Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:03
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Козирог на върха на 1-ви дом

Земен и надежден, обикновено с подтик за успех, вие се чувствате най-добре, когато постигнете някакъв конкретен или материален успех. Да имате партньор или любим, който е съчувствен, грижовен и ви помага, е много важно за Рак на върха на 7-ми дом, въпреки че ще преодолеете чувството на малоценност, след като сте постигнали своя успех.

Когато сте млади, изглеждате много сериозни и способни да поемате много отговорности отрано в живота си. Колкото по-сигурни се чувствате, толкова повече вашата младежка природа може да се прояви. Това изисква един внимателен избор на съпруг(а) или интимна връзка. Ако вашият партньор се привлича от вас заради зрялото ви, надеждно и неотклонно поведение, на него може да му е трудно да се приспособи към вашия "младежки дух". Джоан Удуърд и Пол Нюман, които споделят Асцендент в Козирог, не са се изправяли пред този проблем; и двамата са очаквали едно и също поведение с Рак на върха на 7-ми дом.

Кралица Елизабет II и Принц Филип също споделят Асцендент в Козирог/Десцендент в Рак. Докато Нюман и Удуърд имат почти една и съща карта, Елизабет има интерсептирани Риби/Дева във 2-ри/8-ми дом, а интерсептацията на Филип е на Овен/Везни в 3-ти/9-ти дом. Въпреки че споделят едни и същи ъгли, 2-ри/8-ми и 6-ти/12-ти, върховете на техните 3-ти/9-ти 5-ти/11-ти домове са различни, променяйки техните възгледи и подходи в тези области. Макар интригуващо и стимулиращо, това може също да създаде нуждата от приспособявания един към друг, може дори да се наложат някои отстъпки тъй като господарите на нейните 11-ти и 3-ти дом, Юпитер и Марс, правят квадратура с господаря на нейния Асцендент Сатурн, и опозиция на нейния Нептун (Тао-квадратура), който прави съвпад с неговата Луна.
Сериозни и сдържани на пръв поглед, може да бъдете изненадващо пламенни и експресивни любовници, ако имате интерсептация и Овен е на върха на 5-ти дом, а Лъв на върха на 8-ми дом. Друг подходящ начин да разберете нуждите на личността с изгряващ Козирог е да имате обратния хоризонт: изгряващ Рак, залязващ Козирог.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (20.06.2009)
Разгледан: 4294
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.234.244.181