Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:30
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Венера


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Тригони на Венера

Венера тригон Венера

Този аспект създава лекота, тъй като двамата индивиди изпитват приятни чувства и хармоничен интерес към красивата страна от живота. Мъжът усеща някаква идентификация със своята анима, а това се прибавя към инстинкта за сътрудничество у жената. Ако има други съвместими аспекти, може да се появи едно стабилно партньорство или брак на основата на чувството за благоприличие и здрав морал.
Вие двамата изразявате еднакво чувствата си и вероятно не се различавате много в отношението си към приятелите и в културните си интереси. През повечето време ще бъдете на еднакво мнение и за това как да харчите или да пестите - по всички парични въпроси В сравнение с други ваши познати и двамата сте или сдържани, или прекалено страстни като емоционални натури. И в двата случая реагирате еднакво. Тази вибрация засилва неимоверно хармонията, ведрото приятелство, взаимните симпатии и способността да се забавлявате по един и същ начин. Тя не е свързана с духовното ви родство или с други проявления на вашата връзка, но ще ви помогне да разплетете много от емоционалните възли, на които се натъквате в отношенията си и които вероятно са заплетени от други аспекти между планетите в партньорския ви хороскоп.

Венера (мъж) тригон Марс (жена)

Това е един от най-интересните аспекти, който може да съществува в една връзка. Мъжът преживява подсъзнателна идентификация със своята женска страна, докато жената подсъзнателно се идентифицира с мъжката. В този случай размяната на роли е хармонична, защото всеки приема другия. Сексуалното привличане може да не е толкова силно, както при съвпада, опозицията или квадратурата. Жената играе по-агресивна роля. Накрая умереното напрежение от този аспект може да доведе до много по-здрава и дълготрайна връзка, отколкото при неблагоприятните аспекти, които създават повишена сексуалност, но по-малко хармония като цяло.

Венера (жена) тригон Марс (мъж)

Тук двамата партньори установяват естествена съвместимост, тъй като изразяват нормалните си роли в партньорството. Мъжката агресивност допълва женската необходимост от активност. В същото време тя подпомага и подкрепя изявата на неговото его. Сексуалното привличане е умерено, а общото усещане за сътрудничество и хармония пропива връзката. Съществува едно удовлетворение, тъй като всеки индивид открива начина, по който наистина може да бъде себе си, докато общува с другия. Това е отличен аспект за трайно приятелство или връзка.

Венера (мъж) тригон Юпитер (жена)

Силата на любовта се превръща в основния фокус на връзката. Мъжът чрез своята анима е в състояние да получи разбиране от своята партньорка на едно по-висше ментално ниво. Тя му осигурява светлината, която той получава чрез своята сензитивност. Сътрудничеството и експанзивният растеж са основният тон в тази връзка, чрез която двамата партньори могат да постигнат голямо благополучие.

Венера (жена) тригон Юпитер (мъж)

Този аспект внася оптимизъм, радост и чувство на просперитет във връзката. Свободното съзнание на мъжа осигурява светлината на мъдростта, която стопля женската чувствителност и увеличава способността й да обича. Тя се възхищава на неговите бляскави качества и нежно насърчава идеите, които му помагат да се издигне до своя Висш Аз. Ако има области от неговата карта, в които е показана стабилност, този аспект може да донесе щастие, което дава стойност на една трайна връзка. Така символичният гладиатор носи своята обожавана дама.

Венера (мъж) тригон Сатурн (жена)

Мъжът научава за собствените си сили посредством защитното и грижовно отношение на жената. Тя му дава подслон и укрепление, играейки ролята, която нейният баща е представял в детството й. Той може да види собствения си баща в нея, спомняйки си начините, по които той го е насърчавал да претворява творческите си идеи на практика. Чрез любов и търпение този аспект дава брак, при който всеки индивид надраства модела от детството, за да постигне реализация и личностен растеж.

