Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:10
28.03.2023
Вторник
3.239.6.58


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Синастрия » Статии


Композит [5] Нива на Посвещение [8]
Синастрични Домове [61] Аспекти на Слънцето [4]
Аспекти на Луната [4] Аспекти на Меркурий [4]
Аспекти на Венера [4] Аспекти на Марс [4]
Аспекти на Юпитер [4] Аспекти на Сатурн [5]
Аспекти на Уран [4] Аспекти на Нептун [1]
Аспекти на Плутон [1] Статии [18]


Сексът и Любовта като трансформиращо влияние върху големи маси от хора

Плутон може да даде и натрапчиво отношение към секса. Отработването на сексуалната програма става с много интензивни връзки. Елвис Пресли роден на 08.01.1935 г. в гр. Тупело, щат Мисисипи в 13 часа 05 минути е твърдял, че е преспал със стотици жени преди да срещне жена си Присила има Плутон в опозиция със Слънце, Меркурий и Венера, куинконс със Сатурн и квадратура с Уран. Това е един случай, когато сексът е свързан с натрапчивите идеи, желанието да манипулираш, да използваш психосексуалната си енергия за силно влияние не само върху другия пол, но и върху масите, тълпите от почитатели, да разширяваш влиянието си. Елвис Пресли създава нов тип музика, под влиянието на квадратурата на Плутон с Уран, която е революционна по своята същност Тази квадратура има отношение и към половите излишества, промяната на съществуващия ред, екстравагантност и упоритост, радикални промени. Венера в опозиция на Плутон и в квадратура с Уран дава на Елвис Пресли вълнения, лабилност, свръхактивност и непостоянство в любовта. Нужда от необикновени сексуални преживявания и при невъзможност да се осъществят са случват нервни разстройства. Виждали сме момичета, които разкъсват дрехите си под влияние на музиката и личното му въздействие. Кралят на рока създава мощна по своето сексуално въздействие музика, която прави революция изобщо в музиката. Черна Луна в знака на Лъв може да бъде и много творческа, активна, но в любовта едва ли му е дала удовлетворение, щастие и хармония. Опозицията на Слънце с Плутон дава желание да се използва тази мощ против другите в смисъл, че е агресивна, влияе на подсъзнанието, но по много по префинен от чисто Марсовия начин на въздействие.Венера му дава интензивна емоционалност, която има тенденция да принуждава и да събужда страсти, възбуда и да пробужда енергия у другите – жени, публика.
Чрез напрегнатите аспекти на Плутон с Венера, Меркурий и Слънце и Уран, Елвис Пресли създава нова ценностна система, нова философия за живота, нова вяра, нов начин на слушане на музиката на следващите поколения, която изразява обърканото време в което живее, кризата в обществото, в ценностите, емоционалната и сексуална напрегнатост на поколението, нуждата от нови идеали. В този смисъл неговата първична сексуална енергия служи за трансформиране на ценностната система, на начина на мислене в цяло едно поколение.
Опозицията на Меркурий с Плутон, която виждаме в картата на Елвис Пресли е свързана по принцип с острота на изказа и с умствено напрежение, но може да даде тенденция да преспиш за една нощ и количеството за него да е по-важно от качеството. Краткотрайни връзки и многообразие, това е Меркурий в любовните връзки и в ранния Елвис Пресли. Меркурий и трети дом също могат да имат отношение към ранния сексуалния опит. Елвис Пресли има опозиция на Луна с Нептун, а Луната управлява 3-ти дом и неговият ранен сексуален опит има връзка с майка му. Известно е, че той е имал изключително тесни връзки с нея и те са спали в едно легло до четиринадесетгодишната му възраст. Тези данни носят малко жълт и скандален оттенък, но ситуацията е нетипична.
Луната в Риби не може да даде на Елвис Пресли емоционална устойчивост. Той е психически раним, много впечатлителен и попива емоционалната атмосфера, излъчванията на публиката, на хората с които общува и се освобождава от този товар с помощта на наркотици, алкохол, секс, става зависим от тях и в крайна сметка те го погубват. Невротични и психоматични тенденции, ирационални страхове, превес на подсъзнанието го правят уязвим и той не успява да се справи с товара на известността.

Папка: Статии | Добавил: Пим (20.01.2009)
Разгледан: 1547
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.239.6.58