Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:51
02.02.2023
Четвъртък
3.235.25.27


Онлайн: 17
Гости: 17
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Аспекти на Хирон


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Хирон - Аспекти


Когато Хирон аспектира една планета в хороскопа, аспектираната планета е хиротична. На най-първично ниво планетата, аспектирана от Хирон, е подобна на планетата, участваща в куинконс, т.е. тя постоянно е активирана и тласкана към ново ниво на съзнание. Специфичното съдържание на подсъзнателния ум, свързано с борбите в минал живот, които се отнасят до емоционалните отговори в този живот, е активирано в рамките на вибрацията на планетата, която е в аспект към Хирон. Например в една карта с квадратура между Венера и Хирон индивидът ще бъде склонен към въвличане в любовни връзки с индивиди, с които е преживял травма в минали животи. На по-фино ниво аспектите към Хирон настройват планетата в аспект към "Хирос".
Хирос е сферата отвъд линейното време, което се управлява от Сатурн. Това е мястото, където събитията в "тук и сега" се свързват с принципа на синхронност. Синхронното ниво е нашето преживяване, съгласувано между това измерение и другите нефизични измерения. Това е мястото, където можем да намерим пресечната точка между реалностите. Това е мястото във времето, където можем да достигнем друго ниво на съзнание, просто като преместим фокуса в друга сфера. Например това е мястото в психиката, което разпознава значението на другия човек, който току-що сте срещнал независимо дали се базира на връзка от минал живот, или не. И така, що се отнася до планетата, аспектирана от Хирон външните събития, които се случват, настройват тази планета към вибрациите на висшето съзнание. Например роденият с Хирон в секстил със Слънце ще привлича родители, които се опитват да възпитават детето в една добра среда. Тези родители вероятно също са познавали детето отпреди. Последователите на Юнг казват, че принципът на синхронност е "безпричинен". За мен това означава, че причината не може да се дефинира на физично ниво; причината идва от универсалния безвремев разум, емоционалното и душевно тяло или някое друго измерение, което ние дори не чувстваме интуитивно или все още не сме идентифицирали. Планетите в аспект към Хирон могат да резонират лесно на всички тези нива. Що се отнася до "безпричинния” синхронен принцип, след като Хирон беше видян, ние започваме да се настройваме към "невидимите" причини. Когато се настроим към тях, нашата връзка с многоизмерните сфери ще стане по-силна.

Енергиите на планетите в аспект с Хирон се усещат като дестабилизирани в началото. Тези планети представят енергиите, които се чувстваме длъжни да изпитаме и овладеем. Ролята на Хирон е да дестабилизира, за да влее в Сатурновата форма Уранова енергия. Преживяванията, свързани с планетите, аспектирани от Хирон, са били активирани от ноември 1977, когато той бил видян. Много нови програми, движения и нови парадигми, свързани със съзнанието, каквито са I.C.C.S., Asilomar с Дейвид Спанглър и д-р Бру Джой, семинарите на Джийн Хюстън и работата на Крис Грискъм със златни игли, стартираха в есента на 1977 г., и читателите би трябвало да използват момента да размислят върху промените в тяхното поведение оттогава насам. Способността ви да резонирате с енергиите на планетите, аспектирани от Хирон, ще се засили, ако си спомните, какво сте правили през периода 1977-78, защото това е основният момент в появата на Хирон. Аспектите към Хирон са неуловими, защото те ни под тикват към фини нива, но Хирон е подобен на нож - може да го използвате да разрежете нивата на съзнанието. Може да използвате Хирон, за да изострите чувствителността си към други измерения.

Транзитите на Хирон са много критични и не са неуловими, което ще бъде обсъдено в Глава 12. Но рождените аспекти на Хирон към планетите и възлите са неуловими; като появата на нова издънка на растението над мощната коренова система. Издънката има голяма енергия, която черпи от масивната коренова система, и ако допуснете да се настроите към хиротичната енергия и ерос (жизнената сила), това ще влее във вашата коренова система прекрасна свежест, чувство на голяма надежда. Резонирането в ума също е интензивно. Тези аспекти вероятно са ключът за достъп към обширното поле на съзнанието, което в момента не се използва. Можем само да си представим големите възможности при работата с аспектите на Хирон. Ние обаче няма да стигнем това ниво чрез мислене; то ще дойде само чрез преживяване.
Папка: Аспекти на Хирон | Добавил: Пим (11.04.2009)
Разгледан: 7083
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.235.25.27