Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:27
16.06.2021
Сряда
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Луната


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади на Луната

Луна съвпад Луна

Този аспект показва моментално интуитивно разбиране. Двамата индивиди познават взаимно своите настроения, емоционална изменчивост и потребности. В резултат на това се развива силно чувство на емоционална съвместимост и интуиция, посредством творческия и емоционален поток, който подсилва връзката.

Луна (мъж) съвпад Меркурий (жена)

Това е интересен аспект, защото емоциите на партньора са разбрани рационално и комуникацията е улеснена. Мъжът може да чувства известно безсилие, когато неговите чувства срещнат хладния аналитичен ум на партньорката му, защото той очаква топлота и емоции. Той може би ще разбере, че нейното отношение балансира всички негови задръжки от детството. В същото време, жената се научава как да бъде по-женствена, тъй като тя се съревновава със своя партньор. Подсъзнателната размяна на ролите на мъжа и жената накрая може да бъде коригирана, защото всеки от тях ще опознае себе си чрез другия.

Луна (жена) съвпад Меркурий (мъж)

Това е отличен аспект за съвместен живот. Чувства и мисли се срещат и се балансират. Жената може да бъде привлечена от своя партньор тъй като ще почувства всяка негова мисъл. Това може да накара мъжа да се чувства обект на прекалени грижи, но като цяло, той е склонен да се наслаждава на нейната възприемчивост към аналитичния му ум.

Луна (мъж) съвпад Венера (жена)

Този аспект дава връзка, "ориентирана към жената”. Артистични интерес музикален вкус и развиване на личния талант са значимите области. Жената обаче трябва да бъде отговорна, за да съществува партньорството. Въпреки че партньорът й е чувствителен, тя не трябва да се обляга на него повече, отколкото може да се облегне на собственото си вътрешно емоционално преживяване.

Луна (жена) съвпад Венера (мъж)

Емоции и чувства се съчетават, за да създадат една много специална сензитивност между партньорите. Мъжът показва повече своята учтива страна и така позволява на жената да изявява своите по-раними чувства. Много спомени от детството, особено онези от тийнейджърска възраст, могат да бъдат разиграни в тази връзка. Благополучие, натрупване на имущество и собственост могат да са резултат от интуитивната хармония и споделянето, които произтичат от това партньорство.

Луна (мъж) съвпад Марс (жена)

Това е импулсивен аспект. Той спомага проявата на инстинктивните и прогресивни страни от двете личности. Енергията може да създаде силно сексуално привличане и жената да е агресивният партньор. Младежката активност и реакции може да създадат една жизнена връзка. Може да се прояви Едипов конфликт, породен от детството, тъй като всеки партньор се справя с размяната на ролите, изразена чрез аспекта. Жената реагира като че ли е мъжът, свързвайки се с детските му представи за неговата майка. Мъжът може несъзнателно да реагира като че ли е майката на своята партньорка, тъй като се опитва да балансира своите чувства с по-първичните качества на нейното его. Всеки би могъл да се превърне във важен учител за другия.

Луна (жена) съвпад Марс (мъж)

Женската мистичност отговаря на мъжката сексуалност и действа като фон на нейната изява. Съществува силно сексуално привличане и магнетично обсебване, което поддържа връзката. Въпреки това импулсивността трябва да бъде обуздана, за да бъде трайно партньорството. Спонтанната и прогресивна вяра в бъдещето се комбинира с действието, за да превъзмогне накрая предизвикателствата на егото и за двамата.

Луна (мъж) съвпад Юпитер (жена)

Тук жената е в състояние да издигне мъжа до сферите на висшето съзнание. Практически за него е невъзможно да изпита депресия в нейно присъствие. Неговите емоции се разширяват тъй като жената се научава как реагира той на идеите й помагайки му да вижда висшата истина във всичко което той чувства. Този аспект проявява тенденция да потисне сексуалността, тъй като набляга на висшия ум на жената. Извисеното съзнание обаче, оптимизмът и радостта, символизирани чрез този аспект, позволяват на връзката да изразява удовлетворяващо чувство на щастие.

Луна (жена) съвпад Юпитер (мъж)

Този аспект освобождава жената от минали задръжки и потискане, защото нейният партньор й дава чувството на голяма свобода. Връзката внася възможности и късмет в живота й, а естественото колебание, което изпитва, й помага да задържи мъжкия интерес. Сексуалността е по-маловажна при този аспект, но като се прибави неговата експанзивност към нейните чувства, се получава перфектна комбинация за едно трайно партньорство.

