се получава телепатично разбиране като резултат от отличната комуникация, която може да създаде този аспект. Експанзивната природа на мъжа се среща със свободния и новаторски интелект на неговата партньорка. Голямата изобретателност може да се добави към умствената стимулация, въпреки че сексуалността може да е възпрепятствана, тъй като свободолюбието, характерно за този аспект, понижава интереса по отношение на физическите желания.

Юпитер (жена) съвпад Уран (мъж)

Тук висшето съзнание на жената разширява интелекта на мъжа, помагайки и на двамата да преживеят промяна и развитие на съзнанието. Това е една необвързваща връзка, в която двамата индивиди изпитват свобода на ума. Съществува много динамика, действие и интерес, но трябва да се наблюдава тенденцията за разпиляване на енергиите. Приливите и отливите на изобилие може да издигнат съзнанието, но да създадат разочарования. Не сексуалната природа на този аспект го прави отличен за една платонически връзка, при която всеки индивид се учи и развива чрез другия.

Юпитер съвпад Нептун

Ако аспектът между тези планети в партньорския ви хороскоп е съвпад, ще е разумно да ви предупредя да внимавате покрай връзката си да не се изкушите взаимно да се отдадете на такива пороци като прахосничеството, наркотиците, пиенето, мързела и чревоугодничеството. Но ако и двамата сте духовно извисени и дисциплинирани, аспектът почти няма да помрачи отношенията ви. Все пак ви предупреждавам, а вие сте мъдри кора, знаете какво да правите.
Ако погледнем откъм по-добрата страна, дори аспектът ви да е съвпад, вие ще сте дарени с всички проявления на разбирателството и хармонията, характерни за секстила и тригона между тези две планети. Вие насърчавате взаимно идеализма и благотворителността си. Дръзките мечти на Юпитер образуват с интуицията и прозорливостта на Нептун сплав, благодарение на която не само ще постигнете просветление и успех във всяко религиозно и образователно начинание, но и ще осъществите по-материалните си стремежи, възможно е дори да забогатеете. Всеки от трите аспекта покровителства двама души, посветили се заедно на медицината, издателската дейност, правото, фондовия пазар и предприемачеството.
Каквито и да са отношенията помежду ви, умовете и чувствата ви са свързани телепатично. Телепатията ви може да е проявена, може и да е в латентно състояние. Във втория случай ви съветвам да я развиете. Тя е много полезна в най-различни области.
Ако аспектът между планетите ви е съвпад, по-разумно е да не припарвате до конни надбягвания или игрални автомати. На последно - но не и по значение, - място идва общата ви любов към животните, която може да е от огромна полза за Майката Земя, неразделна част от всички живинки по нея. По всяка вероятност и двамата сте вегетарианци. Ако не сте, опитайте, ще ви хареса!

Юпитер (мъж) съвпад Нептун (жена)

Висшето съзнание на мъжа се слива с интуитивните възможности на жената, за да създаде чувство на телепатично разбиране. Жената зависи от мъжа по отношение на своите истини, докато неговият оптимизъм се увеличава чрез силата на вярата й в него. Тук съществува силна астрална проекция, тъй като двамата индивиди са склонни да изпитват неудовлетвореност от настоящето и може да се опитат да достигнат въображаемите представи за нещата отвъд техния непосредствен хоризонт.

Юпитер (жена) съвпад Нептун (мъж)

Жената просветлява духа на своя партньор. Тя носи истината за неговите впечатления и го учи как да освобождава излишъка от всичко, което поглъща през сетивата си. Той, на свой ред, осигурява интуицията, която придава дълбочина и проницателност на нейните възприятия.

Юпитер съвпад Плутон

Според астрологията планетата Плутон е склонна да държи в тайна и подхода, и постиженията си, затова и резултатът от тази вибрация между вас е донякъде непредсказуем и до голяма степен зависи от другите аспекти между планетите в партньорския ви хороскоп. Аспектът може да е и положителен, и отрицателен.
В неблагоприятните си проявления той носи изгода по-скоро на Плутон, отколкото на Юпитер. Възможно е Плутон да се държи властно и грубо с Юпитер, а пронизващите „стрели на истината" на Юпитер да пораждат у Плутон гняв и отмъстителност.
В добрите си проявления тази вибрация може да е подчертано благоприятна за изгодни делови начинания и успешна политическа кариера. Ако сте влюбени или съпрузи, вибрацията вещае силно физическо привличане между вас, можете да очаквате и взаимно насърчение във всичко, което предприемате заедно. Аспектът ви дава всички предпоставки и за успех, ако работите рамо до рамо в областта на вярата, правото и образованието, особено на фондовия пазар или туризма. Плутон вдъхва невидима, ала мощна енергия на дръзкия плам и мечтателския дух на Юпитер, а Юпитер, на свой ред, внася в понякога неочакваните мечти и цели на Плутон щастие и огромен ентусиазъм. Ако вибрациите, описани във втория абзац, избият на повърхността, вие вече сигурно ще сте натрупали заедно от съвместните си начинания достатъчно пари, да си позволите да карате почивката поотделно, докато това влияние на планетите отмине, а то рано или късно ще изчезне! Нищо в астрологията не е постоянно, вибрациите идват и си отиват, сетне изникват отново и пак отминават. Всичко се движи в кръг.

Юпитер (мъж) съвпад Плутон (жена)

Тук леката оптимистична нагласа на мъжа се смесва със задълбочеността и интуицията на жената, за да се създаде една изключително силна връзка. Той притежава компетентност и перспектива; тя вижда подводните течения на живота. Докато тя го учи какъв е краят на неговите истини, той е в състояние да разшири прозрението, което тя съзира само мимолетно. Това е мощен обновяващ аспект, който предизвиква желание за преживяване на едно прогресивно бъдеще и за двамата индивиди.

Юпитер (жена) съвпад Плутон (мъж)

Жената помага да се разшири съзнанието на партньора й посредством нейния висш ум. Благодарение дълбочината на неговото разбиране и широтата на нейните възприятия, може да има много мъдрост в тази връзка. Тя отваря неговото съзнание, осигурявайки светлината, от която той се нуждае, за да трансформира душата си.

Папка: Аспекти на Юпитер | Добавил: Пим (10.03.2009)
Разгледан: 9481
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144