Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:44
28.03.2023
Вторник
3.239.6.58


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Статии


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Сексът и Любовта като професия, занаят и бизнес


Наша съвременница е небезизвестната Ксавиера Холандер, която гостува в шоуто на Слави Трифонов. Нейният хороскоп е много ярък пример за астрологични фактори, които определят не само професията и на проститутка, но и връзката на 5-ти и 8-ми дом в една карта.

Родена е на 15.06.1943 г. в 01 часа и 50 минути в Сурабайа, Индонезия.

В нейната карта виждаме съвпад на Венера с Плутон с Черна Луна в знака на Лъв в 5-ти дом в квадратура с Луна в Скорпион в 8-ми дом. В Лъв е и Северния Лунен възел, но дали тя успява да възприеме неговата енергия. Неудържимо сексуална, тя е и едновременно с това артистична, със силно присъствие. Би могла да бъде и забележителна актриса, ако не беше напрегнатия аспект с Луната, която управлява 5-ти дом, а Плутон управлява 8-ми дом. Напрежението между управителите на 5-ти и 8-ми дом и дават много силна емоционалност и психическо поле и съответно емоционални трудности, прекаленост.

Управителите на втори и осми дом, Венера и Плутон са в съвпад, което и дава връзката между нейната похотливост с парите. Тя прави от своя талант на любовница професия, бизнес. В този случай нещата не са свързани с авантюра, а удоволствието е съчетано с печеленето на пари и манипулирането и скланянето и на други хора да приемат професията на проститутка или да придобият сексуални опитности, да влязат надълбоко в материята. Знаем, че тя става и собственичка на скъпи публични домове. Тя самата излъчва силна психосексуална енергия, с която е в състояние да манипулира, да принуждава обектите на своята страст или финансови интереси да следват нейната воля. За тази дейност е необходима огромна енергия, която тя получава и от тригона на силен Марс в знака на Овен и в 1-ви дом с Венера и Плутон в 5-ти дом.

Ксавиера Холандер е демонстративна в своите изяви, защото тригона се осъществява в огнените знаци на Овен и Лъв, но Луната в знака на Скорпион я прави нееднозначна, често пъти скриваща истинските си намерения, а те са както финансови, така и желание да властва над обектите на своята страст, да бъде своеволна, да се съобразява преди всичко със своите интереси. Освен тази страна от своя характер, тази жена с професия на проститутка от висшите кръгове на обществото има и други таланти, които сравнително рано намират изява. Ксавиера Холандер е получила добро образование, знае няколко чужди езика. Тя има 4 планети в знака на Близнаци в 3-ти дом и ние знаем, че е издала много книги въз основа на собствения си професионален опит. Ксавиера Холандер е умна и предприемчива. Нейният ум е оригинален и има гениални идеи, много бърза реакция, силна интуиция, независимо мислене, ексцентричност. Тя може да пише, има за какво да пише и го прави добре, печелейки и от това.

Сатурн в съвпад със Слънце я прави много организирана, дисциплинирана и структурирана. Сатурн в секстил с Марс - силна и издръжлива, точна, ефективна. Тя може да управлява структурите, които създава, публичните домове с желязна ръка и да има безкомпромисни изисквания - истински професионалист. Още нещо се вижда в картата и може да се предположи, че имайки връзки и отношения с хора свързани с властта и бизнеса, тя е имала възможност да стига до информация, да знае много неща, които биха представлявали интерес за някои институции. Тя може да работи много добре с информация. Уран, който управлява 12-ти дом е в съвпад с Меркурий, управителя на 3-ти дом – тайната информация или затворените клубове, общества.

Слънце в квадратура с Нептун и дава усещането, че е избрана, че заслужава уважение и е значима. Странни емоционални желания, физическа чувственост, свръхвъзбудимо въображение, което подгрява желанията и.

Папка: Статии | Добавил: Пим (29.01.2009)
Разгледан: 2351
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.239.6.58