Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:57
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Слънцето


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Съвпади на Слънцето

Слънце съвпад Слънце

Този аспект създава естествена топлина и влечение у двамата към сходни перспективи в живота. Съществува силна тенденция към съревнователен тип действие, което може да донесе най-доброто и за двамата индивиди. Тъй като и двамата са родени в един ден или в рамките на един ден разлика, съществуват някои трудности в постигането на баланс във връзката. Субективните преживявания на двамата могат да бъдат толкова подобни, че единият е или потиснат, или екзалтиран, в същото време, в което е и другият. Трябва да се имат предвид другите планети в картата, за да видим дали субективната енергия ще бъде балансирана някъде във връзката.

Слънце (мъж) съвпад Луна (жена)

Това е отлична комбинация за подчертаване на естествения блясък на мъжа, тъй като жената е възприемчива към него. Връзката ще бъде доминирана от мъжа, въпреки че жената може да изпълнява защитната роля на майка. Този аспект носи разбиране в едно партньорство, заедно с традиционното обещание за брак. Връзката се характеризира със съзидателност, примесена с чувство - двете неща, необходими за едно пълно преживяване.

Слънце (жена) съвпад Луна (мъж)
 
Този аспект символизира доминирането на жената в една връзка Въпреки че съществува естествено привличане между двамата индивиди, накрая мъжът се превръща в приемник. Този вид основа на една връзка може да предизвиква различни форми на негодувание чрез изживявания, лишени от духовна светлина. Ако мъжът може да приеме своята роля като отразител на женската светлина и сила, този аспект може да се окаже основа за едно естествено единение.

Слънце (мъж) съвпад Меркурий (жена)

Този аспект увеличава умствената яснота и създава връзка, основана на добра комуникация. Жената като партньор е ценена по-скоро заради своята способност да изразява идеи, отколкото заради женствеността си. Тъй като Слънцето е център на Слънчевата система, мъжът е център на тази връзка: жената ще установи, че нейните идеи се възприемат лесно и се насърчават, поради надеждата и оптимизма, идващи от нейния партньор.

Слънце (жена) съвпад Меркурий (мъж)

Този аспект създава силно надмощие на жената във връзката. Мъжът може да се чувства застрашен, защото се страхува да не бъде редуцирана ролята му до тази на едно дете. Той може да научи много от жената, защото тя го цени не заради неговата сексуалност, а заради умствения му потенциал. Тя ще го насърчава със своята топлота и оптимизъм, помагайки му да развие ума си.

Слънце (мъж) съвпад Венера (жена)
 
Този аспект показва естествена топлина и разбирателство във връзката. На подсъзнателно ниво, подобно на взаимоотношения между баща и дъщеря, ще се прояви една синовна (бащинска) загриженост. Може да се появи голямо материално и духовно благоденствие. Блясъкът на Слънцето и любовта, символизирала от Венера, създават чувство на хармония.

Слънце (жена) съвпад Венера (мъж)

Този аспект се появява във връзка, при която мъжът може да е бил "феминизиран” в минал живот. Сега той трябва да извлече своята мъжка сила и мощ от една силна жена. Връзката ще се концентрира около нея. Поради нейното излъчване и подкрепа, неговата съзидателност е подчертана. Жената ще продължава да генерира повече сила, защото нейният подсъзнателен образ на анимус ще бъде изваден на бял свят посредством мъжа.

Слънце (мъж) съвпад Марс (жена)

Този аспект с сигнификатор за активна и прогресивна връзка. Жената може да извлича сила от мъжа и да предприема действия в живота си, поради въздействието на нейния партньор. Може да има някакво съревнование помежду им, но тази енергия би могла да се трансформира чрез общ интерес към спортовете или някакви утвърждаващи личността дейности. Сексуалността може да е подчертана, тъй като жената е подтиквана да се съревновава физически и емоционално с партньора си.

Слънце (жена) съвпад Марс (мъж)

С този аспект мъжът се опитва да впечатли своята партньорка, защото той чувства нейната сила и гордост като препятствие в стремежа му да надделее. Може да има агресивна сексуалност и импулсът за действие, реализиране и прогрес ще бъде подчертан. Два пламъка горят като един.

Слънце (мъж) съвпад Юпитер (жена)

Голямо изобилие или разпръскване на енергия може да бъде резултатът от този аспект, тъй като той увеличава и разширява опитностите и на двамата индивиди. Мъжът е съсредоточен, докато жената търси свобода. Наред с положителната енергия тук може да съществува някакво разстройство от страна на мъжа. Той си мисли, че трябва да държи здраво жената в своето пространство. Жената чувства едновременно импулс да избяга и силно привличане към своя партньор. Те могат да изберат да преследват голямото благоденствие или да инвестират време в повишаване на образованието си.

