Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:25
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Луната


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Тригони на Луната

Луна тригон Луна

Емоционалната характеристика на тази връзка с хармонична. Двамата индивиди разбират взаимно своите чувства, без да губят себе си в този процес. Взаимността, съдружието и духа на взаимопомощ превръща този аспект в отлична комбинация за едно трайно партньорство или брак.

Луна (мъж) тригон Меркурий (жена)

Мъжът харесва връзката, защото намира разбирането, което е търсел от майка си. Той се чувства сигурен, изразявайки своите чувства, и се радва на начина, по който жената фокусира неговите подсъзнателни чувства. Тя, на свой ред, се радва на възприемчивостта към нейните идеи, защото неговият отговор й помага да развие хармония със себе си. Може да има нещо детско в тази връзка. Мъжът може да се чувства застрашен, но неговите страхове лесно се преодоляват, защото жената проумява чувствата му.

Луна (жена) тригон Меркурий (мъж)

Този аспект дава лесна комуникация. Жената символично показва страст, а мъжът комбинира емоция с разум, така че всеки партньор действа по най-хармоничния архетипен начин. Мъжът се радва на майчинските качества на своята партньорка, докато неговият логичен ум осигурява сигурна основа за нейните чувства.

Луна (мъж) тригон Венера (жена)

В този ориентиран към жената аспект съществува взаимна сензитивност и възприемчивост. Мъжът намира удовлетворение на своите потребности. Жената завършва модела на любовта, който е научила от неговата майка. Така любовта, която мъжът получава от своята партньорка, е близка до неговото подсъзнание. Този аспект прибавя нотка на лекота към това, което може да се нарече отлична връзка.

Луна (жена) тригон Венера (мъж)

Това е отличен аспект за продължителен съвместен живот. Жената изпитва емоционален комфорт, а партньорът й се наслаждава на нейния комфорт и на майчините й инстинкти. Творчеството е подчертано и при двамата, тъй като принципът на Божествената Майка захранва връзката от естествените източници на вселената. В резултат един постоянен поток от чувства, интуиция и съдружие продължава да гради хармонията на партньорството. Мъжът е способен да оцени начина по които неговата майка усърдно е подхранвала нуждите му. Така за него е лесно да пренесе любовта на майката към своята партньорка по позитивен начин.

Луна (мъж) тригон Марс (жена)

Агресивността на жената действа като стимул за всичко, което мъжът има нуждала изрази. Разкривайки на своя партньор емоционалната си природа, тя се научава как емоциите на нейната майка могат да бъдат съчетани с действие, за да постигнат прогресивните цели. Накрая тя пренася образа на майка си върху себе си и така дава на мъжа удовлетворението, което е търсил. Връзката е жизнена и активна.

Луна (жена) тригон Марс (мъж)

Естественият майчин инстинкт на жената се комбинира с желанията на нейния партньор, тъй като той я води напред към бъдещето. Привличането е инстинктивно. Жената се научава как да приведе своите инстинкти в действие, докато мъжът се научава как да действа чрез инстинкта. Живият дух на съдружие тласка тази комбинация към нови открития - относно самите тях, както и тяхната връзка със света. Все пак, ако това партньорство трябва да продължи, двамата индивиди трябва да контролират своето неспокойно, понякога дори безразсъдно отношение.

Луна (мъж) тригон Юпитер (жена)

Този аспект добавя нотка на щастие и лекота към връзката. Разширените чувства учат мъжа как да намери своето място във вселената. Жената се научава как да съчетава емоциите с висшето си съзнание. Ако двойката обуздава невъздържаните импулси, аспектът може да създаде силен емоционален център в това партньорство. Когато невъздържаността не се контролира, емоционалната свобода би засегнала сигурността на връзката.

Луна (жена) тригон Юпитер (мъж)

Между двамата индивиди съществува хармония по отношение на желанието им да пътуват, философските и житейски възгледи. Жената цени свободния дух на мъжа и му осигурява уютно гнездо, докато той й помага да развие своя емоционален Аз и да разшири съзнанието си. Този аспект не ограничава връзката, а може да добави радост към партньорството, ако то е здраво и стабилно.