Луна (мъж) съвпад Сатурн (жена)

Този аспект свързва здраво една връзка, събирайки двамата индивиди заедно, заради кармични опитности.1 Мъжът чувства причините, докато жената трябва да отговаря за последиците. Тъй като е наясно с изхода от нещата, тя е склонна да потиска своя партньор, карайки го да живее живот, който е традиционен и отговорен. В резултат той може да се чувства като затворен в клетка, но му е трудно да преодолее своята обсебваща привързаност към жената. На подсъзнателно ниво мъжът приема ролята на майка си, докато жената разиграва начина на живот на своя баща. В резултат връзката се вкоренява дълбоко в обичаите, ценностите, спомените и нерешената карма от миналото.

Луна (жена) съвпад Сатурн (мъж)

Тук всеки партньор играе родителска роля. Тя играе мама, той играе татко - като всеки се опитва да подражава на първоначалното си семейство. Собственическите чувства и ревността просмукват връзката, заедно с чувството на резервираност и трезвост. Мъжът се опитва да внуши своето чувство за достойнство. Жената трябва да съзрее, защото нейните емоции са изградени по маниера на едно дете. Тази връзка е кармична и често е остатък от брак в минало въплъщение. В много случая съществуват религиозни или духовни уроци, които жената трябва да научи от мъжа.

Луна (мъж) съвпад Уран (жена)

Този аспект донася вълнение и моментално привличане! Трайната връзка е трудна, защото партньорите може да бъдат твърде непредсказуеми. Очакванията може да не се удовлетворят или двата канала, по които протича любовта и прави партньорството пълно, като че ли липсват. Мъжът сякаш е обсебващ и зависи от своята по-неангажираща партньорка. Тя или ръководи връзката, поради своята своенравност, или я приключва, поради нуждата си от спонтанност и свобода. Емоционалното развитие и осъзнаване са възможни, ако тези хора са достатъчно узрели, за да приемат различията си.

Луна (жена) съвпад Уран (мъж)

Този аспект създава много интересна връзка. Жената е склонна да живее в миналото, докато мъжът дълбае бъдещето. Непосредственото сексуално привличане е подчертано, но действителната сексуалност може да е лишена от сигурност и удовлетворение. Жената е увлечена емоционално, но нейният индивидуалистичен партньор като че ли не е способен да й осигури чувството на безопасност и комфорт, което тя търси. Въпреки това личностният растеж и духовната еволюция може да се осъществят в тази връзка.

Луна (мъж) съвпад Нептун (жена)

Този аспект създава едно чувствено привличане, което придава дълбоки мистични нюанси. Всеки индивид се настройва на психиката на другия. И двамата изпитват състрадателност към нуждите на другия. Артистична съзидателност може да е резултат от тази комбинация. Мъжката възприемчивост намира космическо разбиране чрез женската настройка към природата и вселената като цяло. Тази сензитивност създава един от по-хубавите, по-улегнали аспекти, чрез които връзката или бракът могат да процъфтяват.

Луна (жена) съвпад Нептун (мъж)

Чувствителност, възприемчивост и чар, комбинирани със състрадателно разбиране и чувство за гъвкавост. Партньорите се чувстват комфортно и заедно могат да повишат своята интуитивна проницателност. Можем да добавим сходни музикални и естетически вкусове към тази отлична комбинация. Тъй като жената намира нови начини да идеализира своя партньор, той споделя своето чувство на божествена любов към нея. Тази връзка съчетава една емоционална "основа" (чрез жената) със способността да се докосне безкрайното (чрез мъжа).

Луна (мъж) съвпад Плутон (жена)

Този аспект символизира пряката психична връзка между двамата индивиди. Той предизвиква мощен магнетизъм и силно сексуално привличане. Но връзката е много по-дълбока от това. Подсъзнателните потребности на всеки партньор се проявяват заради другия. Жената показва на мъжа космическия смисъл на колективното подсъзнание, така че той да надрасне емоционалната изолация. Това динамично и енергично партньорство може също да породи голямо благополучие.

Луна (жена) съвпад Плутон (мъж)

Психичната връзка между двамата партньори придава голяма дълбочина на връзката. Жената е зависима от мъжа, защото той може да й покаже скритите космически истини, символизирани в нейните емоционални реакции. Мъжът може да превъзмогне фалша, свързан със стари спомени, за да й помогне в процеса на големи трансформации. Сексуалното привличане е силно и силната страст може да ги задържи заедно достатъчно дълго, за да открият други важни аспекти на връзката.

Папка: Аспекти на Луната | Добавил: Пим (14.03.2009)
Разгледан: 18321
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.173.234.169