Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:40
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Композит


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Аспектите на Хирон и Слънцето в композита

Да разгледаме аспектите на Хирон и Слънцето в композитите.
Виждала съм ги много пъти, когато в отношенията са включени някакви неизбежни ограничения от миналото. Това може да е предишен партньор, изискващ голяма издръжка по една или друга законна причина, или пък могат да бъдат деца от предишен брак. Тези ситуации могат да причинят много болка, особено там, където са въвлечени деца, защото независимо доколко двамата партньори са зрели и съзнателни, все едно ще има конфликти, раздели и привързаности, раздразнение и може би финансови ограничения.
Това не може да се поправи с промяна на отношенията, предишното семейство за всеки човек винаги ще бъде онзи фактор, който налага определени граници. А ако двойката не изпитва трудности при подобни обстоятелства, възможно е и да не видим аспект Слънце-Хирон в композита. Ние знаем, че Хирон е свързан с нанасящите рани събития в опита на човека, особено с тези, които ни изглеждат несправедливи и незаслужени и които са следствие от състоянието на колективите в дадения момент, а не грешка на някой конкретен човек или акт на престъпно намерение. Контактите на Хирон и Слънцето в композита предполагат, че самите отношения носят неизлечима рана, обикновено идваща от миналото на двете страни, или възникваща от състоянието на света, в който двамата живеят. В същото време такива отношения могат да осигурят дълбоко излекуване на двамата партньори или пък на други хора, които влизат в контакт с двойката, защото тези генетично заложени в отношенията им ограничения предизвикват състрадание и последващо разбиране на причините за страданията на другите хора. Понякога съм виждала Хирон-Слънце в композита тогава, когато двама души много искат да имат деца, но не могат да ги имат.
Това е рана, която може да накара хората по-дълбоко да се замислят за това кои са те и каква е целта на живота им, тъй като в семейството им липсва общоприетата в обществото цел, способна да даде на живота им нужния смисъл и посока.

Друг пример - партньорство, в което има голяма разлика във възрастта и по-младият партньор е принуден да наблюдава остаряването на другия. Никоя голяма любов и никакви задължения не могат да обърнат назад стрелките на часовника. Или единият от партньорите може да има физически недъг, който може да бъде искрено и дълбоко разбран и приет от другия, но който ограничава подвижността и възможностите на двамата партньори.

Още един пример: може да имаме смесен по раса брак или хомосексуални отношения. И двата случая предизвикват враждебност сред съседите, чийто мироглед е прекалено поразен от ксенофобия или разбиранията им за нормалност са твърде ограничени. Расовата нетърпимост и ограничените възгледи са характерни за мнозина и никакви усилия не могат да променят този печален недостатък на човешката природа. Двамата партньори могат да получават психологически травми чрез отношенията си, но не защото това е "лошо", а защото има нещо в съотнасянето на тези лични отношения и колективното, заради което възникват твърди ограничения.
Не твърдя, че това е статична картина. Изцелението е възможно, но дълбочината му естествено зависи от това, което вие разбирате под изцеление.
Раните на Хирон не изчезват напълно. Така или иначе остават белези дори ако отровата е била обезвредена. Невъзможно е да се възстанови целостта, след като влиянието на Хирон е предизвикало разрушение. Но отношението към раната може да се промени, търпимостта, състраданието и мъдростта могат да дадат резултат. Може действително да се получи определен вид зарастване, но миналото не може да се унищожи. Децата от предишния брак например няма да изчезнат като облак дим. Може да се опитаме да замразим раната, отдръпвайки се емоционално от децата и повече да не ги виждаме, но тогава ще се появи друга душевна рана, с която ще се наложи по-късно да се работи. Може обаче да се поеме много труден път и да се застане пред лицето на всички емоционални трудности и в края на краищата да се създаде необходимата структура на отношенията. Но все пак ще се наложи да се направи компромис и да се понесат загуби. Тези аспекти в композита не означават, че трудностите присъстват статично и в непроменим вид. Двамата партньори могат дълбоко и непрекъснато да се трансформират. Но миналото въпреки това не може да се промени.

Папка: Композит | Добавил: Пим (04.02.2009)
Разгледан: 4645
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144