Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:28
28.03.2023
Вторник
3.239.6.58


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Статии


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Любовта и Секса като неестествена слабост към децаИнтересен от гледна точка на отклоненията в любовния и сексуален живот е и хороскопа на Майкъл Джексън, който е роден на 29.08.1958 г. в 7 часа и 54 минути в Гари Ин. Свидетели сме на безкрайни дела и обвинения в педофилия на един безспорно талантлив, но не и харесван от всички певец. Съвпад на Венера с Уран в знака на Лъв говори за любов към децата, но и за склонност към неестествени връзки с тях. Уран в знака на Лъв е свързан с ексцентричност, егоцентричност и собствени морални норми на любовно и сексуално поведение.

Възможно е да не е имало сексуално издевателство над дете, но във всички случаи имаме нещо излизащо от рамките на приемливото. Това се вижда и от специфичната форма на изразяване и в песните и сценичното му поведение, множеството пластични операции, избелване на кожата и т.н. Формалните бракове, които прави също са вследствие на дистанцираното отношение към жените, към нормалните човешки отношения. Страх от обвързване, от привързаност и традиционност на връзките. Обидно за другата страна поведение на безразличие.
Друга конфликтна и напрегната зона е опозицията на Слънце и Плутон в знака на Дева с Луна в знака на Риби. Той носи в себе си огромно напрежение и неумение да създава контакти с другия пол. Психически, емоционални и нервни проблеми, безпокойство, нервозност, вътрешна неуравновесеност. Това в някои моменти се изразява в необоснована агресивност, раздвоеност, силна любов, омраза, комплекси в съчетание с желание да контролира живота на другите, в случая на децата, които са по-слаби и уязвими от него. Черна Луна в съвпад с Опашката на Дракона в знака на Овен на върха на 8-ми дом му дава агресивност или обратното страх от насилие, от жестокост. Осми дом се управлява от Марс, а той е в знака на Водолей в 9-ти дом.
Можем да си зададем въпроса, склонен ли е Майкъл Джексън към сексуално насилие или изплаща стари грехове чрез съдебни дела свързани с 8-ми дом и секса? Възможно ли е да е педофил в някаква форма? Луна в знака на Риби го прави много уязвим, психичен, внушаем и болезнен. Слънце и Плутон в секстил с Нептун и Луна в тригон с Нептун му дават музикален талант, хармония, ритъм. Сатурн в тригон с Венера и Уран го прави едновременно структуриран, с чувство за ритъм и оригинален, неповторим, със свой почерк. В неговия случай имаме напрежение по линия на Плутон и необходимост от трансформация.
Стивън Аройо пише в своята книга "Астрология, карма и трансформация", че напрегнатите аспекти на Луна с Плутон, който е в съвпад със Слънцето могат да изразяват доминиращи и манипулативно изискващи родители - баща и майка в случая на Майкъл Джексън. В последствие този аспект се изразява като желание да бъде "супер баща", да изисква децата да обърнат цялото си внимание към него, да се разтвори в тези отношения, образно да ги погълне, да ги има само за себе си, да се слее с тях.

Папка: Статии | Добавил: Пим (22.01.2009)
Разгледан: 1832
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.239.6.58