Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


22:51
17.11.2019
Неделя
3.92.92.168


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Скорпион в 4-ти дом – Телец в 10-ти дом

Скорпион на върха на 4-ти дом – Телец на върха на 10-ти дом

Скорпион на върха на 4-ти дом може да говори за детство, в което може би е имало скелет в мазето, много интензивна атмосфера и често крайно властен или манипулативен родител (обикновено майката, ако положенията на Венера и Луната подкрепят това). Поколението с Плутон в Лъв е очаквало много от своите родители. Тези от тях, които имат тези знаци на родителската ос, може да получат грандиозните си очаквания в скута на своите родители.
Разбира се, както често сме казвали преди, много зависи от разположението на Плутон и Марс, господарите на Скорпион, а за определяне характеристиките на майката Луната също играе важна роля. 40-годишен клиент със Скорпион на върха на 4-ти дом, Луна в 4 -ти дом в квадратура с Асцендент в Лъв, който е в съвпад с Плутон, има много манипулативна майка; сладка, чаровна, но въпреки това манипулативна. На него му е било трудно да прекъсне пъпната връв и никога не се оженил; всеки път, когато с на границата, Мами се нуждае от него за едно или друго.

Този знак на върха на 4-ти дом често показва силна, решителна, желязна ръка в кадифена ръкавица, в която е облечена родителската връзка. Понякога вие отразявате тези черти, докато израствате: друг път търсите тези качества във вашия партньор. Позицията на Марс е доста разкриваща по отношение на това как осъществявате взаимодействието си с вашите родители.

С Телец на върха на 10-ти дом повече внимание трябва да се обърне на вашата Венера, за да видим как реагирате на авторитетен родител. При тази комбинация много пъти родителските роли се разменят, със силно влияние, идващо от родителя, представен от 4-ти дом. Ако Венера има някои неблагоприятни аспекти, може да ви е по-лесно да се идентифицирате с авторитета, вместо да се бунтувате срещу него.

Важно е да запомните, че върхът на 10-ти дом е точката на вашето его и отразява вашето положение и реализиран потенциал. Така че цялостният анализ на този дом е много важен в изследване потенциала на партньорската връзка, тъй като 10-ти дом показва крайния изход на брака в 7-ми дом.
Натали Кол, дъщерята на легендарния Нат Кинг Кол, има Телец на върха на Медиум цели с господар Венера в 6-ти дом, затова не е чудно, че тя е тръгнала по стъпките на баща си, що се отнася до нейната кариера. Венера прави тригон с Луната и Марс (съуправител на нейния 4-ти), което предполага, че нейните родители са имали положително въздействие в детството и в младежките й години. Нейното Слънце, също представляващо бащата, е в опозиция на Плутон и прави квадратура с нейния МС, символизирайки ранната загуба на неговото присъствие. Той умрял скоро след петнадесетия й рожден ден и това оказало своето въздействие. Тя имала чувството, че неговото име й оказвало колкото полза, толкова и вреда, и й било трудно да живее, съобразявайки се с неговия образ. Въпреки това тя имала успех от рано в певческата кариера.

През 1982 майка й отправила молба към Върховния съд в Лос Анджелис да стане настойник на Натали, поради здравословни проблеми и остра наркотична зависимост. Майка й е представена чрез Плутон, господар на 4-ти дом, който е в опозиция на нейните Слънце и Юпитер, които са в съвпад, правейки квадратура с нейния МС, възможно най-трудната Тао-квадратура. Негодуванието срещу майка й е оправдано за нея (празният крак на Тао-квадратурата е в 4-ти дом) и няколко години по-късно тя била в състояние да отхвърли своята зависимост и възстановила кариерата си в нова посока. Нейната Луна във Везни във 2-ри дом, има отлични благоприятни аспекти, така че независимо от колебанията в нейната връзка с майка й, любовта, която те изпитвали една към друга, е очевидна.
Очевидно Натали търси партньор, който с тип родител и може да бъде неин приятел; Уран, господар на нейния 7-ми дом. е в Рак в 11-ти дом. Човек с Водолей на върха на 7-ми дом често търси някой, който е уникален и различен. Плутон и Марс, управляващи 4-ти дом. показват че тя се привлича от силни и властни хора. Бракът й с продуцента на баща й приключил с развод, заради нейното здраве и наркотична зависимост. Понастоящем тя, нейният втори съпруг и синът й се радват на "добри времена" и голям успех с все повече "Грами".
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (28.04.2009)
Разгледан: 4032
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.92.92.168