Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


02:57
19.11.2019
Вторник
35.170.76.39


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Везни в 4-ти дом – Овен в 10-ти дом

Везни на върха на 4-ти дом – Овен на върха на 10-ти дом

Везни на върха на 4-ти дом предполага, че идвате от дом, където преобладават мирът и хармонията, където дискусиите рядко се превръщат в кавги и вие се наслаждавате на един интензивен обществен живот с възможности за образование. Разбира се, много зависи от разположението на Венера, господарят на Везни. Ако не е в позитивно космическо разположение, може да се случи точно обратното: липса на мир и хармония, много скандали между родителите, въвличайки и вас; вашите родители може да отбягват всякаква обществена активност и да считат, че образованието не е важно.

Майка ви, в този случай представена от женската планета Венера, може да отразява много от позитивните черти на тази очарователна Вечерница: красота, музикален или артистичен талант, приятна външност и топла любов. Ако повечето от аспектите на Венера не са отрицателни, тя ви дарява с всичко това и вие се потапяте в нейната топлота. С Везни на върха на 4-ти дом, Овен естествено е разположен на 10-ти и показва, че с голяма енергия се справяте с авторитетите, често спорейки или противопоставяйки се на източника на властта.
Отново много зависи от разположението на Марс, господар на Овен. Ако Марс е в пасивен знак (земя или вода) и има благоприятни аспекти, може да ви е лесно да уважавате тези, които имат влияние върху вас; така връзката с баща ви ще бъде улеснена. Ако обаче Марс е лошо поставен във вашата карта, това ще бъде ябълката на раздора и вие ще трябва да научите още много относно уважението към авторитета. Ако сте мъж с Марс в неблагоприятен аспект към Сатурн, бихте могли да имате проблеми с вашия баща до такава степен, че да се усъмните в собствената си мъжественост.

Принцът на Англия, Чарлз, има тази ос; Венера, господар на неговия 4-ти дом, е във Везни в този дом, както и Нептун, Меркурий и Слънцето. Тъй като Слънцето е индикатор на бащата, Чарлз несъмнено вижда своите родители като едно цяло; чаровни и прелестни (Венера), понякога строги и безкомпромисни (Меркурий и Слънце в Скорпион) понякога объркани (Нептун). Венера прави секстил с Марс, господар на неговия 10-ти дом, а Плутон е в неговия 1-ви, така че той най-вероятно се идентифицира силно със своята майка. Това се потвърждава още веднъж при сравняване на неговата карта и тази на кралица Елизабет. Неговата Луна, другият индикатор за майката, прави точен съвпад с нейното Слънце. То също прави тригон със Сатурн в неговия 2-ри дом, така че той е склонен да цени това, което тя цени. Издигнатата Луна потвърждава нейната изтъкната позиция в живота му. С тази ъглова Луна и толкова много планети в 4-ти дом най-интересното е, че неговата съпруга, принцеса Даяна, има Слънце в Рак.
Принц Филип, неговият баща, е представен чрез Марс в 5-ти дом, господар на неговия 10-ти, и чрез Слънцето в Скорпион в 4-ти дом. Марс има отлични аспекти (тригон с Плутон, секстил с Венера), така че връзката на Чарлз с неговия баща изглежда, че е гладка. С такъв активен 4-ти дом домът и семейството са фокусна точка за него, превръщайки се в негово положение като престолонаследник на Британския трон. Като принц регент, Чарлз е много внимателен в отношението си към своите родители, особено към майка си, Кралицата. Според книгата на Стефан Бари "Кралско обслужване", синът и майката "са много близки, въпреки че се държат официално, когато Чарлз посещава "мами" в кралските покои и никога не бива връщан."
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (29.04.2009)
Разгледан: 3234
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.170.76.39