Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


03:05
19.11.2019
Вторник
35.170.76.39


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5]Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61]Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4]Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4]Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4]Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4]Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1]Статии [18]


Риби в 4-ти дом - Дева в 10-ти дом

Риби на върха на 4-ти дом - Дева на върха на 10-ти дом

Риби, управляващи 4-ти дом, са индикатор предимно на приемен родител. Очевидно всеки, който има тази ос, не се занимава непременно е псевдо-родители: много зависи от разположението на Нептун. Често вашето семейство е религиозно. А може да има нещо мистично или неясно около вашия произход и наследство - прословутия скелет в мазето. Може да имате родител, който прекалява с пиене или с наркотици, ако Нептун има неблагоприятни аспекти; или някой, който е музикален, ако аспектите са хармонични. Вашата майка може не винаги да е при вас или защото много работи, или защото има здравни проблеми.

Дева на върха на 10-ти дом описва донякъде родител, според когото се опитвате да живеете. Аспектите на Меркурий показват дали това е лесно, или е невъзможно. Вие си имате работа с авторитет, като се опитвате да го анализирате, ако ви е възможно. Ако не можете да се справите, може да избягате във вашата жадувана сигурност на 4-ти дом, търсейки убежище при родителя, представен тук Ние откриваме много хора с тази ос, които се грижат за възрастен или немощен родител.
Вие търсите обаяние и вдъхновение от вашия партньор, както и някой, който може да ви помогне да положите здрава семейна основа. С променливи знаци на меридиана често ще имате променливи знаци и на хоризонта и разположението на Юпитер, господар на вашия 7-ми дом, играе важна роля по отношение на чертите на партньора, когото търсите.

Стив Форд, син на 38-я президент на САЩ, има такава ос в своята карта. Нептун управлява неговия 4-ти дом и е в 12-ти, в квадратура с Уран, куинконс със Слънцето, тригон с Марс и секстил с Плутон. Неговата майка доста се борила с бутилката и Стив, баща му и братята му се постарали да я вкарат в клиника. Луната на Стив е във Везни в 11-ти дом, показвайки, че той вижда майка си като приятел, някой, който търси равновесие и хармония. Неговата Луна има някои много позитивни аспекти и квадратура с Венера. Въпреки че, той бил в добри взаимоотношения с майка си, може да е имало спорове по отношение на неговото публично поведение (Венера управлява неговия 7-ми дом).
След известен успех като ездач на родео, Стив започва кариера на актьор, появявайки се в ежедневните телевизионни сериали. С Дева на върха на Медиум цели и господар в Близнаци в 7-ми дом, той развил егото си в центъра на общественото внимание. Неговият баща също е представен чрез Меркурий, а Слънцето в Телец предполага, че той би могъл да бъде публична личност. Със Слънце в опозиция на Сатурн можем да сме сигурни, че Стив се опитва да следва стъпките на баща си, не непременно в политиката, въпреки че това би могло да дойде по-късно в живота му, а в светлината на прожекторите.

Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (24.04.2009)
Разгледан: 3274
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.170.76.39