Слънце (жена) съвпад Юпитер (мъж)

Този ползотворен аспект изпълва връзката с надежда и оптимизъм. И двамата индивиди изпитват чувство на свобода и се радват да я споделят един с друг. Благородство и мъдрост са обединени в здрав дух на съревнование и добавят жизненост към връзката. Това е мощен аспект на израстване, който може да доведе до материално благополучие и духовно богатство. Монетата блести и от двете си страни.

Слънце (мъж) съвпад Сатурн (жена)

Този аспект създава една трезва връзка, основана на здравата преценка от страна на жената. Щедрата нагласа на мъжа е пречупена през зрелия ум на неговата партньорка. Тук съществува разиграване на роля, тъй като жената е склонна подсъзнателно да проектира образа на баща си върху своя партньор. В резултат тя реализира кармата да го научи как да развие здраво чувство на сигурност в себе си. Силата и мощта в този аспект могат да помогнат връзката да издържи на повечето препятствия, тъй като ценностното усещане и преценка на жената (от миналото) се добавят към всички убеждения на нейния партньор в настоящето. Мъжът, подобно на орел, гордо инспектира своето владение. Неговата партньорка осигурява укреплението, което ще затвърждава неговата мощ.

Слънце (жена) съвпад Сатурн (мъж)

Тук мъжът дава на своята партньорка зрялост и мъдрост. Той добавя благоприличие, достойнство и социална традиция към нейния стил на живот. В резултат връзката започва да представя нещо повече от двама отделни индивиди, включени в нея. Тъй като мъжът изпълнява кармата да дава сила на своята партньорка, тя започва да разбира своя потенциал. Това е благоприятна връзка за брак, тъй като се засилва с годините. Жената е като разцъфнало цвете, докато мъжът я пази по време на нейния сезон.

Слънце (мъж) съвпад Уран (жена)

При този аспект една жизнена веселост оцветява връзката. Трескави и незрели идеи изникват от страна на жената, което кара мъжът да концентрира собствената си сила. Ще се случат много промени, изненади и неочаквани събития. Постоянното състояние на изнервеност или прескачане на искри може да бъде нещо нормално. Връзките от този вид символизират конфликта между традиционалиста и особняка. Понеже има много вълнения, на връзката й липсва стабилност, която е необходима, за да я поддържа, докато партньорите наистина съзреят.

Слънце (жена) съвпад Уран (мъж)

Тук жената, която се опитва да бъде себе си, трябва да се противопостави на мъжа, който се опитва да я промени. Тя го намира за безотговорен, но вълнуващ, и е привлечена от неговия нетрадиционен маниер. Когато волята и силата се съединят, трябва да има чувство за посока, така че двете сили да притежават целенасоченост. Без това връзката може да бъде активна, но крехка; по много начини тя може да напомня моментния блясък на една грандиозна забава, например празника на четвърти юли.

Слънце (мъж) съвпад Нептун (жена)

Гордостта и силата на мъжа, комбинирана с неуловимата хитрост на жената, прави тази връзка интригуваща, но трудна. Слънцето и Нептун символизират светлината и любовта, божествените сили, необходими за успешното постигане на духовност. В тази връзка двамата индивиди трябва да са грижовни и чувствителни един към друг. Ако е така, тяхната дружба ще бъде като искрящо поточе, блеснало на утринната светлина. В противен случай връзката приема очертанията на тъмни облаци, закриващи Слънцето.

Слънце (жена) съвпад Нептун (мъж)

Тук мъжът очарова жената. Благодарение на своето нежно съчувствие и чувство на жертвоготовност, той е в състояние да подчертае нейните артистични усещания. Може да има тенденция от страна на мъжа да бъде неуловим, тъй като той се опитва да открие някакво неясно или мистично чувство на сила. Ако двамата партньори имат реалистични цели, интуитивната комуникация и взаимната възприемчивост към безсловесно общуване ще ги направи много близки. Мъжът разбира своята партньорка, подобно на водата, която приема топлещото Слънце.

Слънце (мъж) съвпад Плутон (жена)

Този аспект създава възможност за една изменчива връзка. Мракът или подсъзнателните импулси у жената се комбинират със светлината на мъжа, за да се стигне до страстни крайности. И най-доброто, и най-лошото от всичко бива преживяно. Мъжът може да трансформира жената посредством своята светлина, а тя го води към дълбините на това, което той никога не е знаел, че съществува. Изворът на истината избликва от кладенеца.

Слънце (жена) съвпад Плутон (мъж)

Понякога това може да бъде една експлоататорска връзка, защото мъжът ще се опитва да открие ценностите в своята партньорка, които не може да открие в себе си. В същото време жената се опитва да трансформира мъжа, като му дава светлина. Обикновено тя страда, когато той я свързва със силите, за които тя не е подготвена. Ако връзката продължи, жената ще израсне по-силна и накрая може да се научи как да намери дълбините в себе си, които мъжът й е показал. Само след като преживее затъмнение по обяд, жената наистина ще започне да разбира причината за мистичните дълбини, които е преживяла.

Папка: Аспекти на Слънцето | Добавил: Пим (14.03.2009)
Разгледан: 21135
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144