Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:34
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Аспекти на Слънцето


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Тригони на Слънцето

Слънце тригон Слънце

Тук духът на съдружие и хармония дава възможност на всеки партньор да изпита чувство на облекчение и оптимизъм. Късмет, щастие, материално и духовно благополучие са възможни, тъй като житейската пътека на всеки индивид предоставя чудесни възможности за другия. Двете светила осветяват взаимно своите пътища.

Слънце (мъж) тригон Луна (жена)

Тук откриваме съдружие без желание за съревнование. Истинската дружба се проявява на много нива, тъй като всеки индивид притежава необходимите елементи, за да балансира другия. Подсъзнателните спомени за родителите, които се вмъкнат във връзката, придават своя цвят, аромат, посока и смисъл за това, какво представлява отличното партньорство.

Слънце (жена) тригон Луна (мъж)

Този аспект дава възможност на жената да се изяви по-лесно. Тя има склонност да ръководи връзката, а мъжът не вижда проблем в това. Той разчита на нея за съвет, доверява се на мъдростта й и я вижда като светлина, която да отразява. В същото време, приемайки ролята на майка си, той открива невиждана благодат в своето семейство.

Слънце (мъж) тригон Меркурий (жена)

Тук тонът на разбиране и взаимен интерес е основен принцип във връзката. Мъжът може да сподели идеите на своя партньор, а тя е в състояние да си обясни неговите цели. Взаимното разбирателство оцветява действията. Понякога жената е високо ценена заради способността й да разбира тази връзка. Може да има платоничен оттенък към този аспект, което поставя фокус върху умствената активност на жената. Тя може да натрупа актив, защото помага на мъжа да разбере своята енергия.

Слънце (жена) тригон Меркурий (мъж)

Това е отличен аспект за съвместна дейност, която е стимулираща и удовлетворяваща и за двамата партньори. Всеки един може да се отрази в другия, защото въпросите на единия намират отговори в другия. Съдружието е подчертано, тъй като необходимостта от разбиране дава възможност на всеки да се вслушва в другия.

Слънце (мъж) тригон Венера (жена)
 
Този аспект придава чувство на лекота във връзката, но би могъл да причини мързел, тъй като всеки партньор изпитва чувство на задоволство от другия. Може да се появи богатство, материално и духовно, тъй като връзката е ориентирана към съдружие. Мъжът изпълнява защитна роля и е в състояние да поеме товарите; жената е гъвкава и способна да отстъпи пред своя Аполон.

Слънце (жена) тригон Венера (мъж)

Този аспект проявява тенденция да отнема конфликтите от връзката, увеличавайки хармонията. Без конфликти обаче съществува слаб подтик към растеж. Тези индивиди може да са лишени от предизвикателства. В такъв случай връзката е ориентирана към жената, а мъжът играе доста периферна роля относно подсъзнателната връзка на жената с нейния баща. Тя се чувства защитена отвътре. Той се чувства облекчен от товарите, поети от човека, който играе изцяло ролята на „мъжа”.

Слънце (мъж) тригон Марс (жена)

Активност, успех и чувство за непрекъснато движение са в основата на този аспект. Връзката е ориентирана към мъжа, тъй като жената е склонна подсъзнателно да се идентифицира с образа на своя анимус. В същото време мъжът смята своя дух на съдружие като актив пред изявата на егото. Гордостта и успехът, заедно със способността да се приемат предизвикателствата, придава нотка на щастие към това партньорство.

Слънце (жена) тригон Марс (мъж)

Това е отличен аспект за брак. Младежкият импулс на мъжа изразява желанията на жената. Тя го стопля и окуражава и изпълва с вяра и надежда неговите намерения. Съществува сексуално привличане на това ниво. Целите могат да бъдат постигнати с лекота.

Слънце (мъж) тригон Юпитер (жена)

Този аспект показва съвместими философски и общи възгледи за живота. И двамата партньори знаят, че истината и разбирането са важни. Жената се чувства горда от връзката си и това чувство засилва желанието й да дава любов. Този аспект увеличава късмета, щастието и блясъка в едно партньорство.

Слънце (жена) тригон Юпитер (мъж)

Този аспект дава мъдрост и проницателност в една връзка. Съществува интерес към разширяване и пътуване. Поради устремения дух на мъжа, жената чувства, че нейният житейски потенциал е осъществен. Мъжът води своята партньорка чрез истината, което поражда взаимно уважение и доверие. Съществува елемент на случайност или непредсказуемост, свързани с този аспект а това може да доведе до хазарт, разпиляване (особено на инвестиции) и нужда от лична свобода. Накрая тези интереси е възможно да действат позитивно като фактори, които създават една експанзивна връзка.

