Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:44
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Скорпион на върха на 1-ви дом

Това, което виждате, не е непременно онова, което получавате от този изгряващ знак или господар на хороскопа в Риби. Вие успявате да се пакетирате в достатъчно личностни пластове, така че да можете лесно да скриете вашите истински чувства. Правите това не от слабост, а от огромната ви нужда от уединение. Според вашите принципи това какви сте вие си е само ваша работа и на никой друг. Очевидно сте много внимателни в избора си на познати, с взискателността на Дева, знака на вашия 11-ти дом на приятелите. След като веднъж сте си избрали приятел или любим, вие сте предани и както при всички фиксирани знаци едва ли имате време да правите промени, особено по отношение на партньорите.

Изгряващият Скорпион е представен добре от Камил Клодел, млада дама, изпреварила времето си по отношение на своята независимост и смелост. Родена в семейство от горната средна класа, нейният скулпторски талант е бил забелязан още в ранна възраст. Нептун, господар на 5-ти дом в 5-ти дом, в съвпад с Луната, дава не само артистичност, но използването на творческите сили се превръща в емоционална необходимост. Нептун прави Тао-квадратура с Уран и Меркурий, което означава определено подтик към индивидуалност. Тригонът на Нептун към Юпитер и секстилът към господаря на картата, Марс, показва лесен достъп до нейните таланти. Баща й вярвал в нея като скулптор и й помогнал да отиде в Париж, за да учи. Майка й искала "нормален" живот за своето малко момиче и направила всичко възможно, за да накара Камил да поеме по друг път.

Твърдо решена (изгряващ Скорпион), Камил направила точно това, което искала, и с хитрост успяла да се добере до вече известното ателие на Огюст Роден, за да стане една от първите му ученички, а след това и негова любовница. Изключително важно било за нея да сключи брак, тъй като, че Роден ще се разведе със своята доста простовата жена, но за него това била една от многото любовни афери. Господарят на хороскопа на Камил, Плутон, който е в съвпад с Десцендента и съуправител на Марс, е в 7-ми дом - за Камил отдаването означавало пълно ангажиране. Отрицателните аспекти на Плутон към Слънцето, Юпитер и Асцендента отразяват тази връзка, която е била прекалено гореща, за да се обуздае от самото начало. Нейната любов към Роден се превърнала в омраза. Даже тези, които вярвали в нейния талант, имали трудности да се разбират с нея, тъй като настроенията й станали необуздани и тя напълно се отдръпнала от хората. Въпреки че живеела като животно, брат й, когото обожавала и на когото се доверявала, успял да я вкара в приют за душевно болни, за да й помогне. Тя останала там до края на живота си, 30 години копнеейки за родния си дом. Нейният брат, Пол Клодел, известен поет, се чувствал виновен до края на живота си за това, че затворил Камил.

Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (24.06.2009)
Разгледан: 5562
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.234.244.181