Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:38
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Меркурий


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Тригони на Меркурий

Меркурий тригон Меркурий

Съзнателният ум у мъжа е съвместим с идеите и мислите на жената. Двамата се допълват един-друг, подобно на деца, които се разхождат едно до друго, споделяйки своите детски мисли. Това е отличен аспект за взаимно разбирателство.

Меркурий (мъж) тригон Венера (жена)

Този аспект внася нюанс на съдружие във връзката. Жената се опитва да разбере мъжа и понеже го обича, тя е уверена в неговите идеи. Те ценят изкуствата и споделят конструктивните ценности на здравия разум. Това е положителен аспект за съвместно партньорство.

Меркурий (жена) тригон Венера (мъж)

Този аспект внася нотка на успокояваща хармония във връзката. Мъжът и жената постигат дух на съдружие и разбирателство, споделяйки своите преживявания. Жената вижда своя естетичен усет в мъжа, тъй като той добавя чувство и багра към нейния интелект. Ако тя притежава практичен ум, този аспект може да създаде отлична основа за комуникация.

Меркурий (мъж) тригон Марс (жена)

Жената дава енергия на мъжкия интелект. Тя осветява неговите идеи и му помага да развие увереност в своите убеждения. В същото време той може да прибави разум към нейната страст. Връзката е жива, активна и прогресивна, тъй като младежките стремежи и на двамата партньори ги тласкат напред към бъдещето. Аспектът е отличен за постигане на успех. Когато мъжът се съмнява в себе си, жената го окуражава. Тя може да преодолява препятствията с дързък подход, докато той би могъл разумно да избира най-практичния път, който да следват.

Меркурий (жена) тригон Марс (мъж)

Женският интелект е подсилен от мъжкия импулс за изява. Тя вижда нуждата да приведе мислите си в действие, а неговата енергия й помага да го направи. Тази активна комуникация е насочена към взаимно разбирателство, тъй като двамата партньори се уповават един на друг. И двамата могат да постигнат удовлетворение на личните си желания, ако във връзката се вгради една доза "нездрав разум".

Меркурий (мъж) тригон Юпитер (жена)

Тук низшето съзнание на мъжа се съчетава с висшето съзнание на жената за да се създадат много нива на хармонично разбирателство. Тя може щедро да подхранва неговите идеи, които той асимилира чрез интелекта. Така той преживява едно приятно разширяване на своето съзнание. В същото време мъжът осигурява изразни средства, така че тя да предаде своите идеи. Ако той е практичен и благоразумен, този аспект може да доведе до духовен растеж и за двамата партньори. Когато разумът и светлината се съчетаят, започва Ренесансът.

Меркурий (жена) тригон Юпитер (мъж)

Женският интелект е озарен, тъй като се съчетава със способността на мъжа да разбира експанзивната природа на вселената. Той я въвежда в нови начини на мислене и тя може да бъде очарована, тъй като оценява експанзията на простите идеи. След като веднъж Юпитер е запалил у нея факела на разума, тя се превръща във вестител на истината, способна да предаде своето просветление на другите. Този аспект може да означава не само личностен растеж, но и възможност за удовлетворение на духовните изисквания.

Меркурий (мъж) тригон Сатурн (жена)

Жената може да допринесе за съзряването, което действа като буфер, защитаващ и фокусиращ мъжкия интелект, така че да постигне една значима изява. Нейната подсъзнателна проекция върху целите и постигането на стабилност осигурява гнездото, в което се раждат идеите на мъжа, подхранвани и подсилвани, докато станат готови да се осъществят. Това е отличен аспект за трайно кармично партньорство или брак.

Меркурий (жена) тригон Сатурн (мъж)

Тук мъжът допринася със своята целенасоченост. Той помага на жената да издигне своя мироглед, така че мислите й да бъдат по-зрели. В резултат тя се превръща в "ненаситен" ученик в рамките на връзката ученик-учител. Чрез кармичното сливане на значителни идеи двамата индивиди преживяват духовна еволюция. Тя научава, че е необходимо време, за да се изградят добрите неща, докато той й помага да изгради своето съзнание.

Меркурий (мъж) тригон Уран (жена)

Този аспект донася хармония между мъжкия интелект и необикновеното или новаторско познание на жената, което тя старателно събира от заобикалящия я свят. Чрез своят "нисш" ум мъжът се мъчи да категоризира и анализира всичко, което възприема. Когато прави това, той може да пренебрегне много неща, които могат да обогатят неговото мислене. Чрез връзката си с жената той става по-изобретателен, оригинален и осъществява по-силна връзка с много възможности за съществуване, които преди не е забелязвал. Нещо гениално би могло да произлезе от тази връзка, ако двамата индивиди работят в съдружие за осъществяване на една и съща цел.

Меркурий (жена) тригон Уран (мъж)

Този аспект кара мъжа да освежава и обновява ума на жената, който е възбуден и оживен от неговата интелигентност. Тя започва да вижда нови възможности, да разширява хоризонтите си, може дори да започне да разбира концепции, които никога преди не е могла да разбере. Когато нисшият ум е обогатен от живите открития на Уран, към нейния интелектуален капацитет се прибавя един безкраен стремеж за прогрес. Тя се научава как да достигне блясъка на по-доброто бъдеще. В същото време мъжът намира нейната подредена логика като подходящ канал за неговите оригинални иден, придавайки посока на енергията, която може да бъде разсеяна.

Меркурий (мъж) тригон Нептун (жена)

Тук способността на мъжа да разсъждава получава проницателност и вдъхновение от жената. Нейните мечти допълват неговата конкретна реалност. Тя ще го окуражи, защото нейните убеждения и представи могат да го научат как да възприема естествената красота, както и да издигне своята интелектуална способност. Оценяването на музиката и изкуствата допринася за съвместната хармония при този аспект.

Меркурий (жена) тригон Нептун (мъж)

Този аспект може да научи жената как да приеме мистичното съзнание, което получава от мъжа. Вместо да се затвори в своите мисли, тя може да започне да осъзнава, че отварянето на ума й помага да достигне нови нива на съзнание. Навлизайки в селенията на духовното, което й дава мъжа, тя открива много космически нюанси, образи, значения и цветове в това, което е очаквала да бъде просто една лична връзка. Това е отличен аспект за развиване на партньорство или брак.

Меркурий (мъж) тригон Плутон (жена)

Този аспект внася много дълбочина и мъдрост във връзката. Черпейки от извора на идеите, мъжът се научава как да трансформира своето мислене. И тъй като мъжът е това, което си мисли, той може да промени цялата си същност. Жената е тайният "Ангел на светлината", осигурявайки мистериите, които държат ключа към неговата еволюция. Връзката е силна и динамична и поради това прави бурен пътя към хармонията между съзнателната мисъл у мъжа и подсъзнателните еманации у жената.

Меркурий (жена) тригон Плутон (мъж)

Жената пие дълбоко от кладенец на страстта и мистерията, тъй като пълни чашата на разбирането догоре. Това, което изглежда крайно у мъжа, може да предизвика раждаме на мощ от самите дълбини на неговата душа, което накрая ще трансформира съзнанието и на двамата партньори. Тя е "малката Червена шапчица", която среща Вълка само за да се научи, че вълкът е катализатор, който ще я накара да надскочи своите страхове и съмнения.

Папка: Аспекти на Меркурий | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 7417
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144