Венера (жена) тригон Сатурн (мъж)

Жената се възхищава на силата и защитните качества на своя партньор. Той е нейното укрепление, нейния щит и убежище и дава сила и твърдост на нейния характер. Като баща към своята символична дъщеря той я учи как да насочи своята съзидателност и да фокусира любовните си инстинкти, така че накрая да добият смисъл и цел. Стабилност и трайна любов може да е резултатът от този хармоничен аспект.

Венера (мъж) тригон Уран (жена)

Този аспект формира интересна връзката, но дава голямо непостоянство, за планиране на едно трайно бъдеще. Елементът на съдбата играе важна роля в партньорството. Ексцентричните качества на жената вълнуват, но също и озадачават мъжа, който може подсъзнателно да се идентифицира със своята анима, тъй като се опитва да покаже на партньорката си, как да се организира. В същото време тя може да види себе си в него, тъй като той осигурява гнездо за полетите на нейната фантазия. Понякога този аспект предизвиква сексуално объркване или даже хомосексуални тенденции, тъй като всеки партньор се съмнява в ефективността на своята роля спрямо другия. В най-добрия случай съществува един жив интерес, но не и твърдото разбиране, което да формира здрав съюз.

Венера (жена) тригон Уран (мъж)

Жената е развълнувана от оригиналността, изобретателността и уникалните качества на мъжа. Тя го вижда като "рушител на традиции" и, всъщност, като нейното средство за унищожаване на старите модели, които тя не желае повече. Жив интерес към изкуствата или търсене на комфорт просмукват тази връзка, въпреки че съществува нотка на нестабилност, тъй като свободният му ум може да предизвика чувства на несигурност в неговата партньорка. Съществува едно неангажиращо чувство на равнодушие, чрез което мъжът съхранява своята уникалност и независима идентичност.

Венера (мъж) тригон Нептун (жена)

Този аспект помага да се създаде едно меко възприемане, донасяйки подсъзнателна настройка и у двамата към подобни честоти в музиката, изкуствата и всичко в природата, което успокоява сетивата. Мъжът, чрез своята женска или чувствителна страна, научава за своите творчески възможности. В същото време жената вижда себе си чрез него и може да намери гнездо за своя романтизъм, сантименталност и състрадание. Благоуханието и топлината примамват мъжа да се потопи в утешителните води на любовта.

Венера (жена) тригон Нептун (мъж)

Жената достига по-висшата част от себе си чрез мъжа. Тя чува призива на неговата подсъзнателна музика, която я привлича чрез неясните нюанси от цветни впечатления. Тон на романтичност и мечтателност прониква в тази връзка, тъй като жената се претопява в неуловимото мъжко подсъзнание. Като променящо се огледало той й показна калейдоскопа от впечатления, който отразява нейните чувства. Тя е музиката. Той е вдъхновението, което изпълва любовната песен, чиято простичка мелодия е потокът на съзнанието, в който се влива тази връзка.

Венера (мъж) тригон Плутон (жена)

Тук топлината на мъжа се прибавя към задълбочеността на неговата партньорка. От дъното на кладенеца, тя вижда светлината, която той предлага на прага на съзнанието. Това я изкушава да трансформира своята нисша природа, за да се изкачи от бушуващия пъкъл в себе си към простотата на себеприемането. Нежните трансформации предизвикват растеж и за двамата партньори. Мъжът осъзнава силата на способността си да обича, а жената вижда светлината на любовта на ръба на кладенеца, тъй като те растат един към друг.

Венера (жена) тригон Плутон (мъж)

От тъмнината на почвата накрая растението разцъфтява. Мъжът ловува в мрака, за да обезпечи сигурност за жената, която обича. Колкото повече го прави, толкова повече трансформира основните качества в себе си, докато накрая се превърне в Ангела на светлината за нея. В този процес тя му дава топлина, обогатява се чрез неговото тайнствено търсене на разбиране. Когато той види нейната светлина накрая на тунела, започва да докосва плодовете на благоденствието, които винаги са му изглеждали недостижими, тъй като и двамата успяват да споделят огромната дълбочина на чувствата.

Папка: Аспекти на Венера | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 13680
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144