Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:39
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Венера


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади на Венера

Венера съвпад Венера

Това е един от най-красивите аспекти за трайна и съвместима връзка. Всеки индивид притежава същата концепция за любов като другия. В резултат съществува съгласие по отношение на нещата, които формират връзката. Преобладава атмосфера на добронамереност и разбирателство в тази връзка, тъй като двамата индивиди са способни да отразяват чувствата си един чрез друг.

Венера съвпад Марс

Независимо дали става дума за двама души от единия пол или за представители на двата противоположни пола, тази вибрация ще ви донесе само Цветя и рози. Емоционалният ви подход и поведение са съзвучни така, както априлският проливен дъжд и майските тучни ливади! И понеже стана въпрос за цветя и ливади, например за нарцисите и лалетата, сред които ще се движите благодарение на тази вибрация, не е зле да ви предупредя, че може да ви ужили и някоя пчела, когато Венера не обръща достатъчно внимание на Марс, а Марс започне лекичко да ревнува, стане сприхав и припрян или се опитва да се разпорежда. Това обаче няма да се случва твърде често, пък и цената е нищожна, при положение че при този аспект ще се радвате на ведра емоционална хармония.

Венера (мъж) съвпад Марс (жена)

Тук индивидите преживяват размяна на ролите, тъй като всеки един е склонен подсъзнателно да се идентифицира със своята анима или анимус. Мъжът възприема жената чрез подсъзнателната си женска страна. Тя, от своя страна, символизира агресивността, която търси в него. Съществува прекалено силно магнетично и сексуално привличане, въпреки че жената играе водещата роля. Но посредством любовта си към нея, мъжът непредубедено проявява собствения си нарцисизъм, тъй като може подсъзнателно да е привлечен от проекцията на мъжкото его, идващо от неговата партньорка.

Венера (жена) съвпад Марс (мъж)

Това е един от най-естествено съвместяващите аспекти в зодиака. Всеки индивид е във възможно най-приятната роля, тъй като Афродита символично успокоява агресивния Марс. Силно сексуално привличане намагнетизира двамата, създавайки страстна и динамична връзка. Сексуалните желания на мъжа намират добър прием в топлите чувства на неговата партньорка.

Венера (мъж) съвпад Юпитер (жена)

Този аспект внася приятна хармония във връзката. Любовната природа на мъжа е разширена, поради висшето съзнание на жената. В същото време тя подсъзнателно може да вижда собствената си идентичност чрез него. Оптимизъм, щедрост и открито чувство на необвързваща любов просмуква връзката, тъй като сексуалността отстъпва на втори план пред това по-удовлетворяващо преживяване. Ако и двамата партньори са благоразумни, може да се получи голямо благоденствие чрез този аспект.

Венера (жена) съвпад Юпитер (мъж)

Тук жената търси мъдрост от партньора, който е надарен с пророческа дарба. Неговото познание и чувство за свобода могат да й помогнат да разшири своето съзнание, както и да просветли житейския си мироглед. Той запалва фенера, който я осветява, за да насърчи безкрайното търсене на истината. С практична нагласа и реалистичен възглед от страна и на Двамата партньори този аспект може да донесе голямо Щастие.

Венера (мъж) съвпад Сатурн (жена)

Тук откриваме една хармонична размяна на ролите, тъй като мъжът, идентифицирайки се подсъзнателно със своята анима, се опитва да задоволи подсъзнателните очаквания на партньорката си по отношение на бащиния образ. Тя, от своя страна, се идентифицира с покровителското отношение на баща си. Изигравайки този образ, тя може да даде сигурност, мъдрост и сила на мъжа. Растежът се осъществява бавно но сигурно, тъй като искрената загриженост ще се превърне в основен тон на връзката.

Венера (жена) съвпад Сатурн (мъж)

В този кармичен аспект мъжът приема ролята на своя баща и дава сигурна основа за жената, която подсъзнателно приема като дъщеря или сестра. Въпреки на моменти тя да чувства, че той надделява, би могла да му даде обичта и възхищението, които неговите усилия заслужават. Чрез взаимно уважение и искрено внимание този аспект може да формира една връзка на постоянна любов.

Венера (мъж) съвпад Уран (жена)

Този аспект може да предизвика мигновено привличане, което да е твърде силно, за да издържи дълго. Мъжът, подсъзнателно идентифицирайки се със своята анима, може да отговори на свободния и независим дух на жената, който той иска да постигне в себе си. Той се възхищава на нейната оригиналност и нетрадиционна нагласа. Тя вижда у него своята женска страна - твърде крехка, за да я изрази. В резултат всеки научава нещо за себе си от другия. Когато любовта се съчетае с наелектризиращи промени, преобладава едно висше чувство на магнетизъм. Въпреки че всеки партньор е обогатен от преживяването, привличането може да е твърде интензивно, за да се образува една трайна връзка.