Слънце (мъж) тригон Сатурн (жена)

Този аспект дава една трезва връзка. Жената, добивайки усещане за мъдрост и защита, ще помогне на мъжа да осъзнае своя потенциал. Целите, идеалите, способността за запазване на традициите от миналото се превръщат в нещо важно. Връзката е концентрирана около мъжа, тъй като жената е склонна да припише подсъзнателно на своя партньор същата здрава преценка и мъдрост, които е получила от своя баща.

Слънце (жена) тригон Сатурн (мъж)

Този аспект насочва фокуса изключително към подобряване положението на двамата индивиди. Може да съществува необходимост да се открие някакво "правилно" ниво в живота. Жената действа оптимистично в рамките на параметрите, установени от мъжа, и това партньорство протича благоприятно според насоките и ограниченията, поставени и от двамата партньори. Ако тази връзка прерасне в брак, по-късно в живота може да бъде натрупано голямо богатство.

Слънце (мъж) тригон Уран (жена)

Тук мъжът е запленен от разнообразните преживявания, на които е изложен, поради контакта си с тази жена. Тя осигурява всичко вълнуващо, от което се нуждае той в своя живот. Той се превръща в нейния извор на вдъхновение. Връзката би могла да е интригуваща и прогресивна; двамата партньори може да се променят и да израснат в процеса на съдружието си. Жената непрекъснато примамва мъжа посредством своето чувство за безпристрастност, а за него това е един безкраен пъзел, който трябва да разреши.

Слънце (жена) тригон Уран (мъж)

Тук жената е раздразнена от мъжката адаптивност към промените, тъй като неговите безкрайни преживявания се противопоставят на връзката. Тя го вижда като недостижим идеал; в резултат той продължава да придобива увереност благодарение на способността си да надскача традиционните норми на обществото. Този аспект изисква жената да бъде силна и сигурна в себе си, за да продължи връзката.

Слънце (мъж) тригон Нептун (жена)

Тук силите на любовта и светлината се сливат в една нежна чувствена хармония, която е приятна и успокояваща и за двамата партньори. Между тях съществува много топлота, артистична съзидателност и дори мълчаливо разбирателство. Мъжът е влюбен в един сън, а жената си представя, че е част от този сън. Светлината на мъжа осветява нейните фантазии и изгражда неговото его. Партньорството включва едно мълчаливо споделяне, което е същността на хармонията.

Слънце (жена) тригон Нептун (мъж)

Тук мъжът удовлетворява въображаемите мечти на жената. Неговият чар я интригува; неговата недостижима природа я озадачава и предизвиква силата на нейното Слънце да свети в най-великолепния си блясък. Колкото повече се опитва да го разбере, толкова повече влиза в контакт със собствения си Аз. Мъжът вижда как някои от мечтите му добиват форма, и стабилната и концентрирана реалност на своята жена. Този аспект добавя нотка на очарование и идеализъм към връзката.

Слънце (мъж) тригон Плутон (жена)

Тук силите на светлината и мрака се смесват, за да се развие една обща сила, която помага на двамата партньори да преживеят най-доброто от двата свята. Мъжът внася груба сурова енергия в жената, което й помага да осъзнае своята сила. Когато тя шлифова вродените си дарби и развие сила, издига своя партньор на голяма висота. Много трансформации се осъществяват чрез този аспект. Истината и светлината в мъжа може да използват суровата енергия, символизирана от Плутон, за да направят своите разкрития. Подсъзнателната енергия в жената трябва да бъде изровена и шлифована, преди да заблести като диамант, в какъвто ще се превърне накрая.

Слънце (жена) тригон Плутон (мъж)

С този аспект се появява съзнателно едно постоянно регенериране, подобно на сексуалната сила. Жената разпознава суровите качества в мъжа, тъй като това е необходимо за нейната трансформация. Когато мъжът подсъзнателно се опитва да контролира женската светлина, без да иска, той стига до истината. Голяма мъдрост, богатство и мощ може да се постигнат чрез този аспект, когато и двамата индивиди накрая осъзнаят своята силна същност.

Папка: Аспекти на Слънцето | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 15340
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144