Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


23:17
17.11.2019
Неделя
3.92.92.168


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Водолей в 4-ти дом - Лъв в 10-ти дом

Водолей на върха на 4-ти дом - Лъв на върха на 10-ти дом

С Уран, който управлява вашия произход и наследственост, вашия ранен живот може да е изпълнен с промени и внезапни обрати. Родителите ви може много да са пътували и вие е трябвало да се приспособявате към различни обкръжения на всеки две години; може да сте незаконнородени или един от родителите е напуснал, когато сте били съвсем малки. Понякога е възможно да се чувствате като чужденец в собствения си дом, в дисхармония с другите членове на семейството, самотен дори сред семейната общност, но вашият живот никога не е скучен. Разположението на Уран ще покаже къде трябва да се научите да се приспособявате към новите обстоятелства. Може единият от родителите ви да е определено "ярък"; може би майката, която е астролог или изобретател. Поради вашето необичайно възпитание вие се научавате да се адаптирате към предизвикателни ситуации, особено ако Уран е в променлив или кардинален знак.

Лъв на върха на Медиум цели, управляван от Слънцето, предполага, че вие идолизирате родителя, представен от 10-ти дом, особено ако Слънцето има силни аспекти. Отново това е положение, при което може да се стремите да подражавате на вашия баща, защото го виждате като лидер, мощна водеща сила във вашия живот. Вие се справяте с авторитетите, държите се също авторитетно, а понякога трябва да се учите на смирение, преди да сте готови да заемете позицията, в която сте начело.
Склонни сте да търсите партньор, който действа подобно на един от вашите родители, който е уникален и необикновен или произхожда от напълно различна от вашата среда; или който е драматичен и властен. Как ще се справите с това ще бъде разкрито чрез аспектите към Слънцето, господар на вашия 10-ти, дом и Уран, господар на вашия 4-ти дом.

Палома Пикасо има Уран в Близнаци в 9-ти дом, управляваш нейния 4-ти дом. Той прави секстил с нейния Сатурн, Венера и Слънце, господар на нейния 10-ти. Плутон и Сатурн са в 10-ти дом. Откъсната от баща си през последните десет години от живота му, тя въпреки това тръгва по стъпките на неговата художествена кариера. Обаче вместо да се замесва с рисуване, подражавайки на баща си, или с писане, за да допълни майка си, тя става изтъкнат дизайнер, изработвайки екстравагантни бижута, типично в стил Тифани. Следват дизайни за кожени изделия, кристал, порцелан, шалове, слънчеви очила и неин собствен парфюм.
Баща й, художникът Пабло Пикасо, е добре описан чрез нейния 10-ти дом, а Сатурн тук предполага неговата нужда да контролира или като диктува нейния живот, или като напълно я пренебрегне. Въпреки това е имало много любов. “Той не беше обикновен баща", спомня си тя. "Беше много забавен (Слънце съвпад Венера). Веднъж взе всичките ми бели еспадрили и ги изрисува." Нейното Слънце в Овен прави опозиция на неговия Асцендент, потвърждавайки разрива с баща й. Въпреки относително "добрите" аспекти на Плутон, този разрив пресушил нейните жизнени сили. Независимо от това пропукване, тя постепенно се върнала към своята продуктивност и постигнала върха в своята сфера.

Франсис Гило е описана чрез Уран, господар на 4-ти дом. Франсис и Пабло никога не се оженили; Палома била родена незаконно от една жена със силен ум, художник и писател, която била единствената жена, която Пикасо никога нямало да покори. Луната е в Козирог, предполагайки, че майката на Палома демонстрирала един хладен, делови характер, все пак с Уран, аспектиращ Марс, тя била способна на голяма страст и връзката между майка и дъщеря била близка, но не интимна.
С нейното Слънце в съвпад с Венера и върха на 7-ми дом за Палома е необходимо да се идентифицира силно със своя съпруг, а с Марс. господар и на Слънцето, и на дома на брака, в 6-ти дом, те имат продуктивна връзка; той установява нейните цели и я окуражава в работата й. Както казва тя: "Той виждаше, че аз трябва да направя това (дизайн на бижута) в голям мащаб, и че не би трябвало да се плаша..."
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (25.04.2009)
Разгледан: 3209
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.92.92.168