Венера (жена) съвпад Уран (мъж)

Жената, в ролята на Афродита, привлича мъжа Уран. Той се превръща в нейния източник на ентусиазъм, жизненост и разбирането й за смисъла на живота. Той е в състояние да освободи нейния естествен любовен инстинкт. Ако е прекалено обсебваща, мъжът ще негодува, но ако жената разбере безпристрастната любов, от която той се нуждае, тогава ще има принос към тази връзка. Всеки ден може да донесе нови разкрития относно оригиналните и изобретателски начини, по които любовта да разцъфтява.

Венера (мъж) съвпад Нептун (жена)

В тази ориентирана към жената връзка любовната природа на мъжа се смесва със състрадателната щедра природа на жената и създава поток на съзнание, по който да протичат чувствата им един към друг. Може да съществува едновременно творческо разбиране и оценяване на изкуството, тъй като положителните черти на Венера намират израз чрез Нептуновото осъзнаване на Божествената любов. И двамата индивиди са чувствителни по отношение на своите потребности един към друг, защото подсъзнателното хармонизиране подпомага потока на техните чувства.

Венера (жена) съвпад Нептун (мъж)

Тук музикалните и поетични качества у мъжа са събудени, защото жената е възприемчива към неговите естетични усещания. Той може да й покаже безграничния океан от любов, в който плуват нейните чувства. Афродита може да бъде заинтригувана или запленена от водите на въображението, които я заобикалят. Тя би могла да види своите мечти неясни и ефирни, които непрекъснато се изплъзват. Мъжът омекотява външния свят за нея и я учи как да се слива с природата. Това е един от най-красивите аспекти за едно запомнящо се романтично увлечение. Възможно е обаче да липсва практичност, която човек търси в едно трайно партньорство или брак.

Венера съвпад Плутон

Между вас безспорно съществува кармична връзка при това мощна. Може и да не вярвате в прераждането, първопричина за неща като кармичните връзки. Няма значение. Това, че не вярвате, не го отменя, не ви предпазва от въздействието му. И все пак си е къде-къде по-лесно да се справите с някои неща и да ги преодолеете, когато сте наясно какво ги е породило.
Дори и между вас да се появяват разногласия - независимо заради кого, заради вас или заради трети лица - е почти невъзможно да се разделите завинаги. Отново ще изпитате магнетично привличане и по един или друг начин ще се съберете, каквито и да са ви отношенията - роднински, съпружески или любовни. Ако двама роднини не са се виждали по една или друга причина никога през живота си, ако са били разделени заради осиновяване, те все някога непременно ще се срещнат - било защото са се търсели, било съвсем случайно. Същото важи и ако имате делови отношения. Дори и някой да се опита да застане между вас, ще удари на камък. Може да се помъчи да разкъса сребристосинята нишка, която ви свързва, и вие вече си мислите, че аха, и ще ви раздели. Не бързайте! Отново ще бъдете заедно и това е сигурно точно толкова, както и че нощният мрак ще се разсее с първите изгревни лъчи.
Ако сте влюбени или съпрузи с такъв аспект между Венера и Плутон в партньорския хороскоп, той ще ви влияе по същия начин, както и на приятелите, роднините, колегите и деловите съдружници с такава вибрация, при вас обаче тя има още едно дълбоко значение, както ще се убедите от главата „Аспекти на любовта”.

Венера (мъж) съвпад Плутон (жена)

Този аспект кара мъжа да се идентифицира със своята анима, докато се опитва да трансформира себе си. Жената може никога да не му позволи да узнае, че всъщност е неговата "сянка", изразявайки подмолните течения на всичко, което той обича. Причините за нейните непостоянни реакции или силни страсти често са скрити. Все пак, тъй като времето върви и напрежението се задълбочава, любовните чувства водят до мистична връзка, която като че ли отива до самата сърцевина на любовта. Промените и трансформациите на мъжката концепция за неговата роля са в центъра на тази връзка.

Венера (жена) съвпад Плутон (мъж)

Жената усеща дълбочината, до която е достигнал мъжът в търсене на отговора, който тя не е готова да изрази. Страстно сексуално привличане ги задържа заедно, поддържайки възраждащото се движение и промяна. Миналото се отхвърля с всяко ново откритие в настоящето. Съществува скрито качество на тази любов и то е силата на нейната оригинална същност. Малко хора преживяват тези чувства за дълъг период, тъй като този аспект възражда мистично любовта. Тъй като жената намира себе си, мъжът осъзнава своята възродителна сила и приема космичната си роля в Големия план. Даже сладострастието - което често се поражда при този аспект - е част от възприемането на самия себе си, нито повече, нито по-малко, като дете на природата.

Папка: Аспекти на Венера | Добавил: Пим (10.03.2009)
Разгледан: 19103
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144