Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:30
25.06.2021
Петък
3.236.124.77


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Дева на върха на 7-ми дом

С изгряващи Риби вие сте склонни да бъдете доста мечтателни и творчески настроени, понякога и небрежни по отношение на подробностите, така че често търсите партньор, който е организиран и ще ви приземи след полета на вашата фантазия. Позициите на Меркурий и Нептун може да ви покажат дали това е вярно, или се привличате от различен тип личност. Един клиент с Меркурий/Слънце във Водолей в опозиция на господаря на хороскопа, Нептун, в Лъв се ожени за актриса със съвпад Слънце/Меркурий в Риби. Той управлява нейната кариера.
Често вашият съпруг(а) е този, който контролира финансите, поддържа социалните ангажименти и като цяло ръководи семейните дела. Ако сте от поколението с Нептун в Дева, вероятно умеете да ръководите собствените си дела, а ако Нептун и Меркурий са в отрицателен аспект, може да имате противоречия с вашия партньор по отношение на детайлите от ежедневието.

Танцьорката Гуен Вердон има изгряващи Риби с Уран в съвпад с Асцендента; Дева е на върха на 7-ми дом, а Меркурий е в 10-ти дом и в съвпад с Венера и Юпитер, тригон с Луната в 6-ти дом и неточен тригон с Нептун. Като дете тя претърпяла травма и счупила краката си, но въпреки това майка й настоявала да взима уроци по танци още когато била на две години. Тя се появила пред публика, когато била на 6 години, и оттогава направила прочута кариера на сцената и в киното. За нея бракът бил определено едно прекрасно преживяване, ако обърнете внимание само на 7-ми дом. Но както постоянно напомняме на нашите ученици, трябва да преценявате цялата карта, не само една част, ако искате да разберете как човек я реализира.

В картата на Вердон Меркурий не само управлява 7-ми дом, той също управлява 4-ти дом, който представя произхода. С благоприятните аспекти на Меркурий като че ли тя е имала добра връзка с нейния родител от 4-ти дом и щяла да търси подобно поведение от страна на своя партньор. Тук Близнаци предполагат интелектуална атмосфера, а с Меркурий в 10-ти дом в Стрелец се предполага родител, който бил преуспяващ, устремен и философски настроен. Плутон е в 4-ти дом в опозиция на Юпитер в 10-ти дом и квадратура с Марс в 1-ви дом. Това са провокативните аспекти, които най-добре се изчистват чрез някакъв вид физическа активност (Марс е в Овен).
Нейните родители може би не винаги са били на едно мнение с нея (Юпитер в 10-ти дом в Козирог в опозиция на Плутон в Рак в 4-ти дом), но благоприятните аспекти от страна на Сатурн и Уран към Плутон и тритонът на Юпитер към Луната предполагат, че Гуен ще притежава оптимизъм и надежда в осъществяване на връзките си, основавайки се на това, което е преживяла в дома.
На 17 години тя прекъснала своята танцьорска кариера, за да се ожени за един писател, на когото родила син, Джеймс. Този ранен брак завършил с развод пет години по-късно.

С Меркурий, господар на нейния 7-ми дом в 10-ти, не е изненадващо, че се е омъжила за някой, който е бил ориентиран към кариерата си. Съвпадът на Меркурий с Венера предполага, че тя навлиза дълбоко и ангажирано в партньорствата с много любов. Тритонът към Луната в Дева в 6-ти дом подкрепя способността и нуждата й да работи със своя партньор, какъвто е случая с нейния втори съпруг Боб Фос. Човекът с Дева на върха на 7-ми дом често търси партньор, който е перфекционист. Ние не знаем нищо за нейния първи съпруг, но Фос е бил изключително старателен. Нейният Меркурий в 10-ти дом й дава търсене на някого, когото да гледа с респект, а съвпадът с Юпитер и господството му над 10-ти дом показва партньор, който е бил способен на големи постижения.

На 35 години тя се омъжила за своя партньор по танци и хореограф, Боб Фос. Тяхната връзка продължила 12 години и въпреки че се развели, тя продължила да работи и танцува с него.

При всичките благоприятни аспекти на 7-ми дом, от къде идват тези два развода? Вердон има Уран, сигнификатор на неочакваното, в опозиция на върха на нейния 7-ми дом (Десцендента). С двата мъжки архетипа, квадратурата между Слънцето и Марс и куинконса на Слънцето с Нептун тя не винаги е виждала ясно връзките си с мъжете и не е могла да ги контролира разумно.
За да добиете по-добро разбиране за нейната връзка с втория й съпруг, трябва да разгледате нейния 9-ти дом. Марс и Плутон го управляват, като Марс е в Овен в 1-ви дом в куинконс със Сатурн в 8-ми дом, в тригон с Нептун, в 6-ти дом и в квадратура с другия господар на 9-ти дом, Плутон, в Рак в 4-ти дом, както и със Слънцето. Тя и Фос определено танцували прекрасно заедно (Нептун); тя силно се идентифицирала с него (Марс в 1-ви дом), но може би техните сексуални нужди не били в пълна хармония (Сатурн в 8-ми дом). Квадратурата между Марс и Плутон е трудна за преодоляване и очевидно тя трябвало да научи повече от тази връзка за ценностите, парите, и повече от всичко, за собствената стойност (Марс също управлява 2-ри дом).
Но за да се разберат напълно обстоятелствата около тази връзка, трябва да сравним картите и да обсъдим съвместимостта и дълготрайните фактори, както и тяхната съставна карта, което ще направим в Част ІV.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (15.06.2009)
Разгледан: 3398
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.124.77