Луна (мъж) тригон Сатурн (жена)

Този аспект дава чувство на трезвост и благоразумие във връзката. Сдържаността обвързва двамата индивиди заедно по начини, които могат да ги изолират от останалата част на света, въпреки че никой от тях не чувства това обвързване. Мъжът приема с желание проекциите, които прави жената на своя баща, защото те помагат за неговата зрялост. Тя, на свой ред, се гордее с начина, по който той се развива, за да приеме една роля на достойнство, от което се нуждае тя. В резултат може да се създаде достатъчно стабилност за едно трайно партньорство или брак.

Луна (жена) тригон Сатурн (мъж)

Този аспект създава хармоничен баланс между женските емоции и нуждата на мъжа от сигурност. Двамата индивиди се чувстват защитени един друг. Способността на жената да отстъпва пред мъжа, поради неговата сила и мъдрост, прави тази връзка съвместима. Тя пресъздава ролята на своята майка, тъй като се опитва да реализира традициите от миналото; мъжът налага традициите, които я карат да се чувства част от нещо по-голямо, отколкото е тя самата.

Луна (мъж) тригон Уран (жена)
 
Този аспект прибавя вълнение и веселие към връзката. Нотка на непредсказуемост поддържа интереса на всеки един индивид към другия. Посредством своята блестяща оригиналност жената учи мъжа как да придаде повече гъвкавост на емоциите си. Той, на свои ред, осигурява емоционална стабилност, така че спокойно да изразява своята индивидуалност Докато този аспект не възпрепятства иначе вълнуващата връзка, той добавя възможността за една интуитивност чрез която двамата партньори могат да израстват.

Луна (жена) тригон Уран (мъж)

Тук жената подсъзнателно приема ролята на своята майка в усилията си да помогне на мъжа да се освободи от връзката с неговата майка. Неговото чувство за свобода му помага да установи своята уникална идентичност, а жената е в състояние да разбере това, без да загуби чувството си за собствен Аз. Комбинацията от оригинална изява и изобретателност у мъжа и хармонична възприемчивост у жената може да се превърне в една много интересна връзка.

Луна (мъж) тригон Нептун (жена)

Този аспект показва подсъзнателна възприемчивост у двамата индивиди. Всеки разбира чувствата на другия на интуитивно ниво и един нежен романтичен поток води връзката. Подобно на жена, окъпана в лунна светлина, партньорството отразява една от най-хармоничните комбинации в природата. Мъжът стопля жената със своята обич, тъй като тя утешително възпява неговите усилия. Нейното вдъхновение му помага да възроди своите вечни чувства към вселената.

Луна (жена) тригон Нептун (мъж)

Тук жената вижда своя идеал за себе си в мъжа. Подобно на дъжд върху плодородна почва, той излива своята любов над нея и тя израства до образа на неговия идеал. Съществува взаимна интрига и психично разбиране на двамата индивиди, тъй като техните творчески въображения се движат към един и същ "наблюдателен пункт". Подобно на Сирано дьо Бержерак, мъжът съчувствено ухажва своята копнееща Роксан.

Луна (мъж) тригон Плутон (жена)

Този аспект дава дълбочина и проницателност на връзката. Мъжът подхранва жената, достигайки до кладенеца на нейното подсъзнание, така че тя да може да издигне нисшия си Аз. Тя понякога може да се превърне в диаманта, който той търпеливо издирва. Мъжът трябва да разбере нейната неуловима същност и доколко е необходима трансформацията. Посредством дълбока загриженост и искрена любов двамата индивиди могат буквално да се преобразят един-друг.

Луна (жена) тригон Плутон (мъж)

Чрез този психичен аспект жената се опитва да трансформира своя партньор. Тя си проправя път през тръните, за да намери малкото семенце, което накрая ще се роди в неговото съзнание. Ако той се остави да бъде издигнат от нея, чрез болка и страст, трансформацията от мрака към светлината ще се осъществи. Голямото предизвикателство в този аспект може да създаде партньорство, което е с трайно социално значение.

Папка: Аспекти на Луната | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 14071
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144