Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:16
28.03.2023
Вторник
3.239.6.58


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Синастрични Домове


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


12-ти дом в Синастрията

Дванадесети дом, подобно на 2-ри, не представя някакви преки взаимоотношения, но не би трябвало да се пренебрегва, когато се сравняват две карти.
Точно както 2-ри дом показва ценностите и собствената стойност, 12-ти дом показва къде са вашите скрити страхове, развиването на вашите вътрешни сили и как се справяте с вашите ограничения. Какво общо, ще попитате, има - това с взаимодействието с другите? От знака на върха на този дом, неговия господар и всички планети в него може да разберете много за вашите подсъзнателни желания, както и как се справяте дните и взискателни ситуации, срещу които се изправяте.

Когато преценявате този дом във връзка с взаимоотношенията, важно е да разберете как всеки човек ще контактува с другия, изправяйки се срещу чувството за непълноценност, колко отворен ще бъде всеки един към вярата, предаността и доверието. След като веднъж вече подсъзнателно възприемете откъде идва другия, вие сте извървели дългия път в разбирането на това, какво да очаквате от него в моменти на стрес и напрежение. Освен това когато установите какви сили е необходимо да развие вашият партньор може да му помогнете да разшири перспективата си в тези области.

С Лъв на върха на 12-ти (или Слънце тук), може да се чувствате някак си непълноценни в изявата на своето его. Ако вашият партньор е наясно с това от хороскопа ви (не очакваме да го изразите с думи), той би могъл да открие начин (чрез аспектите от вашето Слънце към неговата карта) да ви помогне да развиете по-голяма самоувереност и добро самочувствие.

Ако се привличате от някой с Меркурий в или управляващ 12-ти дом, може да установите, че бихте могли да окуражите този човек да споделя познанието си с вас, че превръщайки се в резонатор, бихте могли помагайки му по този начин да открие таланта си за говорене и писане, за който не е знаел преди това.

Може да си помагате един на друг, ако вие и вашият партньор сте наясно, че:

с Луна в 12-ти дом чувствата са много по-силни и нараняванията са много по-дълбоки;

с Венера в този дом начинът, по който проявявате вашата любвеобилна природа, може да е затруднен, освен в интимни ситуации;

с Марс тук вашите енергии може да бъдат "бутилирани", т.е. затворени;

с Юпитер в зависимост от Слънцето или Асцендента може да се чувствате объркани относно разкриване на вашите религиозни и философски убеждения;

със Сатурн може да преживеете проблеми по отношение на вашите страхове и вашият партньор би могъл да ви помогне да се изправите срещу своите безпокойства и да се справите с депресията.

Ако вашият партньор е наясно и ви разбира ще бъде по-лесно да утвърдите своя начин за индивидуална изява с Уран в 12-ти дом.

Вашите вътрешни инстинкти и интуиция могат да бъдат ползотворно насочени чрез Нептун.

Където и да е Плутон в хороскопа, въпросите, свързани с властта са първостепенни.

Ако е в 12-ти дом, може да се привличате от партньор, който да ви помогне да подредите вашите вътрешни чувства относно начина, по който упражнявате власт или й се подчинявате.
Много често, ако имате силни връзки с 12-ти дом на другия човек, може да му бъдете от полза да се "пребори" със своето подсъзнание или нежелание да се справи със скритите чувства.
Както виждате, всички домове са важни, когато сравнявате и анализирате картите на любовници, партньори приятели, родители и деца.
Папка: Синастрични Домове | Добавил: Пим (16.04.2009)
Разгледан: 3387
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.239.6.58