Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


03:16
19.11.2019
Вторник
35.170.76.39


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Лъв в 4-ти дом - Водолей в 10-ти дом

Лъв на върха на 4-ти дом - Водолей на върха на 10-ти дом

Когато гордият и демонстративен Лъв се намира в дома на семейството и дома, вие може би, в зависимост от позицията и аспектите на Слънцето, имате сензационен или знатен произход. Един клиент с Лъв на върха на 4-ти дом има Слънце в Рак в съвпад с Юпитер в 3-ти дом и е единият от трима близнака. Със Слънце господар на вашия 4-ти дом и Уран на вашия 10-ти дом, и двата мъжки символи, става изключително важно да обсъдим чувствата, които изпитвате към вашите родители, за да решим кои домове ги представляват.

Родителят Лъв/Слънце по-често ще притежава определено драматични качества, ще бъде отзивчив към вашите чувства дори ще прости и разбере емоционалните ви изблици. Доста ангажиран със себе си, той може не винаги да има време за вас, но компенсира това като ви дава двойно повече любов, Разбира се, лошо поставеното Слънце може да отразява родител, който, точно обратното, няма време за вас и има трудности в изразяване на любовта и грижите си към вас.

Родителят Водолей/Уран във вашата представа винаги ще бъде различен от родителите на другите; може би се занимава с нещо необичайно; може би отсъства дълго време: или просто изглежда уникално, има странни маниери или чуждестранен акцент. В резултат, вие също може да се мъчите да се отличавате, да правите нещо необикновено или забележително. И Лъв, и Водолей са неподвижни знаци и ако Слънцето и/или Уран са в променливи знаци, вашите родители са деспотични и властни, провокирайки бунтарската част от вашата същност и едва при вашето първо Сатурново възвръщане (28 до 30 години) ще имате готовност сериозно да се изправите срещу последствията, както и срещу вашето бъдеще.
Антъни Уест, извънбрачният син на Дейм Ребека Уест и Х. Уелс, има Лъв на върха на своя 4-ти дом със Слънце, което го управлява върху ІС от страната на 3-ти дом. Уран, господар на 10-ти дом, прави съвпад с МС във Водолей от 9-ти дом; двете планети са в точна опозиция една на друга. Ребека Уест, персонифицирана чрез 4-ти дом, според биографията на Виктория Гленлининг "Ребека Уест, ето какво има значение, била страховита личност, страстна любовница, едновременно майка и любяща съпруга". По баща Сисли Изабел Феърфилд, тя приела псевдонима Ребека Уест, за да не я бъркат с нейната майка. Уест се превърнала и сензация на литературната сцена в Лондон. "На вид като ученичка, носеща роклички в пастелни цветове и шапки за градинско парти, тя правела скандални изявления с мелодичния си глас, отработен за сцена. Тя отчаяно искала да стане актриса, както самата тя казва в своя роман, "Слънчоглед", издаден след смъртта й. Писането било нейният втори избор.

Х. Уелс, виждан от Антъни като Уран във Водолей, в точен съвпад с Медиум цели и неточен съвпад с Юпитер, бил много популярен в Англия по време на детските години на Антъни и за него баща му заемал застрашителни размери. Автор на такива пророчески романи като "Войната на световете", "Машината на времето" и "Първият човек на Луната", Уелс бил изключително сексуален мъж, който се женил два пъти и според биографа Гордан Рей, "задоволявал своята похотливост където и да се намирал". Очевидно той бил станал баща на много деца по време на извънбрачните си връзки. Неговата основна връзка обаче била с Ребека, 26 години по-млада и продължила десет години. Биографът Голанц казва: "Тя имаше задължението да уталожва неговия физически сърбеж, който единствено го откъсваше от писането." Уелс бил на 48 години, когато се родил Антъни и имал съвсем малко или никакво време за него.

Все пак и двамата родители имали несъмнено въздействие върху Антъни (Сатурн в съвпад с Плутон в 1-ви дом), който е признат като майстор в писателската кариера. Неговият автобиографичен роман "Наследството" е една болезнена равносметка на агонизиращата му връзка със знаменитите му родители. Повече от интересно е, че Асцендентът на баща му, който е на 12° във Водолей, е Медиум цели на Антъни и че Асцендентът на майка му на 22° в Стрелец е неговият Десцендент.
Дали една болезнена връзка с вашите родители, като тази на Антъни, ще повлияе на вашето бъдеще, на желанието ви да се ожените или да имате деца? Разбира се. Астрологията не може и астролозите не би трябвало да се опитват да предсказват какво ще прави и какво няма да прави човек. Но да помогне на някого да разпознае проблемите си с родителите е много важна задача за астролога. Антъни Уест пристигнал в САЩ през 1950; той се оженил през 1958 и има 11 деца, седем дъщери и четирима сина. Самият той нарича себе си добър баща!
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (01.05.2009)
Разгледан: 3168
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.170.76.39