Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:02
14.04.2024
Неделя
3.233.242.67


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Овен на върха на 7-ми дом

Въпреки че вашият изгряващ знак, Везни, има репутация на миролюбив и обичащ хармонията, това не винаги е така; вие неизменно се радвате на ясни аргументи, макар че може да го определяте като дискусия и стратегически да съумявате да се наложите. Това често се определя като "железен юмрук в кадифена ръкавица". За щастие с Овен на върха на 7-ми дом привличате пламенни, понякога скандални типове, които ще отговорят на вашите провокации, а понякога ще преиграват, което ще ви извади от равновесие. Марс играе важна роля тук и ако е в положителен аспект към Венера, господаря на вашия Асцендент, може да имате небесен брак. Вие определено се нуждаете от партньор, който е енергичен и физически активен, за да разтърси вашето благо самодоволство.
Кинорежисьорът Роджър Вадим е склонен да избира такъв тип жени. Той се е увличал и женил няколкократно за такива жени тип Овен. Това не означава, че те са имали Слънце или Асцендент в Овен, просто са представяли в концентриран вид марсово поведение. Марс, господар на неговия 7-ми дом, има само отрицателни аспекти: квадратура с Юпитер, Уран и Асцендента и опозиция с Медиум Цели - напрежение, което предполага трудност в работата с партньори. Това обаче не го спряло да живее с манипулативни, властни жени, едни от най-привлекателните в света, по неговия типичен за Везни начин: Бриджит Бърдо, Джейн Фонда и Катрин Деньов са само някои от тях. Едва ли тези са продължили много дълго, макар че е бил женен за Бриджит и Джейн.

Овен на Десцендента предполага, че вие имате нужда от някой, който е силен и властен и който споделя вашите интереси, но не се опитва да ви засенчи. Разположението на Марс ще покаже вида на интересите. Например, ако Марс е в 11-ти дом, може и двамата да се наслаждавате на някаква групова активност; с Марс в 5-ти дом може би ще ви свържат спортовете или някакви творчески стремежи.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (25.06.2009)
Разгледан: 7135
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.233.242.67