Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:08
26.03.2023
Неделя
34.239.173.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Статии


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Сексът и Любовта като творчество

Друг пример на необикновено любовно поведение е мексиканската художничка Фрида Кало, която е родена на 06.07.1907 г. в 08 часа и 30 минути в град Мексико. Аспект на съвпад на Плутон с Венера, който е много точен в знака на Близнаци в кармичен аспект от 20 градуса полунонагон със Слънце и Нептун в Рак и в квадратура със Сатурн в знака на Риби в 8-ми дом. В случая имаме една много страстна, творческа натура. Човек, който е в състояние да преживее кармична, обновяваща любов на високо ниво. Този аспект дава и много силен талант в изкуството, а на моменти се проявява като неудържима сексуалност. Сатурн в 8-ми дом, управлява 6-ти дом, здравето. Фрида Кало се разболява на 6 години от полиомиелит и единият и крак е почти изсъхнал, а на 17.09.1925 г. преживява тежка автомобилна катастрофа, в която е пронизана утробата и и гръбначния стълб от един железен прът. Тя се научава да живее с непрекъсната болка и въпреки това е сексуално, емоционално и творчески много активна.
Съвпадът на Слънце с Нептун в знака на Рак, който също е много точен и е в съвпад със неподвижната звезда Сириус е в опозиция на друг съвпад в Козирог на Марс и Уран са аспекти с много силно въздействие. Тя живее като че ли не е от този свят и изпитва чувства, желания, които идват от други сфери, божествено вдъхновение. Резки желания, тъга, силни инстинкти в съчетание с желязна воля, защото имаме Марс в Козирог, в съвпад с Уран, което вероятно е причината за катастрофата,която ще доведе до 32 оперативни намеси. Нептун, който управлява нейния 8-ми дом е в опозиция на Марс и често пъти дава неприемливи сексуални желания и потребности. Необикновени емоционални желания идващи от подсъзнанието, които не се подтискат, защото имаме аспект на опозиция, желание да бъдеш необикновен. Подсъзнанието Нептун води до изявата на инстинктите на Марс, до мистика, до видения, до странно вдъхновение.
Слънце опозиция с Уран я прави неуправляема, ексцентрична, но и гениална, талантлива, трудна за общуване, свръхчувствителна, неочаквана. Силна необходимост от нови връзки, преживявания, обновяване чрез експерименти в любовта, това за което отговаря Уран. Отразява се на творчеството и, което е екстравагантно, оригинално, ярко, самобитно и днес е високо ценено. Фрида Кало има един брак с Диего Ривера, който е кармичен по своята същност. Непрекъснатите изневери на съпруга и, невъзможността да износи дете, което много силно иска, я карат паралелно с него да има връзка с Троцки, с Полет Годар, с Долорес дел Рио, с Тина Модотти.
На първо място винаги е Диего Ривера, който единствено нея признава за равна на него. Те са съпрузи, любовници и колеги, съперници в изкуството. Тяхната първа среща става, когато Фрида е още подрастваща, на 16 годишна възраст. Когато го вижда за първи път, той поразява въображението и тя се старае да го впечатли дразнейки "стария Фасто" и веднъж буквално предвиждайки общото им бъдеще заявява на училищните си приятели "Аз непременно ще се омъжа за този мачо и ще родя от него син". В това време прогресивната Венера, която в наталната карта на Фрида е в съвпад с Плутон, застава на 20 градуса от него, в кармичен аспект полунонагон в съвпад със Слънце и Нептун, в опозиция на Марс и Уран , което предизвиква осъзнаване на тайнството, безсъзнателно проникване в предопределението, в кармата. Това е привличане от пръв поглед. Слънцето на Диего Ривера е в 5-ти дом на Фрида, в знака на Стрелец. Тя казва, че има две катастрофи в живота си тази с рейса като ученичка и срещата и с Диего Ривера. Това е любовта на живота й, но не пречи на нейните любовни хетеро и бисексуални отношения, ясно подчертани от опозицията на Уран с Нептун и Слънцето, от опозицията на Марс с Нептун, но тази предизвикателна енергия не се ограничава само в любовни и сексуални преживявания.
Сексуалната и любовна енергия се трансформира в творчество, изкуство. Смъртта се приема като освобождение от физическото тяло, болестите и недъзите. Черна Луна в знака на Рак я превръща в затворник в собствения и дом. Тя като че ли изплаща кармата на рода си, на поколения преди нея. Един много тежък и същевременно много силен, подчертан хороскоп на жена, която преди да почине на 13.07.1954 г. от възпаление на белите дробове казва "Аз весело чакам смъртта и се надявам никога да не се връщам."

Папка: Статии | Добавил: Пим (21.01.2009)
Разгледан: 1856
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          34.239.173.144