Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:56
25.06.2021
Петък
3.236.124.77


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Позиции на Домовете 1-ви и 7-ми

1-ви Дом

Най-важното в разкриването на взаимоотношенията и какво вие, като индивид, желаете от другите е да се проумеят домовете и тяхното значение в хороскопа. 1-ви дом винаги обрисува вашата личност, начина, по който се опаковате и искате другите да ви виждат. Разбира се, трябва да разгледате цялата карта, за да определите наистина вашата цялостна личност, а изгряващият знак или Асцендентът, както и господарят на хороскопа, могат да ви дадат много дири, които да проследите.

7-ми Дом

Доколкото тази книга описва всичко за взаимоотношенията, 7-ми дом представя другия във вашата карта. Астрологически 1-ви дом сте вие, а 7-ми дом представя партньорите ви - брачни, бизнес или някакви други обвързващи взаимоотношения. Асцендентът илюстрира нашите способности, характер, дарби, а 7-ми дом отразяла какво търсите от другите. Типът личност, която може да задоволи вашите лични нужди, е описана от 7-ми дом, знака на върха и неговия управител, както и планетите в дома.

Психологически 7-ми дом символизира това, което Карл Юнг е нарекъл "сянката". Някои го наричат вашия друг Аз. Както и да го наречем, то представлява другата, често непозната страна на Асцендента.
Първи дом, Овен/Марс казва пламенно и категорично: "Аз съм силен; аз не се нуждая от никого." Докато осъзнаете другата страна или противоположното и се научите да използвате полярността, вие не само няма да разбирате "другия", вие няма да разбирате и себе си.
Символът за Венера (♀) представлява огледалото, с което Афродита/Венера толкова често се идентифицира. То също се превръща в огледалото, което използва Асцендентът (Азът), за да види Десцендента (вие). Всичко, което виждате, е отразено, понякога замъглено, но винаги обратният образ на вашия Аз.


7-ми дом представлява всичко, за което копнеете, защото все още не го притежавате или разбирате. Той разкрива това, което ви липсва, и въпреки че не го осъзнавате, вие инстинктивно го разграничавате, когато го откриете в другия човек. Тогава, разбира се, идва трудната част от неговото интегриране с вашата личност, вместо да се противопоставяте на новото и непознатото и да се върнете към собственото си статукво.
Взаимоотношенията са много сложни и оста 1-ви/7-ми дом отразява тази сложност. Истинската връзка с другото човешко същество, виждането и приемането на другите такива, каквито са, а не такива, каквито желаете да бъдат, може да бъде задачата в този живот.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (09.07.2009)
Разгледан: 9431
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.124.77