Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:58
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Меркурий


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади на Меркурий

Меркурий съвпад Меркурий

Двамата индивиди мислят по подобен начин. Може да има подсъзнателно възстановяване на братско съревнование, ако единият от партньорите е трябвало да се съревновава с брат или сестра за внимание, но ясно изразените нужди на двамата партньори, накрая могат да създадат ситуация на избистряне на съзнанието и простодушно разбиране. Те наподобяват две деца, които си играят под защитата на вселената. Чрез своите идеи и усещане един за друг те може да се доближат до споделяне на общи мисли и логика и непринудено разбирателство помежду им.

Меркурий (мъж) съвпад Венера (жена)

Тук способността на мъжа за разсъждава допълва учтивия и дружелюбен дух на жената. Тя е влюбена в неговия ум. Той, на свой ред, стимулира нейните чувства, които стоплят хладната му логика. Простотата, създадена чрез този аспект, стимулира лесна комуникация и емоционална изява. Вестоносецът говори на своята любима, която търпеливо изчаква, за да чуе неговото послание.

Меркурий (жена) съвпад Венера (мъж)

Тя го харесва, а той се радва да говори и споделя с нея. Една детска лекота прави този аспект приятен и за двамата партньори. Споделянето на общи интереси в различни области, дори и в областта на изкуствата, гарантира разбирателството в тази връзка.

Меркурий (мъж) съвпад Марс (жена)

Този ориентиран към мъжа аспект показва, че жената дава енергия на неговия интелект. Тя може да е разочарована, защото нейният сексуален импулс е издигнат на ментално ниво, а мъжът интерпретира грешно получаваната информация. Въпреки това, връзката е активна, жива и подтиква към съревнование. Този аспект помага да се премахне всякакво желание за бягство, за което може да са индикатори други области на картите, които сравняваме.

Меркурий (жена) съвпад Марс (мъж)

Мъжът проектира своята сексуална сила, но жената използва енергията като стимулант за изразяване на нейните идеи. В резултат на това той се чувства подтиснат, защото неговите сексуални инстинкти не са разбрани, но и благодарен затова, че неговите нужди са схванати на други нива. Този аспект кара жената да използва своя ум в съревнование с егото на мъжа. Мисълта е присъединена към действието. Разумът и прогресът може да са крайната цел на това партньорство.

Меркурий (мъж) съвпад Юпитер (жена)
 
Този аспект показва среща на нисшите и висшите нива на съзнание. Мъжът помага за практическото претворяване на експанзивните идеи на жената, докато тя е в състояние да му покаже висшето съзнание. Всъщност той е фунията, през която се излива нейното съзнание. Поради способността му да категоризира нещата, нейното ценностно усещане, като космическа същност, е засилено.

Меркурий (жена) съвпад Юпитер (мъж)

Тук жената открива своето висше съзнание чрез мъжа. Той разяснява универсалната цел на нейното субективно съзнание и й помага да изгради едно по-възвишено отношение към живота. Връзката е пропита от хуманност, тъй като жаждата на жената за знание и разбиране подхранва нуждата на мъжа да черпи от чашата на мъдростта.

Меркурий (мъж) съвпад Сатурн (жена)

Жената показва на мъжа пътя към неговите уроци. Тя му посочва отговорностите, задълженията и смисъла да се достигне мъдростта, което ще изпълни неговото съществуване. Той има нужда да спечели нейното уважение и затова ще се стреми да се издигне в очите й. Повечето от лекомислените качества на Меркурий са възпрепятствани, тъй като жената внушава мъдростта на зрялото съзнание към детинските качества, които вижда в своя мъж.

Меркурий (жена) съвпад Сатурн (мъж)

Жената намира подкрепата и защитата, която очаква от мъжа. Разумното отношение придава цел и посока на връзката. Тя задава въпроси и получава сериозни отговори под формата на морални принципи, поговорки, цитати; тези отговори й помагат да развие сигурност. Аспектът символизира детето, което гледа баща си в очите и казва: "Тате, научи ме!", и той го прави.

Меркурий (мъж) съвпад Уран (жена)
 
Тук интелектът на мъжа се смесва с уникалната оригиналност и изобретателност на жената. Това формира аспект на интересна и мощна ментална стимулация. Посредством способността си да мисли разкрепостено, тя може да покаже на своя партньор вълнуващите възможности на неговия ум. В същото време неговата способност да схваща и разбира идеите й добавя нотка на практичност и разум към връзката, които може да показва надарен ум.

Меркурий (жена) съвпад Уран (мъж)

Този аспект повишава интелектуалното стимулиране. Жената е в състояние да разбере ексцентричната мисъл на партньора си. Въпреки че неговите идеи може да я накарат да се чувства разпиляна, накрая тя осъзнава, че съществуват повече неща в живота, от това, което е знаела преди. Изразителната оригиналност прави партньорството вълнуващо, а това му дава стремителен тласък на развитие, тъй като постоянно надхвърля общоприетите архитипове и норми на обичайното партньорство.

Меркурий (мъж) съвпад Нептун (жена)

Тук разсъдливостта на мъжа се комбинира с вдъхновението и въображението на жената. Мъжът споделя своите практични идеи и й помага да разбере своята фантазия. Тя е в състояние да го утеши, когато той преследва причините за всичките й впечатления, фантазии и дълбоки психични чувства. Тя обаче може да загуби своята идентичност, тъй като се стопява в ума на своя партньор, защото нейната пожертвувателна и състрадателна природа предава цялата си същност, за да въведе своя партньор в дълбоките мистерии, които чувства в себе си.

Меркурий (жена) съвпад Нептун (мъж)

Този аспект символизира сливането между разум и интуиция, тъй като мъжът помага на жената да повярва в идеите си. Той притежава фантазия и вдъхновение. Тя има способността да анализира и разбира. Връзката символизира посланието, носещо се по водите на духа, тъй като жената създава своите идеи и след това вижда божественото вдъхновение в тях. Състраданието може да направи този аспект отличен за едно партньорство, ако мъжът разбира всичко, което му дава Нептун.

Меркурий (мъж) съвпад Плутон (жена)

Тук съзнателният ум на мъжа се противопоставя на суровата подсъзнателна енергия у жената. Това може да е връзка, изградена върху будно и дълбоко възприятие. Тя му показва докъде може да се разширят неговите мисли, докато неговото желание да учи се подхранва чрез нейните непрекъснати трансформации. Ако мъжът се опита да доминира във връзката, той може да се почувства, все едно е седнал върху вулкан, който може да изригне всеки момент. Все пак, ако той разбере колко силен е неговият партньор, тогава може Да оцени бавния процес на въвеждането му в непознатото.

Меркурий (жена) съвпад Плутон (мъж)

Това е отличен съюз за духовен растеж. Вечно трансформиращият се мъж създава сътресения, които помагат да се промени способността на жената да разбира себе си. Тя започва да развива в себе си дълбочина, тъй като преодолява всякакво стеснение на съзнанието, което може да е сковавало по-нисшия й ум. Мъжът променя също нейните сексуални представи и въпреки че се страхува от неговата сила, тя е заинтригувана. Така той я примамва дълбоко в мистериите на вселената, в търсене същността на самия живот.
Папка: Аспекти на Меркурий | Добавил: Пим (10.03.2009)
Разгледан: 8702
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144