Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:52
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


8-ми дом в Синастрията

Осми дом има незаслужено лоша репутация. Смъртта и данъците са двете области, които незабавно ни идват наум, когато говорим за този дом. Колко жалко! Този дом на Скорпион, управляван от Плутон, притежава някои от качествата на Феникса; тук вие трансформирате и преобразувате, оставяйки някои черти да "умрат", а след това се въздигате от пепелта, променени и готови да започнете отново. Данъците и наследството също играят роля тук, но не и най-важната.

Осми дом е 2-ри дом на партньора и може да покаже финансовата, духовна, морална и психологическа подкрепа, която очаквате от другите. Вие ще откриете много малко преуспяващи политици, които да нямат силен фокус върху 8-ми дом в техните карти. Освен това брокерите, банкерите и други финансови съветници като че ли имат много активен 8-ми дом - те работят с парите на другите хора.

Но за нашата цел, във връзка с взаимоотношенията, най-важният, както и най-забавният аспект на този дом е сексът. Деветдесет и пет процента от всички връзки започват с това възхитително привличане, което води до избухване на химична реакция между двама души. Наречете го флирт, заслепение или с други имена, които си изберете, накрая то се свежда до сексуално привличане между две тела и никой, освен разбира се астролозите, не знае защо или кога. Много малко бракове или реализирани любовни връзки биха се осъществили, ако сексът не играеше главна роля.

Това, което се рекламира като "секси" не винаги е непременно такова. Джим Морисън от групата Джим се считал за секс символ. Той имал Дева на Върха на 8-ми дом и господар Меркурий в Козирог в 11-ти дом – знаци, които не са сексуално ориентирани; но Нептун във Везни е бил в 8-ми дом. Джим приел бягството на Нептун чрез наркотици и алкохол, но и чрез илюзията (Нептун) за сексуална значимост.
От друга страна, Уорън Бийти, друг мъжки секс символ, има пламенния Овен на върха на 8-ми дом; Марс, господарят на Овен, е в свободолюбивия Стрелец в 3-ти дом, а Венера и Уран са в Телец в 8-ми дом. Той явно е чувствен (Венера в Телец), а също обича да експериментира сексуално (Уран в 8-ми дом).
Мъченикът президент Джон Ф. Кенеди, известен със своите сексуални подвизи, имал Телец на върха на 8-ми дом и Венера, планетата на любовта, в Близнаци в съвпад със Слънцето. Като че ли това не е достатъчно, та Меркурий и даващият прекаляване Юпитер са в Телец, също в този дом.
Обаятелната и сексапилна Марлене Дитрих, дамата с великолепните крака и дрезгав глас, има Овен на върха на 8-ми дом и господар Марс в Козирог в 5-ти дом в съвпад с Юпитер. Предпазлив и резервиран, Козирог не е известен като най-сексуалния и най-чувствения знак, но понякога, особено в 5-ти дом, той може да стане похотлив като козата, която символизира.
Всеки знак от зодиака притежава сексуални качества и нужди - иначе светът нямаше да се размножава толкова много.

Скорпион обикновено заема първо място като най-сексуалния от всички знаци. Всъщност това е преувеличено. Това, което те наистина имат, е изключителна страст и животинско привличане, което ги прави да изглеждат много секси.

Нашият глас за чувственост отива в полза на Венера, управляваща двата знака – Телец с неговите чувствени наслади и Везни, която се влюбва заради самата любов. Тези два знака наистина се наслаждават на секса, очаровани да бъдат обичани, както и да са добри любовници.

Овен с огъня на Марс, който се разгаря отвътре, е нетърпелив и бърз любовник, докато чувствителният и понякога прилепчив

Рак се наслаждава да играе ролята на грижовен родител или на разглезено, безпомощно дете.

Лъвът, "звездата" на зодиака, обича да бъде аплодиран в сексуалното си представяне и така би трябвало да бъде, защото романтичният плам, което е основно в сексуалното поведение на Лъва, е забавен за всички участници.

