Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:41
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


9-ти дом в Сниастрията

Не съществуват интимни или взаимоотношения между двама, показани в 9-ти дом. Този дом определя вашия висш ум, религия, закон, философия, далечни пътувания, чужденци, внос и износ, етика, идеали, стремежи, представи на по-лична основа, чиновници, учители и най-важно, една специална личност, която идва във вашия живот, докато сте млади – леля, чичо, семеен приятел, съсед, учител, свещеник, гуру – и ви показва един свят, които никога до този момент не сте познавали. Този специален човек е значим и отваря очите ви за представи и идеали, които може би не сте приемали от своите родители. В края на краищата, вашите родители са, за да ги обичате и да им се подчинявате, както и да им се противопоставяте, за да докажете, че сте пораснали, докато "специалният" няма претенции към вас, така че вие го слушате, следвате и се съгласявате с него съвсем доброволно.
Една близка приятелка има Дева на върха на 9-ти дом. Меркурий, които я управлява, е в Риби в съвпад със Слънцето в 3-ти дом, в секстил с Асцендента. Тя гледала бебето на своя съседка (3-ти дом), която се превърнала в нейното вдъхновение. Макар че съседката се била оженила рано и имала четири деца, тя решила да се върне в училище и първо да завърши магистърска степен, а след това философия, като през цялото време гледала децата си.
Те живеели врата до врата в продължение на доста години: момичето наблюдавало съседката, която пишела трудове и станала професор в университета. През това време тя винаги намирала достатъчно време за децата си, запознавала ги с литературата, музиката, изкуството. Нашата приятелка тръгнала по стъпките на съседката, омъжила се млада, имала деца и сега довършва своята докторска работа и същевременно винаги намира време за децата си.

Една клиентка с Лъв на върха на 9-ти дом има Слънце във Водолей в 3-ти дом, Дева е интерсептирана в 9-ти дом, а Меркурий е в Козирог във 2-ри дом. Любимият й баща бил болен и не можел да играе с нея или да се включва в други дейности, които правят бащите. Един семеен приятел, който живеел наблизо, претърпял пожар в апартамента си и по време на четирите месеца ремонт той останал да живее при клиентката и нейните родители.
Той бил по-различен от всеки, които тя познавала преди (Слънце във Водолей). Той бил пианист и когато изпълнявал “Clair de Lune” от Дебюси, тя се влюбила в класическата музика. Той я водел на разходки в гората и й показал къде да намира диви ягоди разказвал й защо расте мъхът и как мравките си строят мравуняк. Той я подхвърлял във въздуха и я улавял. Тя била на четири години, той на 34. Този човек променил нейните ценности (Меркурий във 2-ри дом), показал и един нов свят (9-ти дом), а тя се влюбила във всичко това и, разбира се, в него!
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (18.04.2009)
Разгледан: 2205
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144