Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:16
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Стрелец в 4-ти дом – Близнаци в 10-ти дом

Стрелец на върха на 4-ти дом – Близнаци на върха на 10-ти дом

Ако имате Стрелец на върха на 4-ти, вие произхождате от приятна среда, където интелектуалните занимания са "на почит", където се очаква да се държите спортсменски, където хора с различен темперамент и преживявания са добре дошли. Ако господарят Юпитер е добре разположен, вашите родители са били финансово обезпечени и тази обезпеченост е подсилила вашето личностно усещане. Ако Юпитер има доста неблагоприятни аспекти, родителите ви са били разточителни и вие може дори да сте получавали социална помощ. Майка ви вероятно е добре образована и/или може да е родена чужда страна.

Близнаци на върха на 10-ти дом предполага, че вие се справяте с тези над вас, авторитетите, предлагайки своите идеи в интелектуални дискусии. Вашият родител на 10-ти дом (обикновено бащата) е начетен и комуникативен и в зависимост от разположението на Меркурий, насърчава тези качества и у вас. Ако Меркурий има неблагоприятни аспекти или не е проминентен в картата, може да установите, че представата ви за вашия баща не винаги е ясна и може да имате проблеми да му предадете вашите идеи или да разберете неговите.
Актьорът Джеф Бриджис е член на актьорска династия. Неговата майка Дороти, бащата Лойд, братът Бо и сестра му Лусинда са играли в телевизията или в киното. Родителите му празнували 50-годишнината от сватбата си през 1989. Джеф е женен за Сюзан от 1977 и те имат три дъщери.

Кои фактори в неговата карта отразяват силната, позитивна връзка с неговите родители? Юпитер, господарят на 4-ти, е в 5-ти дом в съвпад с Венера и куинконс с Уран: неговата Луна е в Близнаци в 9-ти дом в опозиция на неговото Слънце и тригон с Нептун. Джеф обича жените и вижда майка си като спойката, която поддържа цяло семейството, докато баща му пътувал във връзка с неговата кариера. Макар че Дороти била актриса, когато се появили децата, тя с удоволствие изпълнявала ролята на майка. Опозицията между Слънцето и Луната на Джеф може да внушава, че неговите родители са имали проблеми, но той го отрича. Близнаци/Стрелец може да покажат просто една интелектуално-философска дискусия. "Майка ми отдаваше фанатично по един час на всяко едно от децата всеки ден, правейки го по един прелестен начин. Мама го наричаше нашето време и през тези три часа всеки ден тя дори не говореше по телефона и не се разсейваше с други неща. Това беше просто времето на децата." Ето какво може да очаквате от вашата майка с Меркурий в 4-ти дом.
Когато разгледаме бащиния фактор в картата на Бриджис, господарят на 10-ти дом е в 4-ти и има много аспекти положителни, и отрицателни. Слънцето прави неточен съвпад с Меркурий, който управлява Медиум цели, така че не е трудно да разберем защо той е тръгнал по стъпките на баща си. Той изнесъл първото си представление на шест месеца и след това се оттеглил до осмата си година, когато се появил в телевизионното шоу на баща си “Морски ловец”. След като завършил гимназията, Джеф изучавал актьорство в нюйоркското Bergh of Studios и направил своя игрален дебют в “Halls of Anger".

Според Бриджис неговата връзка със семейството му е "абсолютно нормална", обичайните разногласия, но също много любов и забавления. С Луна в Близнаци в тригон с Нептун, господар на 7-ми дом, той истински се радва на жените и има щастлив брак с една от тях, с която може да комуникира, Той се тревожи за своя брак, защото преди да срещне Сюзън, той бил до голяма степен женкар (Слънце в опозиция с Луна, Венера в съвпад с Юпитер в 5-ти и Марс, господар на 8-ми, в квадратура с Меркурий). Обаче, след като веднъж се "заседнал", бракът му се оказал толкова здрав, колкото този на неговите родители.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (27.04.2009)
Разгледан: 3580
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144