Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:30
15.04.2024
Понеделник
3.233.242.67


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Позиции на Домовете 1-ви и 7-ми

1-ви Дом

Най-важното в разкриването на взаимоотношенията и какво вие, като индивид, желаете от другите е да се проумеят домовете и тяхното значение в хороскопа. 1-ви дом винаги обрисува вашата личност, начина, по който се опаковате и искате другите да ви виждат. Разбира се, трябва да разгледате цялата карта, за да определите наистина вашата цялостна личност, а изгряващият знак или Асцендентът, както и господарят на хороскопа, могат да ви дадат много дири, които да проследите.

7-ми Дом

Доколкото тази книга описва всичко за взаимоотношенията, 7-ми дом представя другия във вашата карта. Астрологически 1-ви дом сте вие, а 7-ми дом представя партньорите ви - брачни, бизнес или някакви други обвързващи взаимоотношения. Асцендентът илюстрира нашите способности, характер, дарби, а 7-ми дом отразяла какво търсите от другите. Типът личност, която може да задоволи вашите лични нужди, е описана от 7-ми дом, знака на върха и неговия управител, както и планетите в дома.

Психологически 7-ми дом символизира това, което Карл Юнг е нарекъл "сянката". Някои го наричат вашия друг Аз. Както и да го наречем, то представлява другата, често непозната страна на Асцендента.
Първи дом, Овен/Марс казва пламенно и категорично: "Аз съм силен; аз не се нуждая от никого." Докато осъзнаете другата страна или противоположното и се научите да използвате полярността, вие не само няма да разбирате "другия", вие няма да разбирате и себе си.
Символът за Венера (♀) представлява огледалото, с което Афродита/Венера толкова често се идентифицира. То също се превръща в огледалото, което използва Асцендентът (Азът), за да види Десцендента (вие). Всичко, което виждате, е отразено, понякога замъглено, но винаги обратният образ на вашия Аз.


7-ми дом представлява всичко, за което копнеете, защото все още не го притежавате или разбирате. Той разкрива това, което ви липсва, и въпреки че не го осъзнавате, вие инстинктивно го разграничавате, когато го откриете в другия човек. Тогава, разбира се, идва трудната част от неговото интегриране с вашата личност, вместо да се противопоставяте на новото и непознатото и да се върнете към собственото си статукво.
Взаимоотношенията са много сложни и оста 1-ви/7-ми дом отразява тази сложност. Истинската връзка с другото човешко същество, виждането и приемането на другите такива, каквито са, а не такива, каквито желаете да бъдат, може да бъде задачата в този живот.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (09.07.2009)
Разгледан: 10255
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.233.242.67