Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:44
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Близнаци на върха на 1-ви дом

Разнообразното е подправката във вашия живот. Вие може да се страхувате от скуката повече, отколкото от загубата на пари или престиж, и вашите приятели и любовници трябва добре да разберат това, в противен случай връзката ще бъде краткотрайна. Имате афинитет към тези, които могат да ви стимулират интелектуално; педантичните перфекционисти не са за вас (нито вие сте за тях). Всички форми на комуникация са важни за вас и вие предпочитате да участвате живо в поетите от вас социални ангажименти, а не да седите и просто да съзерцавате света около вас.

Имате Стрелец на върха на 7-ми дом, което според някои астролози не предвещава нищо добро в интимен план, тъй като може да ви считат за капризни и твърде независими. Това не винаги е така; зависи от разположението на господарите Меркурий и Юпитер в картата. Може да бъдете предани и верни, както никой друг, дотолкова, доколкото споделяте с вашия партньор общи идеи, идеали или нови начини за учене или обсъждане.
Хенри Кисинджър има изгряващи Близнаци. Неговите Слънце и Меркурий правят съвпад в Близнаци в 12-ти дом, а Марс също е в Близнаци, но в 1-ви дом. Този изключително умен и интелектуален мъж определено проявява много от типичните за Близнаци характеристики. Неговият живот очарователен и разнообразен. Устната и писмена комуникация са есенцията на неговото съществуване, независимо дали като професор в Харвард, Държавен секретар, или писател. Дори и днес Хенри Кисинджър бива интервюиран, когато се случи нещо на международния фронт.

Юпитер, господар на неговия Десцендент, е в Скорпион в 5-ти дом. Неговите интимни потребности са особено интензивни; желанието му да обича и да бъде обичан е силно. Тъй като Юпитер е в опозиция на Венера и в квадратура с Нептун неговото разбиране относно това, което иска от жената, може не винаги да е ясно, което създава трудности на един мъж, свикнал да мисли по сбит и стегнат начин. Неговият първи брак, от който имал две деца, продължил 15 години. Той прекарал следващите десет години, участвайки активно в политиката, и бил известен като "мъжът на дамите". През 1974 г. той се оженил за втори път и все още е женен за Нанси.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (04.07.2009)
Разгледан: 4568
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.234.244.181