Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


03:06
19.11.2019
Вторник
35.170.76.39


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Дева в 4-ти дом – Риби в 10-ти дом

Дева на върха на 4-ти дом – Риби на върха на 10-ти дом

Може би не винаги виждате вашия родител (Риби в 10-ти дом) такъв, какъвто е той наистина, или защото прекалено го идеализирате, или защото просто отсъства. Ако е чаровен, понякога мистериозен и винаги обаятелен, Риби персонифицира единия родител, а след това взискателната и придирчива Дева представлява другия. Ако Меркурий, господар на 4-ти дом, има положителни аспекти, може да ви е доста лесно да живеете според очакванията на родителите ви. Един клиент с тази ос има Нептун, господар на 10-ти дом, във Везни в 4-ти дом, в квадратура с Марс в Козирог в 8-ми дом и Меркурий, господар на 4-ти том е в 4-ти в Дева в съвпад със Сатурн. Слънцето с в Лъв в 3-ти дом в съвпад с Плутон. Неговите родители се развели и майка му се омъжила за алкохолик, докато баща му се оженил за чаровна кинозвезда. Те разделили попечителството и той прекарал своите формиращи години, сновейки между тези две напълно различни обкръжения. Въпреки успеха си в бизнеса, по отношение на неговия брачен живот (3 брака) има какво да се желае.

Ако Дева на върха на 4-ти дом описва вашата майка, тя може да ви прави впечатление на много взискателна, особено като я сравнявате с вашия нептунов, често мъгляв баща. От друга страна, тя може да е родителят, който ви осигурява дом, където ученето е важно. Тя е тази, която ви учи на хигиена, как да спазвате един разумен режим, как да поддържате тялото си здраво като се храните здравословно. Бащата, напротив, ще ви разказва прекрасни приказки и ще ви показва разликата между Рубенс и Реноар. Волфганг Амадеус Моцарт и Хенри Манчини.

Преуспяващ автор, режисьор и продуцент. Питър Фонда, син па Хенри, брат на Джейн, има тази ос Дева/Риби. Меркурий, който управлява неговия 4-ти дом, е в Риби в 10-ти дом; в опозиция на Нептун, господар па 10-ти лом. който е в Дева в 4-ти дом. Меркурий и Нептун образуват Тао-квадратура с неговия Асцендент в Близнаци, който също се управлява от Меркурий. Като че ли тази размяна на ролите не е била достатъчно предизвикателна, та Слънцето на Фонда в Риби в 10-ти дом прави съвпад с МС, в опозиция на неговата Луна в Дева в 4-ти дом.

Майка му Франсис Сиймор Брокоу Фонда, втората жена на Хенри, се самоубила, но Питър, който бил само на десет години, когато това се случило, не бил известен и всъщност случайно научил, когато бил на 15. В едно интервю на Майкъл Лихи (20. 10. 1984) Фонда описва решението на семейството да скрие истината от него, за което той никога няма да им прости. В продължение на години той носил скритата вина, че неговите сънища за умиращата му майка са предизвикали нейната смърт. Макар да признава, че Джейн е искала да го пощади, когато разбрала истината от недискретен приятел, той не се отнесъл към баща си със същото уважение, когато му се противопоставил. "Аз си мислех, че това просто ще го съкруши толкова лошо и ще го накара да се чувства виновен..."

Всъщност, Хенри никога не говори., със сина си относно смъртта на неговата майка. Той никога не потърсил източника на гнева или безпокойствата на Питър или бруталните инциденти, които се случвали в училището. (Нептун, господар на 10-ти дом, в опозиция на Меркурий, господар на 4-ти дом, и двете в квадратура с Асцендента.) Според Питър: "Хенри не говореше много за каквото и да било. Той се чувстваше най-добре заедно с други саможиви хора, като Джими Стюарт. Никога не бях сигурен кой с той. Той не разкриваше себе си, беше перфекционист винаги, когато се отнасяше до мен. Той искаше аз да бъда това, което той не беше." И най-тъжното според Питър е това, че неговият баща никога не е казал, "Обичам те." Едва в края на живота на Хенри Фонда, малко преди неговата смърт, баща и син стигнали до разбирателство и си казали един на друг "Обичам те."
Явно е, че майката на Питър била представена чрез 4-ти дом с Луната в него. Слънцето в Риби в 10-ти дом показва представата, която Питър имал за баща си: чаровен, известен, неясен, мъгляв и по-заинтересуван от кариерата си и търсенето на перфектен партньор (общо пет жени), отколкото от ролята си на грижовен родител по отношение на децата си.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (30.04.2009)
Разгледан: 3051
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.170.76.39