Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


23:26
17.11.2019
Неделя
3.92.92.168


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Козирог в 4-ти дом - Рак в 10-ти дом

Козирог на върха на 4-ти дом - Рак на върха на 10-ти дом

Сатурн, управляващ 4-ти дом, може да означава дом с един родител или бедно детство; в позитивен аспект може да сте израствали във ферма или в селски дом и се чувствате комфортно с концепциите, свързани със земята. Ако Сатурн е добре разположен в картата, вашите родители може би са започнали с малко и постепенно са постигнали успех. Дисциплината обикновено се въдворява от майката, но вие зачитате и двамата родители и ги уважавате за техния авторитет и зрялост. Много пъти прародител или възрастен роднина живее във вашия дом, докато сте млади.

Рак на върха на 10-ти дом може да покаже, че майката изпълнява ролята и на двамата родители; или това може да покаже, че бащата играе силна родителска роля в семейството, подобно на ролята на Леон Амие във филма Meet Ме in St Louis. Когато имате тази ос, вие отрано научавате, че сигурността е важна за вашето благосъстояние, така че по принцип търсите партньор, който ще ви осигури грижите и защитата, с които сте свикнали в детството си.

Бившият президент Джими Картър си спомня своето детство като слънчево - идилия, риболов, тичане по горите, но неговите спомени са обагрени с предизвикателства, относно основните теми за любовта и грижите. "Работех усърдно, когато бях дете", веднъж казал той, "но аз се гордея с това." Отгледан предимно от черни жени, тъй като неговата майка, медицински сестра, работела денонощно, въпреки това той се гордеел с майка си и нейното присъствие му липсвало.

В почти всичките разкази за неговите родители майка му се описва като "либерална", противопоставяща се на неговия "консервативен" баща. Джеймс Ърл Картър Старши бил авторитетен и амбициозен. Мис Лилиан медицинската сестра, била "грижовният" родител, посветила се на помощ на бедните и слабите. Неговият баща бил доста противоречива личност. Излъчвал сила, но бил плах; работел усърдно, но обичал и забавленията; амбициозен, но все пак удовлетворен. Пред другите изглеждал твърд; в личния живот той бил състрадателен. Картър пише, че баща му "беше строг и дисциплиниран и строго ме наказваше, когато не се държах, както подобава."
Това описание подхожда повече на 4-ти дом на Картър отколкото на неговия 10-ти. Сатурн го управлява и е в мощния, манипулативен Скорпион в 1-ви дом на Джими и в квадратура с Медиум цели. Марс с вън Водолей в 4-ти дом. Слънцето във Везни в 12-ти дом прави квадратура с Плутон, преповтаряйки темата за властта. Това разположение на Слънцето също подкрепя коментара относно плахостта на баща му. С Марс и Сатурн в този дом е лесно да се разбере защо връзката с баща му е била донякъде напрегната. Независимо от това голямото желание на Картър било да подражава ревностно на баща си.

В този случай на 4-ти дом, представляващ бащата, 10-ти описва неговата майка. Луната, която го управлява, е в Скорпион в 1-ви дом, говорейки за една силна, понякога манипулативна и уединена личност, но Джими бил много привързан към нея, тъй като Луната е в голям тритон с Плутон и Уран. Тази конфигурация показва плавен емоционален поток, както и способност да контактува добре с жените в неговия живот. С Венера в съвпад с Нептун в 10-ти дом, той с склонен да идеализира жените и признавал майка си като носител на културата в дома. Тя също предложила на децата религиозно вдъхновение, често функции на Нептун.
Неговият избор на съпруга отразява провинциално възпитание. Той избрал жена с много от качествата и на двамата си родители. Розалин идвала от същата среда като неговата. Марс в неговия 4-ти дом управлява неговия 7-ми и прави тритон с господаря на 4-ти дом, Сатурн. Той обича и уважава своята съпруга със същата любов и респект, които изпитва към баща си и майка си.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (26.04.2009)
Разгледан: 3297
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.92.92.168