Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:48
25.06.2021
Петък
3.236.124.77


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Близнаци на върха на 1-ви дом

Разнообразното е подправката във вашия живот. Вие може да се страхувате от скуката повече, отколкото от загубата на пари или престиж, и вашите приятели и любовници трябва добре да разберат това, в противен случай връзката ще бъде краткотрайна. Имате афинитет към тези, които могат да ви стимулират интелектуално; педантичните перфекционисти не са за вас (нито вие сте за тях). Всички форми на комуникация са важни за вас и вие предпочитате да участвате живо в поетите от вас социални ангажименти, а не да седите и просто да съзерцавате света около вас.

Имате Стрелец на върха на 7-ми дом, което според някои астролози не предвещава нищо добро в интимен план, тъй като може да ви считат за капризни и твърде независими. Това не винаги е така; зависи от разположението на господарите Меркурий и Юпитер в картата. Може да бъдете предани и верни, както никой друг, дотолкова, доколкото споделяте с вашия партньор общи идеи, идеали или нови начини за учене или обсъждане.
Хенри Кисинджър има изгряващи Близнаци. Неговите Слънце и Меркурий правят съвпад в Близнаци в 12-ти дом, а Марс също е в Близнаци, но в 1-ви дом. Този изключително умен и интелектуален мъж определено проявява много от типичните за Близнаци характеристики. Неговият живот очарователен и разнообразен. Устната и писмена комуникация са есенцията на неговото съществуване, независимо дали като професор в Харвард, Държавен секретар, или писател. Дори и днес Хенри Кисинджър бива интервюиран, когато се случи нещо на международния фронт.

Юпитер, господар на неговия Десцендент, е в Скорпион в 5-ти дом. Неговите интимни потребности са особено интензивни; желанието му да обича и да бъде обичан е силно. Тъй като Юпитер е в опозиция на Венера и в квадратура с Нептун неговото разбиране относно това, което иска от жената, може не винаги да е ясно, което създава трудности на един мъж, свикнал да мисли по сбит и стегнат начин. Неговият първи брак, от който имал две деца, продължил 15 години. Той прекарал следващите десет години, участвайки активно в политиката, и бил известен като "мъжът на дамите". През 1974 г. той се оженил за втори път и все още е женен за Нанси.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (04.07.2009)
Разгледан: 4157
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.124.77