Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:51
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Водолей на върха на 7-ми дом

Както показахме по-рано, когато обсъждахме Стрелец на върха на 7-ми дом, с Водолей тук, също се нуждаете от свобода, за да осъществите вашите неща. Вие се привличате от хора, които са уникални, необикновени или просто странни. Поради нюанса на арогантност на Лъв (Асцендент), не ви интересува какво мислят другите за вашите интимни взаимоотношения. Ако чувствате искрата, това е всичко, което ви е необходимо. Често се жените за някой, който е от различна религиозна, философска и културна среда и партньорството функционира добре, доколкото двамата си давате свободно пространство един на друг. Обаче, ако Уран, господар на вашия 7-ми дом, не с добре интегриран в картата, може да ви с трудно да остане верни на вашия съпруг(а) или обратното.

Ингрид Бергман има Водолей на върха на 7-ми дом и Уран във Водолей в 6-ти дом. Не е изненадващо, че тя е изоставила първия си съпруг, след като срещнала Роберто Роселини, с когото работела върху един филм. Нейното неочаквано заминаване от Холивуд, за да живее с Роберто, да роди неговите деца и след това да се омъжи за него, е много добре показано от Уран в 6-ти дом, господар на 7-ми.За нея законният брак не е необходима част от връзката. Тя е трябвало да направи необходимите приспособявания, за да бъде с човека, когото обича. Тяхната среда и религия били различни, но работата и взаимното им уважение ги събрали заедно. Единствените аспекти, които прави Уран са куинконсите към Меркурий и Сатурн, образуващи Йод; който не показва една трайна връзка. Ингрид напуснала Роселини и след това се омъжила и развела отново.
Въпреки че 7-ми дом винаги обрисува това, което търсите от един партньор, когато се сблъскваме с втори брак, 9-ти дом също трябва да се има предвид. Той добавя информация относно търсения тип партньор. Бергман има Марс в Рак, управляващ 9-ти дом, в стелиум с Плутон и Сатурн. Това предполага, че тя очаквала един пламенен и все пак ориентиран към дома, чувствителен и интуитивен партньор при "втория тур". Разглеждайки картата на Роселини, не виждаме много неща, които потвърждават това. Марс на Ингрид е на полупункта на нейните Слънце/МС, правейки секстил с двете, а нейната Луна в 9-ти дом прави тригон с нейната Венера, което веднага показва лесно привличане към мъже. Докато връзката продължава, е прекрасно. Но фойерверките са очевидни със стелиума в Рак и подчертава ролята на Уран във всичките и партньорства, който е включен в Йод заедно с Меркурий и Сатурн. Всъщност, всички интимни връзки са били трудни и са изисквали много усилия и приспособяване от нейна страна.

Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (29.06.2009)
Разгледан: 8089
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.234.244.181