Риби са също романтици, утопичният мечтател, който иска да спаси човечеството и ще жертва живота или тялото си, за да го направи.

Стрелец, макар огнен по природа, е много заинтересуван от свободата си и обикновено не обича никакви форми на ангажименти, затова преследването е по-забавно, отколкото завладяването, а самият секс е най-удовлетворяващ, когато се приема неангажиращо.

Вече говорихме за оклеветения Козирог, толкова уязвим и загрижен да защити себе си, поради което е индиферентен и неподатлив и докато не бъде сигурен, че любовта му се връща, той е нащрек.

Водолей намира за по-лесно да обича цялото човечество, отколкото да има връзка на интимна основа, и е горд да гледа голямата картина, отколкото да се съсредоточи на интимно ниво, предпочитайки секса заради самия секс, не любов и това може да доведе до голямо забавление.

Близнаци често се считат за асексуални или в най-добрия случай, студени любовници. Вярно е, че през повечето време те са хладни и сдържани, защото разиграват интелектуални игри, а повечето хора считат секса за инстинктивна функция, която трябва да се върши, а не да се обсъжда; ако изключим говоренето, Близнаци могат да бъдат толкова секси, колкото всеки друг знак.

Другият, управляван от Меркурий знак, Дева, често се свързва с приказката "Прекалената работа и липсата на игра могат да направят Джак едно скучно момче." Това е една грешна присъда. Това може да не е най-сексуалният знак на зодиака, но с любовта си към работата, служенето и ученето, тя/той обслужват добре сексуалните си партньори и бързо научават какво се харесва на другите и се наслаждават да го правят.

Горната шеговита беседа се прилага към архетиповете, не към слънчевите знаци, и би трябвало да се приема с усмивка и известна критичност.
Който е чел дневниците на Анаис Нин знае, че тя е била изключително чувствена личност, за която сексът е бил съдбоносен, а може би по-важен от храненето и съня.
Телец е бил на върха на нейния 8- ми дом, а Венера в Риби в 6-ти дом е била в Тао-квадратура с Уран и Плутон. Венера също управлява нейния омайващ Асцендент във Везни, а Марс е в 1-ви дом. Той прави тригон с Плутон, показвайки, че тя вероятно се е наслаждавала на много любовни връзки. Тя е описала (3-ти дом) необикновените неща (Уран), особено нейните страстни (Плутон) любовни лудории (Венера/8-ми дом). Плутон в 9-ти би могъл да покаже публикуване, а със Слънце в тригон с нейния Медиум цели за нея не е било трудно да успее в работите на Венера(Венера в 6-ти дом). Въпреки че се обръщаме главно към 8-ми дом тук, не забравяйте и 5-ти, който в случая на Нин съдържа едновременно Слънцето и Юпитер в романтичните Риби. прибавяйки много женствен нюанс към нейната сексуална природа.

Писателят Хенри Милър бил един от нейните известни любовници и без съмнение няма по-голям спец от него, що се отнася до писане относно секса. Неговият 8-ми дом е в Скорпион, управляван от Плутон в Близнаци в съвпад с Нептун, включен също в междупланетен Йод; съуправителят Марс е в Скорпион в 7-ми дом, с Уран от една страна и Луната от друга. Тук, както при Анаис Нин, господарят на 8-ми дом също управлява Асцендента. И за двамата сексът и личността се превръщат в едно. Плутон на Милър прави квадратура с Юпитер, показвайки евентуално сексуално презадоволяване. Неговият Марс в тригон с Юпитер изпраща подобно послание, макар и по-доброкачествено, докато съвпадът на Марс с Уран показва голяма доза експериментиране и похотливи чувства, вместо любов в нейната сексуална изява. Тъй като Марс в 7-ми дом управлява неговия Асцендент, както и неговия 8-ми дом, лесно е да разберем защо Милър се е женил за толкова много от любовниците си - само не и за Нин, която не била свободна по това време.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (19.04.2009)
Разгледан: 4193
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144