Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:42
28.03.2023
Вторник
3.239.6.58


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


2-ри дом в Синастрията

Втори дом не представя някакъв конкретен член от семейството или интимна връзка, затова не играе голяма роля при оценяване на взаимоотношенията. Най-важното му значение е в анализиране на ценностите на всеки от двамата, участващи в сравнението. Ако техните ценности са подобни, ситуацията между тях може да е гладка, понякога дори липсва предизвикателство или искра. Ако техните ценностни системи се подсилват една друга, но има и някакви предизвикателства, тогава връзката има най-добрия шанс да просъществува. Когато техните житейски възгледи са напълно различни, може да е много трудно да синхронизират своите цели и потребности, оттам да създадат щастлив брак или партньорство и ако другите фактори подкрепят това, шансовете са малки.
Говорейки за ценности, ние определено нямаме предвид как човек печели или харчи парите си; това, разбира се, е важно, но имаме предвид главно какво е важно за всеки индивид по отношение на притежанията, гледната точка и разбирането на живота. Втори дом е областта на живот където влизате във връзка с представата ви за самите вас, собствената ви стойност и самоуважение. Ако сте краен егоист и чувствате, че сте такъв, доколкото знаете кой сте накъде отивате и как ще стигнете там, не е възможно да се чувствате удобно с партньор, който все още търси своята идентичност, кариера, цели и нуждата от партньор.

Втори дом може да ви помогне в тези области, когато преценявате дали е подходящо партньорството.
Веднъж една ученичка разгледа картата на млад мъж, от когото се интересуваше. Изследвайки хороскопите и на двамата, установихме, че съществуват някои благоприятни връзки между тях. Но след като проучихме 2-ри дом, като че ли установихме малко сходства в техните ценностни системи. Тя имаше Водолей тук с Уран в Близнаци в 7-ми дом, показвайки, че се привлича от необикновени хора и се радва на взаимодействие с интелектуални групи. Той, от друга страна, имаше Рак на върха на 2-ри дом, с Луна в Козирог в 7-ми дом. Този мъж по-скоро се стреми към консервативно взаимодействие с другите хора. Сатурн също е във 2-ри дом, така че неговото отношение към парите е ориентирано към една сигурност, докато нейното е "лесно дошло, лесно си отишло". Уран прави съвпад с Марс и двете правят квадратура с Юпитер, така че нейните лични ценности са донякъде крайни.
Сатурн прави опозиция на неговата Луна; той е малко несигурен в себе си, в егото си, но доста сигурен за това какво иска от партньора си.
Те се ожениха; това продължи три години; нейният коментар: "Той беше стиснат от самото начало. Представяте ли си, искаше да инвестира моите пари вместо мен? Не можех да се примиря с това в един момент." Той беше по-малко склонен да говори за края на това партньорство, само сподели; "Ние просто не се изправяхме директно срещу нещата. Съгласни бяхме единствено по въпроса да нямаме домашни любимци."
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (23.04.2009)
Разгледан: 3621
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.239.6.58