Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:33
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Риби на върха на 1-ви дом

Вие имате способността да проявите всяка една персона, която желаете да представите. Асцендентите и Слънцата в Риби, повече от всеки друг знак, могат да се прикрият зад фасадата на тяхната карта. Гръцкият корабен магнат, Аристотел Онасис (виж картата в Приложението) като че ли въплъщава повечето от качествата на Козирог (неговото Слънце), както и оптимистичните и широкообхватни наклонности на Стрелец (Луна и Медиум цели) - въпреки че имал изгряващи Риби и Сатурн (господар на неговото Слънце) и Марс в Риби в 12-ти дом. Единствено неговата физическа външност - къси ръце и крака, доста месесто тяло и леко изпъкнали очи с ниски клепачи - е според описанието на "типичния" за Риби външен вид.
Независимо от външния вид, ако имате изгряващи Риби, вие сте доста емоционални и интуитивни. Интересувате се от това, как се чувстват другите и не обичате да ги наранявате. Тъй като можете да се повлияете от атмосферата около вас, разумно е да избягвате негативни личности, защото бързо повишавате техните вибрации. Този нептунов воал, зад който можете да се скриете, прави всички форми на контакт измамни. Другите може да си мислят, че не знаете какво искате, въпреки че е Козирог на върха на 11-ти дом например, вашите приятели скоро ще открият, че не живеете непременно в едни измислен свят, а сте в състояние да ги ръководите и да ги научите на някои неща.
С Асцендент или господар на хороскопа в Риби вашата невинна и безпомощна външност може да е измамна за другите - те забравят, че постоянните водни капки могат да направят дупки и в най-твърдата скала! Мери Уелш Хемингуей, четвъртата съпруга и вдовица на писателя Ърнест Хемингуей, останала с него неотклонно. Това е друг пример за привличане на противоположностите. Той имал Асцендент в Дева, тя имала изгряващи Риби, но накрая той бил този, който се предал (извършил самоубийство), докато тя оцеляла.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (16.06.2009)
Разгледан: 4191
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.234.244.181