Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:00
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Лъв на върха на 1-ви дом

Вие сте всичко друго, но не и плахи и противно на личността Рак, обичате да привличате вниманието към себе си, често като разтърсвате косата си подобно на лъвска грива или използвайки често драматичния си глас. Горди от това, че сте "някой", вие обичате да впечатлявате другите; всъщност ще се престорите, че сте загубили позиция или пари, дори ще демонстрирате наранени чувства, за да направите желаното от вас впечатление. Тъй като трябва да блестите, предпочитате компанията на обожатели, отколкото на съперници, но можете да наложите почти на всички да ви признаят.

Като егоист, какъвто се проявявал понякога, вие наистина сте един романтичен ревльо и цените противоположния пол, особено в любовните връзки (Стрелец на върха на 5-ти дом). В брака (Водолей на върха на 7-ми дом) се нуждаете от независим и неангажиращ партньор, някой, който не се чувства потиснат или нещо такова, независимо от ролята, която може да изпълнявате. От време на време желаете аплодисменти и потупване по рамото.

Актрисата Мерилин Монро обединява много от типичните качества па изгряващия Лъв. Да бъде "някой" е било задължително за нея, особено поради това, че е имала трудно детство, резултатът от психически лабилната й майка, която не е била омъжена и приключила живота си в психиатрично заведение. Парите и славата били двете основни цели на Мерилин - с господарите на 1-ви и 2-ри дом в съвпад в 10-ти дом, без аспекти към други планети в картата. Тя осъществила своята задача, но това не й донесло щастието, за което мечтаела.

Нептун в 1-ви дом показва сексапил, чар и магнетизъм по отношение на нейната публична персона, но също показва неспособността на Мерилин да вижда ясно себе си и ролята си в живота. Трудната Тао-квадратура, включваща Нептун в опозиция на Луната и Юпитер, а всичките три планети правят квадратура със Сатурн в 4-ти дом, означава, че на нея й е липсвало чувство на стабилност, липса на чувство, че е заемала своето място по право в сърцата на родителите си, а след това и в интимните й взаимоотношения, независимо дали със съпрузи, или с любовници. Уран, който управлява нейния 7-ми дом, е неаспектиран, затова не се интегрира лесно в картата. Всичко, което е знаела, е, че искала да бъде обичана и все пак да бъде свободна; че е искала разнообразие, както интелектуално, така и емоционално стимулиране, и от всичко това в големи дози (Водолей на върха на 7-ми дом със съвпад на Луна/Юпитер тук). Бедното бездомно дете, никой от многобройните му обожатели и съпрузи, нито нейната възторжена публика, могли да й дадат всичко, от което се нуждаела и за което е копнеела.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (30.06.2009)
Разгледан: 6011
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.234.244.181